- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.381
benide izlermisin lütfen?teşekkür ederim .2 bucuk ay oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide izlermisin lütfen?teşekkür ederim .2 bucuk ay oldu
Murat sarıcı :) asla unutamam bulup aradim seni sordum :) yardimcisi funda hanm hatta :)
Hangi hastanede yaptiEvet kuzum.. yazan kişinin durumu tam anlamadan bu sekilde yansitmasina üzüldum gercekten.. öyle gecen hafta 7000di de bu hafta 12000 gibi bi durum yok ortada.. ben cok onceden gorusup sozlesip savitlemistim rakami.. hikayeyi sen biliyorsun zaten.. yani diyecegim o ki 10 yilda sayısız doktorla görüşmüş biri olarak ben kendisinede doktorlugunada ilgisine de kefilim.. herkese de gonlum cok rahat sekilde tavsiye ederim.
Hangi doktor ve hastanede olucaksinKızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata![]()
Hangi hastanede yapti
Guzel hastaneymiş baktim :)Mehmet Toprak hastanesi
Hahahaha çok Tatlısın çıkınca yazmazsam ararsın biliyorum.Kayseri Dünyam Hastanesi Esabil hoca yapacak ameliyatımıHangi doktor ve hastanede olucaksin
Sabah saat 8 de gideceğim çizim falan derken 9u bulur sanırım ameliyat.2.5/3 saat sürüyor dedi doktor.yarın öğleye sizlerleyim inşallahmisstk hangi doktora olacaktınız ve saat kaçta? Sizden çok ben heyecanlıyım :)
Çok teşekkür edrrimBenim aradaki fark 13 cm ve 80 b tam oluyor. O yayvanlik vücut yapımızdan kaynaklanıyor .şu an denedigin sutyenler tam olmayacak zaten . Ben daha yeni kullanmaya başladım mesela b cup sütyeni. Endişelenme daha çok sertler.
Sabah saat 8 de gideceğim çizim falan derken 9u bulur sanırım ameliyat.2.5/3 saat sürüyor dedi doktor.yarın öğleye sizlerleyim inşallah
Hayfi hayirlisi saglicakla girin sağlıcakla çıkın bu.hebrleriniz bekliyoruzKızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata![]()
Ya arkadaşlar aslında genç yersiz tepki dış riserosun dedigi gibi adam o zaman devletteymis yani devletdevlette ki şartlara göre söz verdiği için o fiyattan yapmış bizim kıza e şimdi özel muayehane olunca tabiki otomatikman fiyatlar uçuyor yani siz gün olarak değerlendiriyorsunuz ancak bunun sözü bir de öncesinden verilmiş aslında riserosun anlatmak istediği o yanlış anlamadiysam ben size ne diyorum haydarpasanin doktoru bile bana 9000 tl dedi kendisi devlette görev yaptığı halde özel hastanede yapacaktı ben o parayı gerçek olsam.özel muayenhaneye giderim zatenBenim doktorum canım :)
Merhaba yeni misiniz siz yoksa isimmi değiştirdiniz benide izelrmisiniz riac etsem.gormek osterim A abstract16bana 20 gun sonrası için gun verdi amalıyattada 1 gece kaldım hastanede İstanbul bursa seyehat zaten kolay
Valla ararim:) kendim olamiyorum ama ameliyat olanlardan sorumluyum .. insallahhh cok iyi bir sekilde gecicek dualarim seninle unutma beni :) optum hemen sabah olsun..Hahahaha çok Tatlısın çıkınca yazmazsam ararsın biliyorum.Kayseri Dünyam Hastanesi Esabil hoca yapacak ameliyatımı
Bu duygu bendede oluyo cokk :)misstk hangi doktora olacaktınız ve saat kaçta? Sizden çok ben heyecanlıyım :)
Yok yok benimki cuma gunu insallah gün sayıyorum valla