- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.101
Canım moralim bozuluypr bazen, minicik istiyordum kocamanlar hala yine, buaralar bir şişlk var o da üstüne geldi ama niye şişiyorlar hala bilmiyorm tabi. Bende site yavaş değil buarada sadece öbürü daha kolaydı benm içn@Mermaidsss Biz de henüz çözemedik canım sanırım henüz eklenmedi.
Evr38 Artık yapacak bir sey yok tadını çıkar canım C cup aslında en ideal ölçü çok ince değilsen. Seninki de çok güzel bence
Acıbadem.bakirkoy hastahanesindeDoktorunuz kim nerede olacaksınız?
Bana 85b dedi bende tereddutteyim. 80 b olsun dedim sonra pisman olursun dedi. Ameliyat olan arkadaslar sizce hangisiMerhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim
Sagol canim insallah yapmam. Ay cok heyecanliyim yaaaIyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor canim sen yine tez canli olma.. Bende senin gibi bisey yapmadan duramayanlardanim.. ven nirmalde cok zor iyilesenlerdenim ama ona ragmen o kadar hızlı ve guzel iyilesiyordum ki .. koca koltugu itip cektim benim elektrik supurgem cok kuvvetlidir saglamken bile cok zorlar beni , ben nasilsa iyiyim diye supurge yaptim ettim. Koca koca esyalari kaldırıp indirdim.. nitekim zorlaya zorlaya sagdaki dikislerimi patlattim resmen. O yuzden sakin birsey yapma. 1 hafta 10 gun dinlen. Surec zor degil kendini zorlayacak seyler yapmadiktan sonra..
Ben daha yeniyim paylastiginiz fotograflar nereden goruluyor cozemedim ben izlemeye aldim oda alincami goruyorum.Fotoğraf kısmını çözebilen var mı kızlar ben de özledim hepinizi
Gecmis olsun gozunuz aydin.darisi basimiza olsun insallah.selam kızlar 22 şubatta ameliyat oldum 70 kiloyum 85 beden istedim sonuçtan memnunum ağrılarım gitti ameliyattan çıktığımda omuzlarımda bir hafiflik hissettim yılların ağırlığı kuş gibi uçtu gitti ona mı sevineyim güzelleştiğine mi sevineyim bilemiyorum çok mutluyum
Geçmiş olsun allah bize de nasip etsin dün fotoğraf aldım doktorumdan 80 b yaptırmaya.karar verdim ınsallah Hersey guzel olurselam kızlar 22 şubatta ameliyat oldum 70 kiloyum 85 beden istedim sonuçtan memnunum ağrılarım gitti ameliyattan çıktığımda omuzlarımda bir hafiflik hissettim yılların ağırlığı kuş gibi uçtu gitti ona mı sevineyim güzelleştiğine mi sevineyim bilemiyorum çok mutluyum
MAalesef ben deDün oyshodan balensiz bir sutyen baktım b cup olmuyor kücük geliyor ve ameliyat olalı bir bucuk ay oldu. Yani c cup olmuşum
Evet cok agir forum 1 saate giriliyoD Dnz03 B cup zaten baya ufak oluyor. Çok buyuk değilse sırt ölçünüz değişmez ama büyükse bir beden düşer. Foto çok var çoğumuzda ama site değiştiğinden nerede bilmiyoruz şuan.
Evr38 minikkkkkkk @misstk @riseros ve kullanıcı adını hatırlayamadığım arkadaşlar ben de çok özledim ne güzel takılıyorduk ama site o kadar yavaş ki beklemekten unutuyorum umarım bir an önce düzelir
Yazdım canım nasılsın ?Evrimcim nasilsin canim sen mesaj attinmi bana yaa ne foruma giriliyo ne mesajlara ne resimlere bakilabiliyo sayfalar acayip agir sizlerdede boylemi
Bana 85b dedi bende tereddutteyim. 80 b olsun dedim sonra pisman olursun dedi. Ameliyat olan arkadaslar sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?