Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım en azından şöyle de: a cup la b cup arası istiyorum👍
Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz. O kadar stres sıkıntı cekiyosun maddi manevi sonrasinda memnun olmatinca cok uzucu gercekten

Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz. O kadar stres sıkıntı cekiyosun maddi manevi sonrasinda memnun olmatinca cok uzucu gercekten
Kesinlikle üzücü. Kıyafetlerini deneyince fark ortaya çıkar. Gömlek deneyebilirsin merwk etmedinmi hiç😊

Merhaba kızkar meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum boy ve beden ufak gögüslerim büyük herşeyden önemlisi agrılar bitiriyo beni 80 dd cup kullanıyorum izmirde devlet de gögüs küçültme ameliyatı olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim! Şimdiden teşşekkürler

Offf çok üzüldüm istediği gibi ola.yana arkadaşlara bende 80 b diye düşünüyordum acaba a cup mi istesem bilemedim şimdi yani doktorumla konuşurken kuculebildigi kadar küçült dedim ama sanırım ölçü bazında bildirirsem daha iyi olacak
Canim sizden du
Kesinlikle üzücü. Kıyafetlerini deneyince fark ortaya çıkar. Gömlek deneyebilirsin merwk etmedinmi hiç😊
Denedim canim. Gomleklerimde ust kisimda bayagi fark ediyo. Bluzlarimi falan denemedim henuz. 😀

Senin aadina cok sevindim canim. Bir sekilde karar vermek gerekiyor. Inan cok mutlu olacaksin. Benim bufun ameliyat olali11 gunum gayet rahatladim. Ameliyat sonrasi sirtindan agir sirt cantasini indirmis gibi hafofliyosun yaa. Inanilmaz guzel. Dikislerde iyi olunca misss oacagiz insallah.
Benim de 10. Gün. 1 Nisan da oldum. 😊👏👏👏👏👏👍👍👍👍

Kızlar bu ameliyattan dolayı her yerimiz ödem almış.olabilir mi iki kilo fazla çıkıyorum tartıda anlamadim da sizdede oldu mu öyle birsey

Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki😞 Ne kadar üzülüp ağladığımı ben bilirim. Anneciğim gelmişti benimle ilgilenmeye onu üzmemek adına balkona çıkar, lavaboya gider oralarda ağlardım. Çok zor oldu kabullenmem. Sağlık olsun diye diye en azından şekil bozukluğu olmadığı için ve eskiye nazaran daha münasip göründüğü için teselli ettim kendimi. Şimdi o kadar üzülmüyorum nasip buymuş diyorum. Senin daha 19. gün biraz iner ama öyle ciddi bir fark olmaz şekli toparlanır ve gözüne büyükte olda hoş görünmeye başlar.Ne diyebilirim ki.. Dilerim bu süreci bir an önce daha fazla üzülmeden kolay atlatırsın arkadaşım
Yanlardan cok sis beni deli eden o :KK43: dikligi guzel sutyensiz bile kullanirim ama kocaman top gibi banada annem bakio oglum var bide kadin perişan oldu 2 . Ameliyat
Canim sizden du
Denedim canim. Gomleklerimde ust kisimda bayagi fark ediyo. Bluzlarimi falan denemedim henuz. 😀
Bsnim hala kapanmio onleri :( ne guzel istediginiz sonucu almaniz masallah

Benimkini sadece diklestirmis hic kuciltmemis hergun agliom bidaha olamam bu ameliyat
Valla bilemedim yeniden ayni seyleri yasamak zor yaaa. Ama sonrasinda uzulmektense olabilir. Gercekten cok uzucu bir durum. Moralini bozma csnim. Seni teselli etmeye bir cumle bulamadim yaaa.

Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor

Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor
Canım gözün aydın geçmiş olsun. Nasıl durumlar nasıl görünüyorlar kaç gr doku cıkmış:)

Back