- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.341
Gecmis olsun canim. Tabi ilk 1 hafta sizlama seklinde agrilar cok olacak. Bende 15 gun bugun. Diren taktimi. Fiyatida gayet iyiymis. Sizin gittiginiz donemlerde bende cok dusundum oraya gelip gorunmeyi ama kismet boyleymis.Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor
Merhaba ben de Mustafa Beye ameliyat olmayı düşünüyorum,detaylı bilgilendirir misiniz.. Kaç saat sürdü operasyon,diren takıldı mı,hangi ölçüde yaptı b cup mu c mi,istediğiniz gibi küçüldü mü,Ağrı sızı ne durumda¿Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor
Gecmis olsun. Gule gule kullanin yeni memelerinizi. Gercekten cok guzel bir sey bende 29 martta oldum. Siz nerede oldunuz merak ettim. Su an agrilariniz falan nasilMerhabalar foruma üye değilken tecrübelerinizi okuyarak, videolar izlerek meme kucultme ameliyati olmaya karar verdim 10 nisan günü çarşamba günü 5 buçuk saatlik bir operasyonla meme kucultme ameliyatim gerçekleşti ve niye bu kadar geç kalmışım diye kendime kızdım, şişlikler olmasina rağmen o kadar güzel ve küçük görünüyor ki çok mutluyum. Insanın kendine özgüveni geliyor cidden yapmayı düşünen korkan kişiler varsa bence yapmalılar tabiki doktor araştırması çok fazla yaptık.
Tskler sizede geçmiş olsun. Ben samsun da oldum. Ağrım var ama çok fazla değil zaten ağrı kesici vermişti doktorum ağrı olursa onu kullanırsın dedi.Gecmis olsun. Gule gule kullanin yeni memelerinizi. Gercekten cok guzel bir sey bende 29 martta oldum. Siz nerede oldunuz merak ettim. Su an agrilariniz falan nasil
Beni de izlermisinizBenim doktorumda aynisini soylemisti ne kadar yukari alir ve kucultursek doku curumesi ve hissizlik orani o kadar artabilir dedi.. en buyuk korkularimdan..
Benide izler misiniz ?
2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Beni de izlermisiniz
Beni de izlermisiniz25. günüm ve foto yükledim kızlar
Beni de izlermisiniz lütfenbenide izleyebilirmisin lütfen
Seni izliyorum zaten ama albumlerimiz yok zaten hala gözükmüyorlar. Hafif yürüyüşler falan yapıyormusun, bol su içiyormusun yada? Nasıl geçti bir ayın??
Ya kızlar 19nda bir ay olacak şişlikler var halen ve sanki büyüdü göğüslerim sizinde Oyle mi.morelim bozuluyor
Valla canım iyi geçti.agrim hafif.hafif.sadece arada giriyor ama.insanoglu nankör.derler ya simdide bunlar büyükmüş gibi geliyor bazı arkadaşların fark yok çok dedi morelim Bozuldu umarım 6 içinde biraz daha küçülür senin nasıl pekiSeni izliyorum zaten ama albumlerimiz yok zaten hala gözükmüyorlar. Hafif yürüyüşler falan yapıyormusun, bol su içiyormusun yada? Nasıl geçti bir ayın?
merhaba canım teşekkür ederim her bir memeden 1300gr toplamda 2.600gr doku alınmış şimdilik sargılı direnlerim Perşembe çıkacak sonarinda da iyileşme sürecim artıkCanım gözün aydın geçmiş olsun. Nasıl durumlar nasıl görünüyorlar kaç gr doku cıkmış:)
Merhaba evet diren takıldı ameliyatın ertesi gün taburcu oldum direnlerim ise pazartesi çıkacaktı ancak perşembeye kaldı ağrı sızı öyle dayanilmaycak gibi değil hastnedeyken düzenli ilaç veriliyor evdede düzeni kullandığınız takdirde ağrı çok az ölçüsünü şuan tam bilemiyorum çünkü korse var belli bir süre o takılacak ama en küçük olacak şekilde yapın dedim okeyledi hocam ama şuan küçük girunuyo görenler çok güzel tepkiler veriyor incelmissin diye bne 80b olsun demiştim olmustur sanırım ameliyat ise hastaneye gider gitmez girdim saat 9:17 girdim 13:00 de çıktım ortalama 3 saat falan ama bu süre tamamiyoe ameliyatla gecem süre değil assagi inidirdinmi orada bayağı bir bekledik hazırlama süreci çizim falan derken hepsi dahilMerhaba ben de Mustafa Beye ameliyat olmayı düşünüyorum,detaylı bilgilendirir misiniz.. Kaç saat sürdü operasyon,diren takıldı mı,hangi ölçüde yaptı b cup mu c mi,istediğiniz gibi küçüldü mü,Ağrı sızı ne durumda¿
Bezmialem üniversitesinde oldum hocam Mustafa Ünal yanlız kendisi asistan doktordur aynı hastanede aynı bütçeye profesyonel yada doçentler olabilirsiniz fiyat 4000 TL benim Mustafa hocayı tercih etme sebebim kendisine benden önce iki arkadaş daha düşük ve memnun kaldılar bende şuan için memnunum ama daha sargı ve direnlerim hala üstümde memnuniyetimin artışını Zn gösterecek Suan iyileşme sürecindeyimKızlar herkese merhaba, istanbulda göğüs küçültme ameliyatı olup memnun kalanlar bana yardımcı olabilir mi doktor bulmak konusunda kötü doktorlardan çok çektim güvenebilceğim birine yaptırmak istiyorum çok bütçem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?