• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hadi hayirlisi senide beklicem sabirsizlikla ve merakla guzel haberlerini canim cok sevindim ameliyathaneye girdin anda deki : Allah im bana çikmayi serapa girmeyi nasip et .. Allah kabul etsin insallah benimde dualarim seninle insallah
Allah razı olsun canım yaa rabbim sanada nasip etsin inşallah ameliyataneye giderken kesin dua edecem sana :)))

Tesekkur ederim cokkkkkk cokkk insallahhhh okadar istemene ragmen senelerdir sendemi olamiyosun cesitli sebeplerdenn gercektenmi ..

Evet 18 yasimdan beri istiyorum arastiriyorum 30 yasindayim hala olamadim. Kac kere erteledim hatta bir tanesinde 1 gun kala vazgectim.. düşününce korktuğum birsey yok aslinda ama yinede ertelemek istediğimde milyonlarca sebep bulabiliyorum. Yalnizca ya izler iyilesmezse yamuk yumuk olursa korkusu var ki o acabalar herkeste olmuştur herhalde.. ameliyatim haftaya carsamba günü.. elim 3 kere telefona gitti ertelemek icin ama azmettim aramadim. Bu sefer olacak sanki.. suan tek takıntım kilo ameliyat sonrasi yuksek miktarda kilo verirsem bu hale gelirmi tekrar korkusu var..

Kızlar dr hamit baki duruya muane oldum haftaya ameliyata gidecem dr iyi aslında tecrübeli birine benziyor faiş fiyatlarda vermiyor bir saat konuştu benle açıkma yaptı önceki ameliyatların fotolarını gösterdi gayet iyi yapmıstı ama ona ameliyat olan kimse varmı acaba birde hastası olan biriyle konuşsam içim rahat edecek yardım edin yaa ne olur

Suanki doktorumla anlasmasaydim evime yakin olduklari icin b.duzu medilife ve medicana ile gorusecektim ama icime sinince gerek kalmadı.. medicana 10000 demisti en son ama medilifetan hic fiyat almadim. Sana ne kadar dediler?

Evet 18 yasimdan beri istiyorum arastiriyorum 30 yasindayim hala olamadim. Kac kere erteledim hatta bir tanesinde 1 gun kala vazgectim.. düşününce korktuğum birsey yok aslinda ama yinede ertelemek istediğimde milyonlarca sebep bulabiliyorum. Yalnizca ya izler iyilesmezse yamuk yumuk olursa korkusu var ki o acabalar herkeste olmuştur herhalde.. ameliyatim haftaya carsamba günü.. elim 3 kere telefona gitti ertelemek icin ama azmettim aramadim. Bu sefer olacak sanki.. suan tek takıntım kilo ameliyat sonrasi yuksek miktarda kilo verirsem bu hale gelirmi tekrar korkusu var..
Cok az kalmiş umarim bu sefer gerceklesir hersey istediginden daha guzel olsun ...

Insallah canim benim seninde :dua: .. ki zaten sanada kendim yaptirmis kadar sevinecegim ..
Bu arada incirli ethica ile estethica ayri hastaneler..
Tesekkur ederim cokk insallah canim ..Biliyorum ethica benim ora estetichada atasehir ve besiktas subelerinde cok iyi tanirlar beni :))) Besiktas subesinde 3 defa atasehirde 1 defa tum hastane ve ameliyathane ekibi seferber oldu benim icin unutmalari imkansiz :KK66:

Son düzenleme:
Suanki doktorumla anlasmasaydim evime yakin olduklari icin b.duzu medilife ve medicana ile gorusecektim ama icime sinince gerek kalmadı.. medicana 10000 demisti en son ama medilifetan hic fiyat almadim. Sana ne kadar dediler?
Medilif 6000 tl dedi ama tereüt ettim gene başka doktorlada konuştum medilifdaki dr iyiydi gibi ama ben tam güvenemedim heralde

Ya bir ben bir S Srp2017 birde siz kaldınız forumda sanırım olmayan inşallah en kısa zamanda bize olabilirim inşallahsadece iki doktor alternatifim kaldı devlette biri nurettin bey diğeri bilgehan hanım ikiside bana cok uzak yerdeler çocukların okulu olmazsaydi uca uca gitmiştim biran once onlarda bir muayene olmak istyorum insallah

Evet ekrem keskine ameliyat olacam çamlıça medikanada siz kime ameliyat olacaksınız ?

Hayirlisi olsun.. Insallah bir engel cikmazda olursam Murat Sarıcı ya olacagim bende carsamba günü...

Ya bir ben bir S Srp2017 birde siz kaldınız forumda sanırım olmayan inşallah en kısa zamanda bize olabilirim inşallahsadece iki doktor alternatifim kaldı devlette biri nurettin bey diğeri bilgehan hanım ikiside bana cok uzak yerdeler çocukların okulu olmazsaydi uca uca gitmiştim biran once onlarda bir muayene olmak istyorum insallah

Darisi basimiza inşallah.. biri basaksehir biri bagcilardi sanırım. Bende devlet hastanesine karar vermistim Murat bey kartal eğitim ve araştırma hastanesindeyken ama sansima ayrildi hastaneden ozele gecti .. bende illa ona olacagim diye vazgeçtim. Bunca yildir gorustuklerimden en icime sinen kendisiydi. Insallah sonucta guzel olur. Hakkimizda hayırlısı..

Hayirlisi olsun.. Insallah bir engel cikmazda olursam Murat Sarıcı ya olacagim bende carsamba günü...

Darisi basimiza inşallah.. biri basaksehir biri bagcilardi sanırım. Bende devlet hastanesine karar vermistim Murat bey kartal eğitim ve araştırma hastanesindeyken ama sansima ayrildi hastaneden ozele gecti .. bende illa ona olacagim diye vazgeçtim. Bunca yildir gorustuklerimden en icime sinen kendisiydi. Insallah sonucta guzel olur. Hakkimizda hayırlısı..
Insallahhhh Allah herkezin gönlüne göre versin ..Hayirli Cumalar ..

İnşallah canım allah pisman etmesin bizi ;)

Back