Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

riseros Hiç takma kimseyi ameliyatıni ol ve Kurtul agirliklardan.Tamamen iyileştikten sonra diyetisyenle uzun vadede kilo verirsen hiç de sarkmaz. Hızlı kilo alıp verme boşaltıyor memeyi. Senin ne yaşadığını kimse bilemez haberlerini bekliyoruz.

misstk Çatlaklar kalicak ama eskisi gibi rahatsız etmez. Tabi daha diri ve çok dik oluyor göğüsler ama gerçekçi olmak lazım ameliyatın ödemi inince normal kivama geliyor silikonlu gibi durmuyor. Doğal normal büyüklükte bir meme nasılsa öyle oluyor füze gibi değil.

Ameliyat öncesi boyle caydirici dusunceler beynini kemiriyor insanin..Direncin kirilmasin Anlattiklarina gore suan hayatinda bu ameliyattan daha oncelikli bisey olamaz.Bahane bulmayi birak :) Ameliyattan bir gun oncesiydi nasil darlandim aksam attim kendimi sokaga parkta bir saat yuruyus yaptim kendimle savastim vazgecmemek icin hayatimda ic sesimle en fazla mucadele ettigim andı diyebilirim..Ama sonucta ben kazandim ve mutluyum :) Ameliyatini bekliyorum hadi bizi hayal kirikligina ugratma

Memede bir problem varsa ultrasonda belli oluyor mu, yoksa mamografi mi cektirmek lazim
Hem mamografi hem ultrsaon ameliyattan once mutlaka cektirin yaşıniz kac olursa olsun. Bir tanidigim genc kiz meme kucultme ameliyati olmustu oncesinde cekinmemisti ultrason mamogrfi amelytattan sonra ele kitle filan geldi akinti fln devam etti .. bunlari hep kucultme ameliyatinin komplikasyonu olarak dusundu doktoru ama aylar sonra iyilesmeyince ortaya cikti ki kanserli tumormus..Yani ameliyat yaniltici oldu gec teshis konuldu..

Ben zaten 40 ustu oldugum daha once de yaptiriyordum. yillik meme kontrolumu yaptirdim mamografi ve ultrason cekiminden sonra plastik cerraha gittim

Slm gerçekten çok doğru demişsin
Kime ne bence kimseyi takmayın nasıl mutlu olacaksınız demişlerdi dersiniz
Lütfen üzülmeyin moral çok önemli herşey de vardır bir hayır ama mutlu olacağınız kesin
Bu tarz insanları silin hayatınızdan

Bende heyecanlanıyordum ama ameliyattan sonra heyecan azaldı serap:)))
Çünkü eminimki bir sorun çıkmayacak

Sen yeni ameliyat oldun mamografi cektiremezsin bildiğim kadarıyla cnm patlatirsin dikişleri dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…