Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

buarada doktorların büyük yapma tekliflerine sıcak bakmayın derim ben ağzı yanan biri olarak. çünkü ameliyattan bu yana 4-5 kilo aldım ben ve göğüsümde büyüdü. şuan 80 B oluyor ama sütyen küçük oluyor . biraz kilo alınca doluyor göğüs. 80 b isteyin, ideali o şuan. ben dahada küçük yaptırmadığıma pişman bile oldum

buarada doktorların büyük yapma tekliflerine sıcak bakmayın derim ben ağzı yanan biri olarak. çünkü ameliyattan bu yana 4-5 kilo aldım ben ve göğüsümde büyüdü. şuan 80 B oluyor ama sütyen küçük oluyor . biraz kilo alınca doluyor göğüs. 80 b isteyin, ideali o şuan. ben dahada küçük yaptırmadığıma pişman bile oldum
Tabi canım, en ufak bi kllo alma veya hormonel bir durumda göğüslerimin büyüyeceğinden eminim bende

Canım hepsi üç aşağı beş yukarı aynı, görüşür içine sinnezse olmazsın. Diren takmadı ama sol göğsümün koltk altına doğru morarma oldu bir haftaya geçti, sağda olmadı bile. Diren o zaman takmadı diye tedirgin oldum bende tabi forumda yazdım. Ama şimdi iyiki takmamış , takması gerekirse takardı zaten diye düşünüyorum. Bir de hastaneden memnun kalmadım onun sebebini de yazmıştm odaya getirip bıraktılar eşimi aramadılar. Hemşirenin araması gerekirdi ama gidipte onu şikayet etmedim nedense. Hastane onun dışında normal ortalama bir özel hastane, temiz odada gereken herşey var onlarda bi sorun yok. Tekrar ediyorum mustafa bey ilgili bir dr. İstediğnde ulaşabiliyorsun.
Buarada benden 870 gr doku çıktı iki göğüsten toplam.

Fiyatta iyiymiş :)
Tesekkürler canım. Böylesi hayırlıymış demekki . Ama stres oldum valla tam kafamda bitirmişken. Bugün aradılar 29 unda ameliyat gunune karar verdik. Cumarteside drla görüşmek için randevu aldım.

Arkadaşlar 80 85 90 sırt olçüsü a b c d de göğüs ölçüsü 85 sırt ölçüsü ameliyatta 80 olabiliyormu. bence sırt ölçüsü değişmez diye düşündüm ama yazışmalardan sanki olabiliyor gibi anladım. yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar Agrim var drenler cikmadi kanim cok geldigi icin eve gonderdiler cuma günü cikaracaklar bir aksilik çıkmazsa ilaçlarımı içiyorum Insallh toparlanirim halen gözüme Kucucuk geliyor ağladım bide biraz morelim. Bozuldu doktor 85 b Taktim dedi ama bana resmen 75 gibi geliyor şişliklerin var ortada toplanmış inince normal göğüslerin oluşur dedi hayırlısı valla korkuyorum aşırı düzelmeyecek diye

Kızlar Agrim var drenler cikmadi kanim cok geldigi icin eve gonderdiler cuma günü cikaracaklar bir aksilik çıkmazsa ilaçlarımı içiyorum Insallh toparlanirim halen gözüme Kucucuk geliyor ağladım bide biraz morelim. Bozuldu doktor 85 b Taktim dedi ama bana resmen 75 gibi geliyor şişliklerin var ortada toplanmış inince normal göğüslerin oluşur dedi hayırlısı valla korkuyorum aşırı düzelmeyecek diye
dert etme hiç,oturacak o bikaç ay sonra

Kızlar bana akıl verin olan arkadaşlarım yarın drenler çıkacak iki gün içinde Iyi olur muyum ise geri dönmek icin sadece drenler acıtıyor biraz da şişlik var

Simdi nasilsin canim.

Back