- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.701
Bazı Yerler öyle çok kalın deri gibi bazı yerler ince benim. Göğüs ucumun cökük olan kısım kahve rengi kısımda bastırınca altı boş gibiHissediyormuyum diye bugun ucunu sıktım ama icerlerde biyer cok acidi, insallah gelir. Baktiklarimin hepsinin kahverengi kismi disari dogru ama benimkimde hep ice dogru bi gocme var, sizinkilerde boyle odumu kahverengi kismin alti dolu dolu gergin mi
Bakabilir miyim2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Yok büyüklük tam istediğim gibi ama önce büyük gelmişti sisler inince çok iyi oldu. Benim koltuk altına doğru çok fazla büzükler vardı burdada yazmıştım çok üzülüyordum açılacağına hiç inanmıyordum imkanı yok diyordum şimdi tek kat şeklinde kaldı oda açılacak zamanla inşallah. bu durumu yaşayan varsa o büzükler açılıyor üzülmeyin. ama tabi büzük dikildigi için diğer taraflara göre sertlik var
Bana yollayabilirsiniz ... dilerseniz nasil olsa ben daha koca memelerleyimYa @corall bende dün eski sutyenlerimi toparladım bazıları o kadar kaliteli ki truimph marka ve çok kullanmadım, çok kullandıklarımı ayırdım zaten. Ama kime verebilirim bende bilmiyorum. Fikri olan varsa yazsın
Öyle deme pes etme hemen. Buarada seninle bedenlermz
Benim gibi nadirdir zaten cok zayif ama meme devvv :) hele regl oncesi dahada sisiyo suan yani offf tasimak çile
Yatinca iceri cokuyor gogus uclarim ve kahve kismi, cok sinir bozucu. Sizde boyoe bisey oluyor muÇok daha iyi görünüyor yeni hali. Kalıp gibi değil ama ben de hâlâ dikişlerimde acı hissediyorum
Yatinca iceri cokuyor gogus uclarim ve kahve kismi, cok sinir bozucu. Sizde boyoe bisey oluyor mu
Memede bir problem varsa ultrasonda belli oluyor mu, yoksa mamografi mi cektirmek lazimHer yil cektiririm ultrason Evet kist filan hicbirsey yoktu yani degisik yerlerde cekindim sorun yoktu ins iyi gecer ama sıkıldım memelerle igrasmaktan artik
Yeni başlık uygun gibi o zaman
Bugün ameliyat olucak kimdi ? Ismini hatirliyamadim bide carsamba gunu olucak vardi .. bana bak ameliyat gunlerini nasil takip ediyom :)
Yaaa hayir erteleme daha fazla kurtul gitsin sonra pisman olucaksin diyim sana ... cok istedigin biseyi bikac olumsuz soz duydun diye hice sayma yillarca bu ani bekledin ve gerceklestir ...bekliyorum sabirsizlikla ..Çarşamba gunu olucak olan benim ve cok kötüyüm.. her sey ust uste geliyor elemanim isten ayrıldı zahmet edip oncesinde haber bile vermeden suan deli gibi eleman arıyorum.. çözdüm gibi o sorunu şimdilik.. inatla değiştirmedim günümü.. tam biraz rahatlicam herkes üstüme gelmeye basladi kilodan dolayi cok kotu olacaksin biçimsiz duracaksın diye kiloda verince iyice sarkacak diyorlar resmen depresyona soktu herkes el birliğiyle.. ustelik bu sefer vazgecmeyecegim diye ucreti bile yatırdım gecen haftadan. Kafayı yemek uzereyim nolur bi akil verin ya.. bekleyeyimmi sizce biraz daha diyete devam edeyim mi..
KacbedenGiymelere kıyamadığım victoria secret bile var yaa
Kacbeddn bana gondrebikirsinzYa @corall bende dün eski sutyenlerimi toparladım bazıları o kadar kaliteli ki truimph marka ve çok kullanmadım, çok kullandıklarımı ayırdım zaten. Ama kime verebilirim bende bilmiyorum. Fikri olan varsa yazsın
İ bendd sudeyen bulamiyorum. Dogruduzgun.magazlrda dilerseniz.bna.gonderebikrisnz pardon 75d yszmissinz ben 95 100 c giyuyorumBu arada , yanlış anlaşılmaz umarım, ameliyat öncesi çok az kullandığım sutyenlerimi ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak göndermek istiyorum . İsteyen olursa bana ulaşabilir . 75 D ölçüsünde çamaşırlar .
bende görebilirmiyim2. Operasyondan yeni fotolari yukledim
Merhaba, bir arkadaşla yazıştık buradan, uymazsa ona size msj atarım ben.Kacbeddn bana gondrebikirsinz
MerhabalarÇarşamba gunu olucak olan benim ve cok kötüyüm.. her sey ust uste geliyor elemanim isten ayrıldı zahmet edip oncesinde haber bile vermeden suan deli gibi eleman arıyorum.. çözdüm gibi o sorunu şimdilik.. inatla değiştirmedim günümü.. tam biraz rahatlicam herkes üstüme gelmeye basladi kilodan dolayi cok kotu olacaksin biçimsiz duracaksın diye kiloda verince iyice sarkacak diyorlar resmen depresyona soktu herkes el birliğiyle.. ustelik bu sefer vazgecmeyecegim diye ucreti bile yatırdım gecen haftadan. Kafayı yemek uzereyim nolur bi akil verin ya.. bekleyeyimmi sizce biraz daha diyete devam edeyim mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?