Merhaba arkadaşlar. Ben göhüs küçültme ameliyatı olalı tam 2 yıl bitti. Ameliyat olduktan sonraki dönemde bende bu foruma yazmış umut etmiştim. Benim gögüslerim 85 E idi i. Dr ile görüşüştüğümde 85 b sonu C başı olsun demiştim. Ameliyata gireceğim gün odada çizim yapılırken doktora küöük istiyorum 85 b yi geçmesin dedim. Ameliyattan çıktım bir baltımmki hâla kocamanlar. Dr ye söylediğimde biraz bozuldu nazik bir doktor aslında ama talihsizlik oldu. Şişler iner ödemeler geçer küçülür diye unut ettim ama maaleaef küçülmediler şuan 85 c bazı kalıba göre d takıyorum. 10 yıl yükünü taşıdığım memelerimden ve toparlayıcı sütyenlerden kurtulacağımı sanıyordum. Yüklerim hafifledi ama hala istediğim sütyeni takamıyorum toparlayıcı kullanıyorum
Doktor üzülme bir daha yaparız dedi ama kolay mı o işler. 2 çocuğum var sorumluluklarım var. Tam 1 yıl ağladım hayallerimin sonucu bu muydu diye. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Kendimi tewelli ettim. Şimdi kötünün iyisi diyorum teselli ediyorum kendimi. Ayrıca sol göğüs ucumda herşey normal ama sağ göğüs ucumda his yok hatta biraz fazla dokununca acı hissi var. Diyeceğim dr nizi iyi şeçin ve gerçekten küçük isteyin yoksa küçültmüyorlar.