- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.401
Hee adam sana devlette vermis fiyati eee tabii ozaman normal karaca basaran da bagcilar devletteydi benden 3000 istemisti simdi fulyada kendi yerinde muaynesi bile 400 müş ameliyat 10 bin miş simdi ben adama gidip ee siz bagcilarda 3000 demistiniz nasil diyim olmaz ...Evet kuzum.. yazan kişinin durumu tam anlamadan bu sekilde yansitmasina üzüldum gercekten.. öyle gecen hafta 7000di de bu hafta 12000 gibi bi durum yok ortada.. ben cok onceden gorusup sozlesip savitlemistim rakami.. hikayeyi sen biliyorsun zaten.. yani diyecegim o ki 10 yilda sayısız doktorla görüşmüş biri olarak ben kendisinede doktorlugunada ilgisine de kefilim.. herkese de gonlum cok rahat sekilde tavsiye ederim.
Ya arkadaşlar aslında bence yersiz tepki verilmis riserosun dedigi gibi adam o zaman devletteymis yani devletdevlette ki şartlara göre söz verdiği için o fiyattan yapmış bizim kıza e şimdi özel muayehane olunca tabiki otomatikman fiyatlar uçuyor yani siz gün olarak değerlendiriyorsunuz ancak bunun sözü bir sene öncesinden verilmiş aslında riserosun anlatmak istediği o yanlış anlamadiysam ben size ne diyorum haydarpasanin doktoru bile bana 9000 tl dedi kendisi devlette görev yaptığı halde özel hastanede yapacaktı ben o parayı vercek olsam.özel muayenhaneye giderim zaten
Aynen oyle gulum ışte olay bundan ibaretHee adam sana devlette vermis fiyati eee tabii ozaman normal karaca basaran da bagcilar devletteydi benden 3000 istemisti simdi fulyada kendi yerinde muaynesi bile 400 müş ameliyat 10 bin miş simdi ben adama gidip ee siz bagcilarda 3000 demistiniz nasil diyim olmaz ...
Hee adam sana devlette vermis fiyati eee tabii ozaman normal karaca basaran da bagcilar devletteydi benden 3000 istemisti simdi fulyada kendi yerinde muaynesi bile 400 müş ameliyat 10 bin miş simdi ben adama gidip ee siz bagcilarda 3000 demistiniz nasil diyim olmaz ...
Ol bian once ozele gecmeden olmazmiBenim doktorumda 4000 dedi ama bi kac ay sonra oradan ayrildiktan sonra kimbilir ozelde ne kadar isteyecek
Ol bian once ozele gecmeden olmazmi
Super insallahhh zaman senin icin aksın gitsin sorunsuz ben senide beklerim :)1 martta olucam kismetse
Super insallahhh zaman senin icin aksın gitsin sorunsuz ben senide beklerim :)
Allah razi olsun insallahhh.. bana inanan dua eden onca insan varken Allah o cesareti vericek bana bende inaniyorum ..optummm tesekkur ederimInsallah seninde ameliyat oldugun gun bizde buradan dua edicez... sadece biraz cesaret Serapcım
Umarım herşey istediğin gibi olur burda hafta içi bnde görüşü cem mustafa beyle. Herkes 10-12 bin istenen o 4 bin dedi soru işareti olmadımı hiç aklında sen yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gordum mu canimInsallah seninde ameliyat oldugun gun bizde buradan dua edicez... sadece biraz cesaret Serapcım
Umarım herşey istediğin gibi olur burda hafta içi bnde görüşü cem mustafa beyle. Herkes 10-12 bin istenen o 4 bin dedi soru işareti olmadımı hiç aklında sen yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gordum mu canim
Devlet hastanesi oldugu icin 4000 tl ozel olsa tabi 10 , 12 olurduUmarım herşey istediğin gibi olur burda hafta içi bnde görüşü cem mustafa beyle. Herkes 10-12 bin istenen o 4 bin dedi soru işareti olmadımı hiç aklında sen yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gordum mu canim
Kızlar benim soruma da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle insatadan yazmıştık dediniz ya bende yazdim ama bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun ay sureklinyanlis yazıyor.duzelttim sukurUmarım herşey istediğin gibi olur burda hafta içi bnde görüşü cem mustafa beyle. Herkes 10-12 bin istenen o 4 bin dedi soru işareti olmadımı hiç aklında sen yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gordum mu canim
Canım bende instegramdan yazdim 1 gün sonra cvp verdi sanırım . Görmemiş olabilirKızlar benim soru da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle inattan yazmıştık dediniz ya bende yazdima bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun
Kızlar benim soru da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle inattan yazmıştık dediniz ya bende yazdima bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun
Guzel hastaneymiş baktim :)
Devlet hastanesi degilki canim osman bey 12 bin dedi aynı hastanede bezmi alem ünv (vakıf hastanesi ) bazı muayeneler bile parayla biz sürekli o hastaneye gidiyoruz o yüzden biliyorum .Devlet hastanesi oldugu icin 4000 tl ozel olsa tabi 10 , 12 olurdu
Bide şöyle bi durum var arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz ? Doktor ameliyati yapmis ,kapida kontrole gelen hastalar , birbirlerine aaa ne guzel olmus oburu aa onunkini yapamamış derken ,doktora diyoki hasta yaa kapida hep bayildilar yaptiginiz isleme ama hepsi sizin hastaniz yaptiklariniz , doktor ; ben butun hastalarima ayni ozeni itinayi gosteriyorum ama sende guzel duran onda guzel durmuyosa benim suçummu diyo...!!!!
Ne diyosunuz bu konuda ?
Ben hic bakip o yorumlara takilmiyorum ona gore karar vermiyorum beklentiler farklidir insanlar arasinda elektrikde farklidir kendim tecrube etmeyi cok severim :) bak bi ornegide sensin iste ne guzelYorumlar cok kötüydü nette falan hatta baya da korktum basta degistirmek istedim falan ama yazilanlarin aksine gayet temiz ve asiri ilgili bir ekip vardi hemsireler falan cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?