- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.321
Gecti gecti :) insallahh olucak ..cokkkkkk optum iyimisin biraz daha artik canimmm❤
Persembe gunu bugun degil var ameliyat :)
Insallah cabucak gecer ee sen karin germedemi oldun ne korsesi...Cok daha iyiyim aslında ağrı yönünden ama korsenin yaptigi baskı sag gogsun altında soruna sebep oldu.. onunla ugrasiyorum gececek insallah o da..
Yanlış hatırlamışım. Insallah o da sorunsuz anlatır.
Insallah cabucak gecer ee sen karin germedemi oldun ne korsesi...
evet rakamlar baya farklı 12.000 bin dediBen Murat Sarıcı'ya oldum 7000e ama şuan rakamlar farklı.. yinede bir görüşün isterseniz. Saglam bir pazarlikla yardimci olur diye düşünüyorum.. ben cok memnunum.. tavsiye ederim.
İyiyim canım benim hatta harikayım dr gittim çok iyi bir sıkıntı yok çok şükür :)Aleykumselam canim iyi sükür sende iyisindir insallah guzel haberlerle gel ..
peki kaç gün sonraya ameliyat tarihi verıyolar ben istanbuldan gitsem uzun süre kalmam mı lazımssk doktoru netteki bilgiler genelde özel klınıklerle ilgili o yuzden reklam mantıgı ile paylaşılıyor genelde
Hee tamam simdi anladim olsunda boyle ufak sıkıntıların olsun insallah canimYok hayir gogsume takılan korse tarzi önden kopçalı.. alt kismi cok sıktı.
Masallahhh cok sevindim daha daha iyi ol insallah optumİyiyim canım benim hatta harikayım dr gittim çok iyi bir sıkıntı yok çok şükür :)
Ayni doktormu 12 bin dedi yani 7 bine yapanevet rakamlar baya farklı 12.000 bin dedi
@derindesen ve @Deren2013 sanirim bende karistiriyordum hep ikisini
Evet evet bende aynen karistiryirdum
Kiyamam kuzum konu herneyse kırmış seni belli ki .. üzme kendini hic birsey icin sadece cesaretini toplamaya çalış.. bu yil olacaksin inaniyorum ben
Serapçım menişler çok büyük geliyor gözüme iki gündür şiştiler sanki bunu kafaya takıyorum onun dışında iyiym bi sıkıntı çıkmadıEvr38 sen nasilsin canim daha iyimisin ?
Ayni doktormu 12 bin dedi yani 7 bine yapan
Aaa inmedi mi sisin dahaSerapçım menişler çok büyük geliyor gözüme iki gündür şiştiler sanki bunu kafaya takıyorum onun dışında iyiym bi sıkıntı çıkmadı
evet aynı doktorAyni doktormu 12 bin dedi yani 7 bine yapan
Tabiri caizse tutturabildigine gibi ... bence en iyi fiyat almak yuzyuze sıkı bi pazarlikla ..evet aynı doktor
Masallah doktouna bi sorsaydinSerapçım menişler çok büyük geliyor gözüme iki gündür şiştiler sanki bunu kafaya takıyorum onun dışında iyiym bi sıkıntı çıkmadı
aynen öyle aynı işlemi yapıpta bu kadar fark olması saçmaTabiri caizse tutturabildigine gibi ... bence en iyi fiyat almak yuzyuze sıkı bi pazarlikla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?