Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ne kadar üzülüp ağladığımı ben bilirim. Anneciğim gelmişti benimle ilgilenmeye onu üzmemek adına balkona çıkar, lavaboya gider oralarda ağlardım. Çok zor oldu kabullenmem. Sağlık olsun diye diye en azından şekil bozukluğu olmadığı için ve eskiye nazaran daha münasip göründüğü için teselli ettim kendimi. Şimdi o kadar üzülmüyorum nasip buymuş diyorum. Senin daha 19. gün biraz iner ama öyle ciddi bir fark olmaz şekli toparlanır ve gözüne büyükte olda hoş görünmeye başlar.Ne diyebilirim ki.. Dilerim bu süreci bir an önce daha fazla üzülmeden kolay atlatırsın arkadaşım
Yanlardan cok sis beni deli eden o
dikligi guzel sutyensiz bile kullanirim ama kocaman top gibi banada annem bakio oglum var bide kadin perişan oldu 2 . Ameliyat