- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.641
Hadi bakalım içine sinmesi lazım doktorun tam emin olmadan karar verme sakın canımKızlar an itibariyle bilgehan ilkerden randevumu aldım şubat 26 şundan gideceğim bakalım o diyecek ay şimdiden heyecanlıyım inşallah güzel olacak
Hadi ya, saçmalamış evet. Bu ameliyatı yapmak istemiyormu acabaKaç kilo vermem lazım dedim onu ben bilemem diyor çokta ilgilenmedi basından savar gibi davrandı
Bilmiyorum anlamadimHadi ya, saçmalamış evet. Bu ameliyatı yapmak istemiyormu acaba
İsmini yazsana yorumlara bakalm nasıl biriymişBilmiyorum anlamadim
Gitmeyi düşündüğüm doktorlardan biri... Hadi bakalım takipteyim. Umarım istediğin gibi geçer bu süreç.Kızlar an itibariyle bilgehan ilkerden randevumu aldım şubat 26 şundan gideceğim bakalım o diyecek ay şimdiden heyecanlıyım inşallah güzel olacak
Engel değil tabi çok fazla kilon yokki hangi doktora gittin ?Ya kızlar bugün gıttıgım doktor baktı çok büyük degıl ama sarkmış dedı kilo vereceksin dedi boyum 1.68 felan kilom 71 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum uç beş kilo için engelmi anlamadım sizler kaç kiloda oldunuz ameliyatınızı
Doktorunu aradınmı canım bir ara sor ihmal etmeAmeliyat olalı 22 gün oldu. Bugün sağ göğsümün üst kısmında aşırı bir sertlik oluştu. Bu durumu yaşayan var mı?
Ya kızlar bugün gıttıgım doktor baktı çok büyük degıl ama sarkmış dedı kilo vereceksin dedi boyum 1.68 felan kilom 71 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum uç beş kilo için engelmi anlamadım sizler kaç kiloda oldunuz ameliyatınızı
Bende hangi sikayet icin gittiysem memelerimi sebep gosterdiler nefes darligindan spor yapamaz hale gelmistim koah ve astim var ailede korktum hastanede tum testler nefes testi vs.. yapildi hersey temiz doktorun dedigi bian önce kurtul onlardan :) fizige bak memelere bak :) zaten ameliyat olanlarda daha motive oluyo guzel kucuk memeler kilolarida veriyolar gozlemledigim yani diyecegim o ki doktor sizi aleni sekilde basından savmış ... ama pes etme.. C Cyn06Yok artik sacmalamis gercekten .. burda en yüksek kiloyla bu ameliyati olacak olan benim sanirim vermem gereken 20 25 kilo daha var en azindan.. ve doktorumda gittigim bir cok doktorda bu halde yuruyus bile sana iskence olur diyerek bu ameliyati olmanin mantikli olacagini soyledi.. en azindan spor yapabilecegim.. ki senin oyle abarti bir kilon yok. Hatta bence kilon yok :) daha ilgili bir doktora git.. ama belki zayiflarsan daha guzel olacagini kastetmiş olabilir
His durumunuz nasil acaba2.ay fotoğraflarımı yükledim
Daha ilk randevu once ozan beye gittim sisli etfalde ama 9000 tl dedi veremem o kadar bu sebeple devlette olmak istyorum bilghane hanıma gidecem o da çok isterse nurettin beye gidecegim artik bakalim hangisine olacakİlk randevu mu 26 şubat yoksa ameliyat günü mü, çok hızlı oldu:) hayırlısı diyorum
Kime gittiniz acaba ?Kaç kilo vermem lazım dedim onu ben bilemem diyor çokta ilgilenmedi basından savar gibi davrandı
Insallah bende isimlerini buradki forumdan duydum inşallahikisiden biri olur da kurtulurum bendeGitmeyi düşündüğüm doktorlardan biri... Hadi bakalım takipteyim. Umarım istediğin gibi geçer bu süreç.
Sol göğüs ucumu hissediyorum ama sağ göğüs ucumda his tam değil %100 değil yani cok az hissediyorum maalesefHis durumunuz nasil acaba
Bigehan han sanırım dört bin civarı istiyorDaha ilk randevu once ozan beye gittim sisli etfalde ama 9000 tl dedi veremem o kadar bu sebeple devlette olmak istyorum bilghane hanıma gidecem o da çok isterse nurettin beye gidecegim artik bakalim hangisine olacak
Bunu Keçiören de ki doktor dedi sanırım. Çok yoğun bir hastane başından savmis canım. Anneme iyice zayifla içi boşalsin sırtına ağrı yapmaz diyen doktor biliyorum :) Bazıları tuhaf hakikaten. Burak Kaya diye bı doktordan bahsediyorlardı burda devlette ama hangisinde hatırlayamadım. Onu bir araştır istersen çok memnunlardiYa kızlar bugün gıttıgım doktor baktı çok büyük degıl ama sarkmış dedı kilo vereceksin dedi boyum 1.68 felan kilom 71 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum uç beş kilo için engelmi anlamadım sizler kaç kiloda oldunuz ameliyatınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?