- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.461
Aynen bende kilolu halimle yaptırdım ama normali zayıfladıktan sonra yaptırmakmış tabi biz tersini yapmışızEn kilolu halimle yaptırdım 10 kilo verebilir işsiz sorun olmazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende kilolu halimle yaptırdım ama normali zayıfladıktan sonra yaptırmakmış tabi biz tersini yapmışızEn kilolu halimle yaptırdım 10 kilo verebilir işsiz sorun olmazmış
Zayıflayım sarkabilir yeterli buyumesinAynen bende kilolu halimle yaptırdım ama normali zayıfladıktan sonra yaptırmakmış tabi biz tersini yapmışız
Izlermısın benideGelinlikli fotomu paylaşıym bi bakın eski haline üzerine bide bebek oldu
İzledim sizde beni izlermisinizIzlermısın benide
Sarkmayı nasil hesaplamıyorsunuz nerden nereye kadar ölçüyoruzBenim sonradan buyurdu hem cocuk hem kilo dd ye sıgmıyordu 32 cm sarkma vardı
:)) deme öyle sarkmasında büyümesinde güzel güzel sütyenler bizi bekler artıkZayıflayım sarkabilir yeterli buyumesin
Boyun kemiğinden göğsünüzün ucuna kadar sanırım emin değilim amaSarkmayı nasil hesaplamıyorsunuz nerden nereye kadar ölçüyoruz
Bogazınızın sag ve solundaki yatay kemikten gögüs ucuna kadar ölçüyoeuzSarkmayı nasil hesaplamıyorsunuz nerden nereye kadar ölçüyoruz
Çok güzel gözüküyor şanslısın hangi dra yaptırdın ben hala karar veremedimİzledim sizde beni izlermisiniz
TesekkurederimmBoyun kemiğinden göğsünüzün ucuna kadar sanırım emin değilim ama
Eevett insallah:)) deme öyle sarkmasında büyümesinde güzel güzel sütyenler bizi bekler artık
Tesekkur ederim görkem calışkan doktorumÇok güzel gözüküyor şanslısın hangi dra yaptırdın ben hala karar veremedim
İzledim bakabilirsinIzlermısın benide
Benide izlemeye alirmsnzAldım izlemeye
Beni izler misiniz teşekkür ederimTamamdır ekledim
İzler misin beniGelinlikli fotomu paylaşıym bi bakın eski haline üzerine bide bebek oldu
Gunaydin canim meme cerrahi Cengizhan Şan Özdemir 'le kesin kararliyim ...Herkese günaydın, yeni arkadaşlar ne güzel paylaşımlarda bulunmuş herkese tez iyileşmeler.
minikkkkkkk canım çok sevindim bu motivasyonuna, pazartesi kiminle randevun?
Harika :) Bekliyoruz Serap . Doktorun Elazığ da görünüyor eski bilgiler sanirimGunaydin canim meme cerrahi Cengizhan Şan Özdemir 'le kesin kararliyim ...