- 17 Ocak 2017
- 60
- 116
- 23
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.521
İzledim seni bakabilirsin fotoğraflara. Ben kendi adıma aşırı memnunum :)
Hayır saniyelik ince bı sizi hissettim sadece. Ağrılı bir operasyon değil sizi şeklinde korkmana gerek yok çıkınca hak vericeksinDirenler çıkarken çok acıyor mu
Hayır saniyelik ince bı sizi hissettim sadece. Ağrılı bir operasyon değil sizi şeklinde korkmana gerek yok çıkınca hak vericeksin
inşallah hiç birimiz pişmanlık duymayız.Ben de fotoğraf ekledim şimdi inşallah ameliyattan sonra da çok memnunum diye sonraki halini eklerim
bu arada ayın 11'inde doktor randevum var.Umarım yakın bir tarihe ameliyat günü verirler.Çünkü vakit uzadıkça çok fazla kuruntu yapıyorum.
Aynen cunku bazı doktorlar amilyaat bitiminde takıyorÇok teşekkür ederim hepsini edineceğim bir de doktora sorayım sütyeni onlar mı verecek ben mi tedarik edeceğim
Başlayabildin mı bugün nasıl gectiDoktorun illa şunu tak bunu tak demiyorsa araştır tabi
Okuldayım şuan:) araba kullanmada hiç sıkıntı çekmedim oğlumu kucagıma bile alıyorum mecbur kısa süreli inerken binerken (15 kg) destekliyorum kucağıma almasamda. Okulda hafif başım döndü bu da benim klasiğimdir hastalandıltan sonra ara verince falan bu tip durumlarda baş dönmesi yaşarım öyle zımba gibi başlayamam. Hiç bir sorun yaşamıyorum arkadaşların çoguna söylemiştim zaten bilmeyenlerde zayıflamışsın dedi. Belimin inceliğini fatketti bir arkadaşım mesela :) ne acı ki belim ince olsada hiç belli olamıyordu yıllardır. Buarada ne giysem diye çok düşündüm sabah, tuhaf duygular ya :) Bir an önce seninde bu duyguları yaşamanı diliyorum canım M mer_resBaşlayabildin mı bugün nasıl gecti
Çok sevindim vallahi sıkıntı cekmedigine aynı şekilde benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum bir de 9 yaşında oglum var küçüğü bakıcıya bırak al büyük benimle okula geliyor mecburen araba kullanmak zorundayım bu yuzden başlamak istemiyordum sen bana güç veriyorsun gerçektenOkuldayım şuan:) araba kullanmada hiç sıkıntı çekmedim oğlumu kucagıma bile alıyorum mecbur kısa süreli inerken binerken (15 kg) destekliyorum kucağıma almasamda. Okulda hafif başım döndü bu da benim klasiğimdir hastalandıltan sonra ara verince falan bu tip durumlarda baş dönmesi yaşarım öyle zımba gibi başlayamam. Hiç bir sorun yaşamıyorum arkadaşların çoguna söylemiştim zaten bilmeyenlerde zayıflamışsın dedi. Belimin inceliğini fatketti bir arkadaşım mesela :) ne acı ki belim ince olsada hiç belli olamıyordu yıllardır. Buarada ne giysem diye çok düşündüm sabah, tuhaf duygular ya :) Bir an önce seninde bu duyguları yaşamanı diliyorum canım M mer_res
Ne güzel, destek olmak çok güzel bu forum olmasa ben bu ameliyatı olamazdım cünkü etrafımda yakınımda böyle olan biri yok mesela. Buarada dört beş gün sonra bile kullanırsın araba denersin. Ücüncü günü kullananlar bike varÇok sevindim vallahi sıkıntı cekmedigine aynı şekilde benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum bir de 9 yaşında oglum var küçüğü bakıcıya bırak al büyük benimle okula geliyor mecburen araba kullanmak zorundayım bu yuzden başlamak istemiyordum sen bana güç veriyorsun gerçektenEvr38
ben de onu merak ediyorum.ortalarda gorunmuyor korktumu yine napti.bu sitede anket yokmu yapsak.anket konusu "Serap ameliyat olacak mi olmayacak mı@srpsgr huhuuuuuuuuu haberleri alalıııımmm , güzel haberler bekliyoruuuuuzzzz litfeeennn :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?