Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Murat sarıcı :) asla unutamam bulup aradim seni sordum :) yardimcisi funda hanm hatta :)

Evet kuzum.. yazan kişinin durumu tam anlamadan bu sekilde yansitmasina üzüldum gercekten.. öyle gecen hafta 7000di de bu hafta 12000 gibi bi durum yok ortada.. ben cok onceden gorusup sozlesip savitlemistim rakami.. hikayeyi sen biliyorsun zaten.. yani diyecegim o ki 10 yilda sayısız doktorla görüşmüş biri olarak ben kendisinede doktorlugunada ilgisine de kefilim.. herkese de gonlum cok rahat sekilde tavsiye ederim.

Hangi hastanede yapti

Hangi doktor ve hastanede olucaksin

Çok teşekkür edrrim corall ya bende bir ay oldu diye sabırsızlanıyorum, içimi rahatlattın biraz

Hayfi hayirlisi saglicakla girin sağlıcakla çıkın bu.hebrleriniz bekliyoruz

Benim doktorum canım :)
Ya arkadaşlar aslında genç yersiz tepki dış riserosun dedigi gibi adam o zaman devletteymis yani devletdevlette ki şartlara göre söz verdiği için o fiyattan yapmış bizim kıza e şimdi özel muayehane olunca tabiki otomatikman fiyatlar uçuyor yani siz gün olarak değerlendiriyorsunuz ancak bunun sözü bir de öncesinden verilmiş aslında riserosun anlatmak istediği o yanlış anlamadiysam ben size ne diyorum haydarpasanin doktoru bile bana 9000 tl dedi kendisi devlette görev yaptığı halde özel hastanede yapacaktı ben o parayı gerçek olsam.özel muayenhaneye giderim zaten

Hahahaha çok Tatlısın çıkınca yazmazsam ararsın biliyorum.Kayseri Dünyam Hastanesi Esabil hoca yapacak ameliyatımı
Valla ararim:) kendim olamiyorum ama ameliyat olanlardan sorumluyum .. insallahhh cok iyi bir sekilde gecicek dualarim seninle unutma beni :) optum hemen sabah olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…