Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gecmis olsun canım. Son fotoğrafında cok küçük duruyorlar aslında.. neden şiştiğini sordun mu peki doktora ?
Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :( Bununla ilgisi var mı bilmiyorm

Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :KK43: Bununla ilgisi var mı bilmiyorm

Ödemdir bence de oturmasi 6 ay sürüyormuş en az. insallah hemen gecer onemli bisey degildir..

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:
İnşallah hersey istediğin gibi olur canım

Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :KK43: Bununla ilgisi var mı bilmiyorm
Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:
Masallah dualarim seninle sende girdiginde ameliyathaneye unutma lutfen Allah im serapada nasip et girmeyi de olurmu unutma lutfennn... ve kendini iyi hissttiginde bize yaz merakdan catliyoz sonra burda :) optummm cok guzel olucak cokkkk

Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .
Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)

Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)
Benim aradaki fark 13 cm ve 80 b tam oluyor. O yayvanlik vücut yapımızdan kaynaklanıyor .şu an denedigin sutyenler tam olmayacak zaten . Ben daha yeni kullanmaya başladım mesela b cup sütyeni. Endişelenme daha çok sertler.

Back