Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ben hala sol mememi hissetmiyorum sağ eskisi gibi. Zamanla geleceğini umut ediyorum

İlk günler hiç mi bir iş yapamiyorsunuz kizlar benim elim durmaz cocuklarim çok yaramaz ameliyattan korkmuyorum ama sonrası beni korkutuyo
evet hareket etmek zor ilk 2-3 gün özellikle destek almadan kalkamıyorsun bile. dinlenmek şart. 1 haftadan sonra anca hareket edebiliyorsun. o da ellerini kollarını yukarı kaldırmak falan yasak

Valla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)
Merhaba ankarada hangi doktora oldunuz ameliyat birde fiyat ne kadardı

Bende kucultme ameliyati düşünüyorum, istanbulda tavsiye edebileceginiz dr var mı acaba?. Devlet hastanesi veya devlete bağı özeller arasında iyi bir dr varsa bildiğiniz söyleyebilir misiniz lütfen?..
Ben afet öncele oldum. İyi sonuç aldım diyebilirim, bir görüşmeni tavsiye ederim. Yalnız hastanede değil, özel muaynehanesi var.

Arkadaşlar silikon bantlar dikişler alındıktan sonra mı kullanılmaya başlanıyor?
Ya da ameliyattan hemen sonra mı başlanıyor?

Back