Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hee adam sana devlette vermis fiyati eee tabii ozaman normal karaca basaran da bagcilar devletteydi benden 3000 istemisti simdi fulyada kendi yerinde muaynesi bile 400 müş ameliyat 10 bin miş simdi ben adama gidip ee siz bagcilarda 3000 demistiniz nasil diyim olmaz ...

Aynen oyle gulum ışte olay bundan ibaret

Benim doktorumda 4000 dedi ama bi kac ay sonra oradan ayrildiktan sonra kimbilir ozelde ne kadar isteyecek

Insallah seninde ameliyat oldugun gun bizde buradan dua edicez... sadece biraz cesaret Serapcım
Umarım herşey istediğin gibi olur burda hafta içi bnde görüşü cem mustafa beyle. Herkes 10-12 bin istenen o 4 bin dedi soru işareti olmadımı hiç aklında sen yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gordum mu canim

Fiyati doktor degil hastane verdi...mustafa bey asistan oldugu icin o fiyatta...fotograflari gormedim.. ama arkadasimin ablasinin gogsunu gordum gayet guzel olmustu..kendisi de memnun kaldi.. o sebeple karar verdim.. insallah pisman olmam

Devlet hastanesi oldugu icin 4000 tl ozel olsa tabi 10 , 12 olurdu

Kızlar benim soruma da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle insatadan yazmıştık dediniz ya bende yazdim ama bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun ay sureklinyanlis yazıyor.duzelttim sukur

Son düzenleme:
Bide şöyle bi durum var arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz ? Doktor ameliyati yapmis ,kapida kontrole gelen hastalar , birbirlerine aaa ne guzel olmus oburu aa onunkini yapamamış derken ,doktora diyoki hasta yaa kapida hep bayildilar yaptiginiz isleme ama hepsi sizin hastaniz yaptiklariniz , doktor ; ben butun hastalarima ayni ozeni itinayi gosteriyorum ama sende guzel duran onda guzel durmuyosa benim suçummu diyo...!!!!
Ne diyosunuz bu konuda ?

Kızlar benim soru da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle inattan yazmıştık dediniz ya bende yazdima bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun
Canım bende instegramdan yazdim 1 gün sonra cvp verdi sanırım . Görmemiş olabilir

Kızlar benim soru da cevap verseniz sevinirim siz mustafa neyle inattan yazmıştık dediniz ya bende yazdima bana cevap filan vermedi? Neyse başka nasıl ulasbilirmki kendisine bir muayene olmak isterim cuma akıbetim bir belli olsun

Canim ben instagramdan hic iletisime gecmedim.. direk hastaneden kendisine randevu aldim..

Kesinlikle her vucut yapisi farklidir.. herkesde ayni olacak diye birsey yok bence

Yorumlar cok kötüydü nette falan hatta baya da korktum basta degistirmek istedim falan ama yazilanlarin aksine gayet temiz ve asiri ilgili bir ekip vardi hemsireler falan cok iyi.
Ben hic bakip o yorumlara takilmiyorum ona gore karar vermiyorum beklentiler farklidir insanlar arasinda elektrikde farklidir kendim tecrube etmeyi cok severim :) bak bi ornegide sensin iste ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…