Herkeze merhaba araniza yeni katildim
ben kucultme ameliyatimi 10 nisan da oldum istanbuldayim ama ameliyat kars da oldu teyzem o hastanede çakıştığı icin uzun araştırmalar sonrasi oraya karar verdik toplam 2 kilo cikarildi suan hala pansuman yapiyorum olculerden cok memnunum agrim sizim da ilk gunden beri yok gibi birsey 10 gun sonra ise dondum araba kullaniyorum gunluk islerimi yapiyorum ama tek sorunum kasiniyorum inanilmaz derece ve doktorum cok rahat sutyen takayimmi istedigini tak merhem sureyimmi gerek yok bandajlari acayimmi ac hep boyle rahat sanki sol gosumunn altindan ufak bir akinti geldi burda pansuman yapan hemsire dikislerden birini kabul etmiyor bunye disari atmaya calisiyor cok problem degil dedi ama kafayi takiyorum iste hep sirt ustu yatamiyorum yan yattiginda oliyor arada birde meme ucu dikislerim damla gibi bi garip duruyo bilmiyorum 14 gundur arastirmaktan bi hal oldum dikislerin uzerindeki pansumani kaldırmaya korkuyorum bu saatten sonra mikrop kaparmi birde iki meme ucumuda kesinlikle hissetmiyorum cok karistirdim ortaligi
14 gun cokmu erken bir surec kaygilanmam icin