- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.221
benimde öyleydi. geçer merak etmeMeme ucunu hissetmeyen Varmi sol.tarafi hissetmiyorum geçicimi acaba
evet hareket etmek zor ilk 2-3 gün özellikle destek almadan kalkamıyorsun bile. dinlenmek şart. 1 haftadan sonra anca hareket edebiliyorsun. o da ellerini kollarını yukarı kaldırmak falan yasakİlk günler hiç mi bir iş yapamiyorsunuz kizlar benim elim durmaz cocuklarim çok yaramaz ameliyattan korkmuyorum ama sonrası beni korkutuyo
Sen ne zaman olmuştun tatlım pekiCanım ben hala sol mememi hissetmiyorum sağ eskisi gibi. Zamanla geleceğini umut ediyorum
İki ay olduSen ne zaman olmuştun tatlım peki
Bende doktoruma sordum 3 ayda gelirmiş eski haline ınsallah allahım eskisi gibi olurİki ay oldu
Merhaba ankarada hangi doktora oldunuz ameliyat birde fiyat ne kadardıValla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)
Ben afet öncele oldum. İyi sonuç aldım diyebilirim, bir görüşmeni tavsiye ederim. Yalnız hastanede değil, özel muaynehanesi var.Bende kucultme ameliyati düşünüyorum, istanbulda tavsiye edebileceginiz dr var mı acaba?. Devlet hastanesi veya devlete bağı özeller arasında iyi bir dr varsa bildiğiniz söyleyebilir misiniz lütfen?..
benimde sol taraf hissizMeme ucunu hissetmeyen Varmi sol.tarafi hissetmiyorum geçicimi acaba
ü göremiyorum nereye tıklayacağız
ben 85 istedim çok küçük olursa psikolojim bozulur dedim doktoraGeçmiş olsun allah bize de nasip etsin dün fotoğraf aldım doktorumdan 80 b yaptırmaya.karar verdim ınsallah Hersey guzel olur
Ankarda olanlar yazabilir mi hangi doktora olduklarını
Merhaba arkadaslar 12 gibi ameloyata giriyorum. Bana dua edin. Umarim her sey yolunda ve istedigim gibi olur.İki ay oldu
Bol şans canım, iyi geçeceğinden eminimMerhaba arkadaslar 12 gibi ameloyata giriyorum. Bana dua edin. Umarim her sey yolunda ve istedigim gibi olur.
Siliskar noskar gibi kremler var slikonlu, ikincş ayda başlattı doktor bana.Arkadaşlar, ameliyat sonrası izler için ne kullanmalıyız?
Teli kullanmama izin vermyor bizimkiler iyiyim cok sukur eve gecince yazacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?