- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.541
Merhaba nilnilnilay, şuanki hali nasıl memelerin biraz daha kücüldümüBenim de fazla küçülmemiş. Moralim bozuk. Eski halimi düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.
Biraz yumuşama var ama dikler baya ilk başlarda küçük oldu diye üzülüyodum zaman geçtikçe şekli oturuyo aynaya baktıkça bakıyorumAyni zamanda ameliyat olmustuk bende 29 martta oldum. Nasılsın simdi. Ben 1 aylikken cikardim medikal sutyeni pentinin atlet gibi olan sutyenini taktim 2 hafta cok rahattim ama sanki biraz yayildi gibi geldi korktum medikal sutyeni taktim yeniden 2 ay bitene kadar takayim diyorum. Yumsadilar birazsanki seninde oylemi canım.
Ödem dediğin yanlarda biraz oluyor geçiyor birazda sertlik aslında ameliyattan çıktıgın gibi oluyor evetYok küçülmedi.küçülmüyor ilk nasılsa öyle. Sadece yumuşuyor. Ameliyattan çıktığın gibi kalıyor. Eskiye göre çok iyi fakat, büyük. 95beden..
Benimkilerde dik ama sag meme koltuk altina dogru yayvan biraz o digerine gore buyuktu simetri yine devam ediyor biraz. Yumusama var bayagi. Medipol kosuyolu mustafa keskindi dr umBiraz yumuşama var ama dikler baya ilk başlarda küçük oldu diye üzülüyodum zaman geçtikçe şekli oturuyo aynaya baktıkça bakıyorumsen nerde hangi fiyata oldun
Suan 17 bin diyor!!Ferruh bingul 16.000 tl fiyat verdi sizce de cok degilmi kizlar
Merhaba fethi beye ne kadar ameliyat oldunuz? Bilgi verebilir misiniz?Herkese merhaba ben yıllardır doktor araştıran ve neredeyse buradaki 2800 sayfayı okuyan biriydim. mart ayında sonunda doktorumu buldum ve ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doktor seciminde ise doğru doktoru bulduğuma inanıyorum. Ilk gün disinda hiç ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi hakkında çok araştırma yaptım (prof. dr. fethi orak) ve pek birşey elde edemediğim icin internetten belki benim durumumda olan vardır ve bilgi almak ister diyerek buraya gelip bu iletiyi yazmak istedim. (Duyduguma gore kendisi reklamını yapilmasini hic mi hic istemiyor)
mrb beraber arkadaşla olduk b ameliyatı o sigara içiyordu iyileşme sürecni etkiliyor ben toparladım ama hala sıkıntılıEvet iciyorum malesef ve hic azaltmadim
size mesaj attım tel. vermek yasakmış ceza aldım size mesaj geldimiArkadaşlar, Ankara üniversitesinde Burak hocaya ameliyat olan vardı. Nasıl ulaşırız Burak hocaya acaba.
mrb daha küçülür çok değişiyor 2 ayda anca iniyor şişler BURAK HOCA konusunda yardımcı olurumSerap sana bir şey soracağım.
20 gün önce ameliyat oldum. 75d idim. Ameliyat öncesi b istiyorum dedim. Doktor C iyi dedi. Ben de kabul etmedim. Doktor sen bize bırak dedi. 85 i geçemeyeceğim dedi.
Vertikal yöneten ile oldum. Ameliyat ikinci gün sağda hematom oldu. Meme altında büyük bir et parçası gibi bir şey çıktı. Doktor dağılır dedi. Gerçekten dün baktım o büyük et parçası küçülmüş. 3aya dağılır mış.
Gelelim asıl meseleye bugün sütyen bakmaya gittim. Gene büyük. Barbara kom 75 d kullanıyordum. Eski sütyeni gene aynı giyiyorum. Şekil olarak çok güzel fakat büyük olmuş. Doktor dedi ki : ben aslında bu kadar büyük yapmadım. Derim in ce imiş göğüs tekrar büyümüş.
Çok moralim bozuk. Görenler fark etmiyor. Şişler inerse küçülür diye umut ediyorum. Fakat biliyorum ne kadar küçülse de o süngeri sütyen lerden takakmam gibi.
Doktor dedi ki, eğer çok mutsuz olursan meme başına dokunmadan lokal olarak fazla deriyi gene alır küçültürüz dedi. Zor olmaz dedi. Fakat en az 6 ay sonra. Böyle deri genişleyerek meme büyür mü?
Benim tahminim doktor C yaptı, deri geişleyince d oldu.
Çok canımsıkkın çok.
Aslında evde moralim iyi. İç çamaşır mağazalarına girince ağlamadan duramıyorum. Gene toparlayıcı almak zorunda kalacağım geliba.
Ne dersiniz 6ay sonra gene lokal olarak deri aldırıp b yaptırayım mı?
Kalsın mı?
Aslında fizik olarak rahatladım biraz.
Doğrusu üzüntüden denemeden çıktım. Yalnız mark spencer de bugün şu boş cup olanlarda 80b denedim. Küçük gibi. 80b Şişler inince olur galiba.
Uf bilemedim. Ne yapsam ki.
Bazen iyiyim. Bazen de ağlayıp duruyorum.
Merhaba göğüs büyütmede yapıyor mu acaba bilginiz varmı
merhaba ben ameliyat olali gun oldu suana kadar hic agrim olmadi gayet rahatim fakat 2 gundur meme ucunda kararma basladi ama sadece uc kisimlarinda her ikisinde de his var ama normal birseymiAyni zamanda ameliyat olmustuk bende 29 martta oldum. Nasılsın simdi. Ben 1 aylikken cikardim medikal sutyeni pentinin atlet gibi olan sutyenini taktim 2 hafta cok rahattim ama sanki biraz yayildi gibi geldi korktum medikal sutyeni taktim yeniden 2 ay bitene kadar takayim diyorum. Yumsadilar birazsanki seninde oylemi canım.
Kusura bakmayın. Aldım.size mesaj attım tel. vermek yasakmış ceza aldım size mesaj geldimi
Teşekkür ederim canımYapıyor tabii, neden yapmasın. Plastik cerrah sonuçta. En iyi işinin memeler (büyütme de içinde mi bilmiyorum) ve burun olduğunu duymuştum. Yaptırılacak bir burnum olsa yine ona giderdim herhalde.
Bir de fiyat konusu hakkında bir şey diyemem. Ben ameliyat olalı hem 1 sene oldu, hem de küçültme ile büyütme asla aynı olamaz bence. (benimki raporlu olarak yapıldı, ekstra 1.500TL ödemiştim medikal malzeme ücreti olarak)
Yaaaambenimde göbege kadar omuzlarım morarıyor artıkbende öyle işte hayatım boyunca o toparlayıcı geniş askılı büyük sütyenlerden bende bıktım.gece gündüz evde heryerde sıkılmıştım artık.kendim bile aynaya bakamazdım.sarkıklık göbeğime kadardı.çok şükür bu günlere ne eziyet çekmişiz zamanında yaaa.bu rahatlığı görünce insan kendine acıyor.çevremde kimi görsem iri göğüslü yanına gidip lütfen ameliyat ol bu çileyi çekme diyesim var:)))))
Öyle çok ağrısı yok canım bu ameliyatın onu düşünme, iyi bir doktor bulursan ol bence ama bayram öncesi yoğun oluyor doktorlar elini çabuk tut derim . Ağrı kesici ödem giderici hap vermişti doktorum, sırf verdi diye içmiştim ödemi de alsın diyeYaaaambenimde göbege kadar omuzlarım morarıyor artıkbu ay sonu gibi düşünüyorum ama agrı eşiğimdr cook düşük korkuyorum da ates basıyor düşünümce 3 yasında oğlum var annem bakıyor ona ramazan bayramına denk getirip 10 gün dinleneyım istiyorum
ya sormayın sabah 31 mayıs cuma için aradım sanırım dolmuş . sekreteri arıcak bugun beni bekliyorum. İşden de zor izin almıştımÖyle çok ağrısı yok canım bu ameliyatın onu düşünme, iyi bir doktor bulursan ol bence ama bayram öncesi yoğun oluyor doktorlar elini çabuk tut derim . Ağrı kesici ödem giderici hap vermişti doktorum, sırf verdi diye içmiştim ödemi de alsın diye
Hayırlı olsun sevindim, peki doktorla görüştünüzmü tam olarak ne istediğinizi anlatın ne kadar küçülmesini istediğinizi. Yanınıza önden düğmeli pijama ve terlk almanız bir de su falan içmek için pipet almanız kafi eğer devlet hastanesiyse birkaç şey daha gerekebilr tabi. Bir de şarj aletiAllah nasip ederse 31 mayıs cumaya gün aldım inşalah korkup caymamZaten ıdadayken sakinleştirici yapın derim kesin . Ameliyat öncesi bana tabsiye edebileceğiniz ne varsa seve seve dinlerim giyim kuşamdan nasil davranmam gerektiğine kadar çok teşekkürler
Cok sağolunHayırlı olsun sevindim, peki doktorla görüştünüzmü tam olarak ne istediğinizi anlatın ne kadar küçülmesini istediğinizi. Yanınıza önden düğmeli pijama ve terlk almanız bir de su falan içmek için pipet almanız kafi eğer devlet hastanesiyse birkaç şey daha gerekebilr tabi. Bir de şarj aleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?