- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.201
Aaaa uzuldum seni cok iyi anliyorum benim gibi olmussun.tam kendini hazirliyorsun cok sinir bozucu. Bencede agustosta olma. Genelde drlar yazin ameliyat yapmazlar cok sicaklarda@Evr38 benim ameliyat yine ertelendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa uzuldum seni cok iyi anliyorum benim gibi olmussun.tam kendini hazirliyorsun cok sinir bozucu. Bencede agustosta olma. Genelde drlar yazin ameliyat yapmazlar cok sicaklarda@Evr38 benim ameliyat yine ertelendi
Ameliyat olmadigim icin birsey diyemiyorum. Insallah sıkıntı olmaz canim yaaaKızlar bana akıl verin olan arkadaşlarım yarın drenler çıkacak iki gün içinde Iyi olur muyum ise geri dönmek icin sadece drenler acıtıyor biraz da şişlik var
Bende perşembe günü olucam canım senden bi gün önce bu aralar ev temizliğine çok yüklendim hasta olucam ertelenecek diye de korkuyorum aslindaGecmis olsun canim. Simdi nasilsin. Haftaya cumada ben olacagim insallah. bir aksilik olmazsa. Sanada diren takildimi. Ameliyat sonrasi surecini yazabilirmisin zahmet olmazsa canim yaa.
Aman dikkat et. bir süre birşey yapamayacağın için her şey bitsin istiyorsun tabiki.Bende perşembe günü olucam canım senden bi gün önce bu aralar ev temizliğine çok yüklendim hasta olucam ertelenecek diye de korkuyorum aslinda
Çok geçmiş olsun, sizin adınıza çok sevindim.. Darısı bizim başımıza. Sorun olmazsa birşey sormak istiyorum. Kime ameliyat oldunuz?Merhaba kızlar saat 10 da ameliyatımı.oldum çok şükür önce doktor çizim yaptı.sonra aldılar ameliyathaneye narkoz falan verirken çalışanlar Cok ilgiliydi konuşurken uyumuşum 12 30 kendime geldim 12 de bitmiş odaya çıkardılar Agrim var ama aman aman değil ilaçlarla geçiriyorlar zaten baş donmesi. Oldu ayağa kalktım hemşire yardımıyla 80 b cup.istedim istediğim.olmus yatınca yok gibi:)kalkınca anladim ki istediğim gibi olmuş hocama çok.tesekkur ederim çok mutluyum drenlerim var onlarda yarın alınacak galiba
Saol canim.. evet 2 gun dren kaldi ..1 martta ameliyat oldum.. ilk 3 gun agri oluyor ama dayanilmiycak gibi degil.. zaten ameliyat sonrası agri kesiciler fayda ediyor ![]() |
Kızlar bana akıl verin olan arkadaşlarım yarın drenler çıkacak iki gün içinde Iyi olur muyum ise geri dönmek icin sadece drenler acıtıyor biraz da şişlik var
Beni izlermisinizKizlar bi foto daha attim dikislerimin gözüktügü sizce nasil olmus
Var tabiki kuzum :)Kizlarrrr acil yardım göğüs ucunun kenarlarindada dikişler var sizinde mi Oyle halbuki sadece alttan kesilecekti![]()
Ben Çok panik oldum valla görünce Insallh geçer ya çok.canim sıkıldı. O görüntüye çünkü teşekkür ederim canımVar tabiki kuzum :)
Bence yaz gelmeden ol ameliyatını canım, yaza rahat edersin bir ay yeterde artar bile genç olmanın avantajlarını kullan bünyen çabuk toparlar tabi no smokingArkadaşlar merhaba ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum hem korkuyorum hem de öğrenciyim.Goguslerim benim özgüvenimi zedelediginde okulda rahat olamıyorum.Bu sene ameliyat olma istiyorum sizce 1 ayda geçer mi çünkü bu sene yapmam gereken stajimda var ameliyatımı İzmir'de olmak istiyorum tanıdığınız doktorlar varsa yardımcı olur musunuz lütfen artık bende küçük sütyen giyinip gezmek elbiselerimi giymek istiyorum.![]()
Sigara cokmu etkilerki yaaa nasil birakacagim bilemiyorum.Bence yaz gelmeden ol ameliyatını canım, yaza rahat edersin bir ay yeterde artar bile genç olmanın avantajlarını kullan bünyen çabuk toparlar tabi no smoking:)
Çok etkilermi bilmiyorum ama bazı kişilerde iyileşmeyi geciktiriyor bünyene bağlı belkideSigara cokmu etkilerki yaaa nasil birakacagim bilemiyorum.