Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kesinlikle her vucut yapisi farklidir.. herkesde ayni olacak diye birsey yok bence
Iste o yuzden doktorda sadece guven aramak mantikli geliyo bana gerisi bizimle vucudumuzla, deri yapimizla , aliskanliklarimizla (su,sigara ,vs ) alâkâlı bence hee bide fiyati uygun olsun tabi...

Hee adam sana devlette vermis fiyati eee tabii ozaman normal karaca basaran da bagcilar devletteydi benden 3000 istemisti simdi fulyada kendi yerinde muaynesi bile 400 müş ameliyat 10 bin miş simdi ben adama gidip ee siz bagcilarda 3000 demistiniz nasil diyim olmaz ...

Aynen öyle devletten ayrilacagi gun benim muayene günümdü. Hatta ben ille de murat hoca dedim diye hastaneden çıkış yapmış olmasina ragmen arayip çağırdılar geldi ve inanamadim. O anda da karar verdim zaten kendisine ameliyat olmaya.. Hayatı hastanelerde gecmis biri olarak ozellikle devlet hastanesi doktorlari oyle hastanin nazı uzerine kolay kolay gelmez bunu da herkes bilir zaten. O gunde bana ayriliyorum ama bu rakama yaparim gittigim yerde dedi.. nitekim o hastaneyede gidemedim.. neredeyse 7 ay sonra ozel muayenehane açtigini öğrenip oraya gittim girer girmez de muayenemi etti ne soz verdiysem o dedi hatirlatmama gerek kalmadan.. yani gercekten sozunun eri bir insan..

Ve arkadaslar bu arz talep meselesi benim burun ameliyati oldugum doktor 2013te max. 6500 fiyat veriyordu revizyona suan 30000e revizyon yapiyor.. yani benim aralikta 12000 e ameliyat olan arkadasimin doktoru ocak ayina girmeden 18000 fiyat verdi bana gogus icin.. rakamlar şaka gibi ama insanlar bu paralari veriyor ve dogal olarak doktorlarda zamdan kaçınmıyor.. nitekim anlattigim olay bu sekilde olmasa bile murat hoca yada x bir doktor talep gordukce rakamini arttiracaktir..

Son düzenleme:
Ben hic bakip o yorumlara takilmiyorum ona gore karar vermiyorum beklentiler farklidir insanlar arasinda elektrikde farklidir kendim tecrube etmeyi cok severim :) bak bi ornegide sensin iste ne guzel
En kötü bu halinden cok cok daha güzel olacak mantıgıyla bakın bence,ben öyle yapmıstım hatta amelıyat masasında cızım yaparken doktor gördüğüm en sakin hastasın demişti bende sonucta ne olabilirki bu üzerimde tasıdıklarım gögüs değil et parçası ve ameliyattan sonra en azından kendimi iyi hissedecegim demiştim .sadece estetik amaclı yaptırıyorsanız endişeler farklı olacaktır ama burada coğu arkadasımız gögüslerimizi yuk olarak tasıyoruz ve bir çok sıkıntı ve sağlık sorunları ile beraber .Geldiğim noktada en büyük pişmanlıgım bu kadar beklemiş olmak .

Aynen öyle devletten ayrilacagi gun benim muayene günümdü. Hatta ben ille de murat hoca dedim diye hastaneden çıkış yapmış olmasina ragmen arayip çağırdılar geldi ve inanamadim. O anda da karar verdim zaten kendisine ameliyat olmaya.. Hayatı hastanelerde gecmis biri olarak ozellikle devlet hastanesi doktorlari oyle hastanin nazı uzerine kolay kolay gelmez bunu da herkes bilir zaten. O gunde bana ayriliyorum ama bu rakama yaparim gittigim yerde dedi.. nitekim o hastaneyede gidemedim.. neredeyse 7 ay sonra ozel muayenene açtigini öğrenip oraya gittim girer girmez de muayenemi etti ne soz verdiysem o dedi hatirlatmama gerek kalmadan.. yani gercekten sozunun eri bir insan..

Ve arkadaslar bu arz talep meselesi benim burun ameliyati oldugum doktor 2013te max. 6500 fiyat veriyordu revizyona suan 30000e revizyon yapiyor.. yani benim aralikta 12000 e ameliyat olan arkadasimin doktoru ocak ayina girmeden 18000 fiyat verdi bana gogus icin.. rakamlar şaka gibi ama insanlar bu paralari veriyor ve dogal olarak doktorlarda zamdan kaçınmıyor.. nitekim anlattigim olay bu sekilde olmasa bile murat hoca yada x bir doktor talep gordukce rakamini arttiracaktir..
Aynen oyle ama murat hoca da adammissss ee muratlar bi baska benimde kardesim murat adina kurban :)

Bide şöyle bi durum var arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz ? Doktor ameliyati yapmis ,kapida kontrole gelen hastalar , birbirlerine aaa ne guzel olmus oburu aa onunkini yapamamış derken ,doktora diyoki hasta yaa kapida hep bayildilar yaptiginiz isleme ama hepsi sizin hastaniz yaptiklariniz , doktor ; ben butun hastalarima ayni ozeni itinayi gosteriyorum ama sende guzel duran onda guzel durmuyosa benim suçummu diyo...!!!!
Ne diyosunuz bu konuda ?

"Sende guzel duran onda guzel durmuyorsa " cumlesi nasil sacma bir savunmadir acaba ... iyi bir doktor kisiye yakisan neyse onu yapandir zaten ancak fabrikasyon isler yapan biri bu cumleyi kurabilir diye düşünüyorum.

En kötü bu halinden cok cok daha güzel olacak mantıgıyla bakın bence,ben öyle yapmıstım hatta amelıyat masasında cızım yaparken doktor gördüğüm en sakin hastasın demişti bende sonucta ne olabilirki bu üzerimde tasıdıklarım gögüs değil et parçası ve ameliyattan sonra en azından kendimi iyi hissedecegim demiştim .sadece estetik amaclı yaptırıyorsanız endişeler farklı olacaktır ama burada coğu arkadasımız gögüslerimizi yuk olarak tasıyoruz ve bir çok sıkıntı ve sağlık sorunları ile beraber .Geldiğim noktada en büyük pişmanlıgım bu kadar beklemiş olmak .
Hayy agzini opeyim :) ben hep diyorum bundan dahami kotu olacak sanki karnima kadar inmis bakmaktaan bile nefret ettigim bi yükkkk :(

"Sende guzel duran onda guzel durmuyorsa " cumlesi nasil sacma bir savunmadir acaba ... iyi bir doktor kisiye yakisan neyse onu yapandir zaten ancak fabrikasyon isler yapan biri bu cumleyi kurabilir diye düşünüyorum.
Buda bi bakış açısı ama ozaman niye hep bakip bakip karar veriyoruz resimlere soylemlere bakip canim

Back