- 10 Şubat 2009
- 646
- 2
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.281
güzel şeyler yazıyorsunuz.bende diyorum kurtulunca böyle şeyler yaza bilecekmiyim.insallah benimkilerinde şekli güzel olur.benim size nacizane sorum olacak. doktor bana bazı ilaçları ameliyat tarihine kadar almayın dedi. e vitamini, balık yağı,bazı ağrı kesiciler ve antibiyotikleri.benim merak ettiğim alkol konusu.doktora tel açıp sorsam şimdi garip olur.size böyle birşey söyledimi doktorunuz.yada ameliyattan önceki zamanlarda alkol kullandınızmı.
saol cnmcım valla bana hiç bir şey demedi sadece bir gece önce saat 24 ten sonra hiç bir şey yeme su bile içme dedi o kadar başka birşey demedi hap fln yada alkolle ilgili bir uyarı yapmadı ama bence sen yinede dikkat et zorunlu kalmadıkça alma hatta bende migren var ameliyattan bir gün önce migren ağrım tuttu öğlen ağrı kesicimi aldım ama doktora söölemedim valla şimdi iptal fln eder diye eşim sööle dedi ama ben söölemedim zaten kaç kez döndüm ama aklıma gelseydi içmezdimde içmiş bulundum söölemedim bişiide olmadı ama sen ne olur ne olmas uyardıysa içme aman narkoz feci zaten üzerine başka bişi eklenmesin boşver ay ben ameliyat sonrası kansız kaldım belkide bu ağrı kesici etkilemiştir ne bileyim olur ya tehlikeli yani aaaa dur yaa aslında anestezi uzmanı sordu bunları tabii önce onunla görüştüm ameliyattan birkaç hafta önce alkol alıyormusun dedi hayır dedim sürekli kullandığın bir ilaç varmı dedi hayır dedim sigarada yok yani belki bunlardan birini kullanıyorum deseydim kes diye uyarı yapabilirdi demek oluyo bak dikkat et sen lmaz: