Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Biraz yumuşama var ama dikler baya ilk başlarda küçük oldu diye üzülüyodum zaman geçtikçe şekli oturuyo aynaya baktıkça bakıyorum sen nerde hangi fiyata oldun

Biraz yumuşama var ama dikler baya ilk başlarda küçük oldu diye üzülüyodum zaman geçtikçe şekli oturuyo aynaya baktıkça bakıyorum sen nerde hangi fiyata oldun
Benimkilerde dik ama sag meme koltuk altina dogru yayvan biraz o digerine gore buyuktu simetri yine devam ediyor biraz. Yumusama var bayagi. Medipol kosuyolu mustafa keskindi dr um

Merhaba fethi beye ne kadar ameliyat oldunuz? Bilgi verebilir misiniz?

mrb daha küçülür çok değişiyor 2 ayda anca iniyor şişler BURAK HOCA konusunda yardımcı olurum

Merhaba göğüs büyütmede yapıyor mu acaba bilginiz varmı

Yapıyor tabii, neden yapmasın. Plastik cerrah sonuçta. En iyi işinin memeler (büyütme de içinde mi bilmiyorum) ve burun olduğunu duymuştum. Yaptırılacak bir burnum olsa yine ona giderdim herhalde.

Bir de fiyat konusu hakkında bir şey diyemem. Ben ameliyat olalı hem 1 sene oldu, hem de küçültme ile büyütme asla aynı olamaz bence. (benimki raporlu olarak yapıldı, ekstra 1.500TL ödemiştim medikal malzeme ücreti olarak)

merhaba ben ameliyat olali gun oldu suana kadar hic agrim olmadi gayet rahatim fakat 2 gundur meme ucunda kararma basladi ama sadece uc kisimlarinda her ikisinde de his var ama normal birseymi

Teşekkür ederim canım

Yaaaambenimde göbege kadar omuzlarım morarıyor artık bu ay sonu gibi düşünüyorum ama agrı eşiğimdr cook düşük korkuyorum da ates basıyor düşünümce 3 yasında oğlum var annem bakıyor ona ramazan bayramına denk getirip 10 gün dinleneyım istiyorum

Öyle çok ağrısı yok canım bu ameliyatın onu düşünme, iyi bir doktor bulursan ol bence ama bayram öncesi yoğun oluyor doktorlar elini çabuk tut derim . Ağrı kesici ödem giderici hap vermişti doktorum, sırf verdi diye içmiştim ödemi de alsın diye

ya sormayın sabah 31 mayıs cuma için aradım sanırım dolmuş . sekreteri arıcak bugun beni bekliyorum. İşden de zor izin almıştım

Allah nasip ederse 31 mayıs cumaya gün aldım inşalah korkup caymam Zaten ıdadayken sakinleştirici yapın derim kesin . Ameliyat öncesi bana tabsiye edebileceğiniz ne varsa seve seve dinlerim giyim kuşamdan nasil davranmam gerektiğine kadar çok teşekkürler

Hayırlı olsun sevindim, peki doktorla görüştünüzmü tam olarak ne istediğinizi anlatın ne kadar küçülmesini istediğinizi. Yanınıza önden düğmeli pijama ve terlk almanız bir de su falan içmek için pipet almanız kafi eğer devlet hastanesiyse birkaç şey daha gerekebilr tabi. Bir de şarj aleti

Cok sağolun önden düğmeli pijamam yoktı hsonu alacağım inşlh. Doktorum yurtdışında malesef 30 unda görüşecegım inşlh. Ben su an d /dd cup arasındayım. Çok minicik olmasını istemiyorum b ile c cup arası gibi iyi olur diye düşündüm ama tabi dr umlada görüşünce kesin karar vericem . Narkoz korkum var benim asırı odada sakinleştirici yaparsalar onu isteyecegım . Bardakla içemiyormuyum suyupipette alayım. Birinde okudum yatıp kalakrken cok acıyacak diyordu gercekten öylemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…