Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet kuzum.. yazan kişinin durumu tam anlamadan bu sekilde yansitmasina üzüldum gercekten.. öyle gecen hafta 7000di de bu hafta 12000 gibi bi durum yok ortada.. ben cok onceden gorusup sozlesip savitlemistim rakami.. hikayeyi sen biliyorsun zaten.. yani diyecegim o ki 10 yilda sayısız doktorla görüşmüş biri olarak ben kendisinede doktorlugunada ilgisine de kefilim.. herkese de gonlum cok rahat sekilde tavsiye ederim.
canım be bana soylenen fiyatı soyledim aksi bişey soylemedim

Ben ameliyat olucagim günün gecesi uyuyamazdım sabaha kadar kendimi guzel sutyenler bikiniler elbiseler dekolteli badylerle hayal eder yattigim yerde yorgani tekmelerdim sevincten yataktan kalkar heryere öpücük atardim Allah im nasip ettinyaa diye hiccc kotu bisey dusunmezdim suan sende oylesindir tahmin ediyorum insallah guzel haberlele yazarsin bize bu guzel sonu banada nasip etsin Allah im insallahhh simdi yine yatarken düşündüm durdum ..yazmak geldi icimden dedimya burda ameliyat olucak insan kadar nerdeyse heyecanlaniyorum seviniyorum icime bi sevinc doguyo bu duygularida benim icin sizler yasarsiniz bana sevinirsiniz insallah ayyy aglicam az daha yazarsam dualarim seninle misstk misstk
Resimlere bakarak doktorun isciligine karar veriyoruz aslinda.. ben hiç bir resme bakip bana bunu yap demedim. Yada bir doktor sana bunu yapicam demedi. Onlar sadece veri doktor hakkinda fikir edinmemiz icin.. muayenenin amacida bu aslinda biz verilere bakarak doktor hakkinda karar verirken o bize bakarak olmasi gereken neyse onu kafasinda olusturur ve bize anlatır . Muhammed hocada da murat hocada da yasadim ben bunu ben böyle olsun dedikce onlar hayir sana bu yakisir olmasi gereken de bu dediler.
üzüldüğünü yazmıssın ama ben seninle alakalı yada doktorla alakalı tekrar soyluyorum kötü bişey demedim ama devlet hastanesinde olupta çok yüksek fiyat veren doktorlar var ben ameliyat olmak istediğim doktorlarla görüşüyorum senin doktorunda onlardan biri ama keşke özelde de olsa birazdaha uygun fiyat verselerde isteyen herkes istediği doktora yaptırabilse sonucta mecburiyetten yaptırıyoruz

üzüldüğünü yazmıssın ama ben seninle alakalı yada doktorla alakalı tekrar soyluyorum kötü bişey demedim ama devlet hastanesinde olupta çok yüksek fiyat veren doktorlar var ben ameliyat olmak istediğim doktorlarla görüşüyorum senin doktorunda onlardan biri ama keşke özelde de olsa birazdaha uygun fiyat verselerde isteyen herkes istediği doktora yaptırabilse sonucta mecburiyetten yaptırıyoruz
Aman kızlar doktor yüzünden sakın tartışmayın veya herhangi bir konuda çünkü burada söylemek istediklerimizi tam ifade edemiyoruz, emoji bile yok :)

Evet biraz uygun olsa herkez mutlu olsa kesinlikle mecburiyet ..

Okadar Herseyin bilincindeyim ve arastirmaciyimki adim adim herseyi oncesi sonrasi biliyorum yasayacam sevinc ve hayatimda kendim icin harika bisey yapmis olucam sonraki hayatim inanilmaz degisicek bu benim icin buyuk bi adimda olucak ayni zamanda ben aynada kendime baktikca heran kiziyorumki aglama krizlerimi hic demiyorum bile neden yapamiyorum diye :KK43: aslinda bu konu derin ,ama yapilmicak duzelmicek bisey degil canim bi caresi yada cesareti olucak olmali ..

Bu kadar bilincliyken bu korkunun sebebi ne peki tam olarak hic konusmadiniz mi psikologunla ?? Belki cok eskilerde bahsetmissindir ben kacirdim sanirim.. ben yalnizca anestezi korkusu diye biliyorum..

Üzüldüğüm konu doktorun gecen hafta 7000 deyip bu hafta 12000 demis gibi anlasilmasiydi senin rakami soylemen degil.. dogal olarak bu da bizden sonra burayi okuyacak insanlarin durumu yanlis anlayip önyargı olusturmasina sebep olur ki asla boyle bisey istemem.. bende hikayeyi yeniden anlattim sadece herkes bilsin diye. Sorun yok yani canim.. Murat bey cok samimi icten bir doktor hala gidip görüşüp durumunu anlatabilirsin. Eminim ki fiyat konusunda yardimci olacaktir.. gerekirse adimi da verebilirsin.

Üzüldüğüm konu doktorun gecen hafta 7000 deyip bu hafta 12000 demis gibi anlasilmasiydi senin rakami soylemen degil.. dogal olarak bu da bizden sonra burayi okuyacak insanlarin durumu yanlis anlayip önyargı olusturmasina sebep olur ki asla boyle bisey istemem.. bende hikayeyi yeniden anlattim sadece herkes bilsin diye. Sorun yok yani canim.. Murat bey cok samimi icten bir doktor hala gidip görüşüp durumunu anlatabilirsin. Eminim ki fiyat konusunda yardimci olacaktir.. gerekirse adimi da verebilirsin.
yok kimse yanlış anlamasın arada hafta değil aylar var hatta yıl bile atlamış

Back