- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.481
BENİ de izlermisinTamamdır ekledim
Beni de izlermisinEevett insallah
Beni de izler misin?:)) deme öyle sarkmasında büyümesinde güzel güzel sütyenler bizi bekler artık
Eski bilgi canim burda hem Bakirkoy hem Bahcelievlerde muayne aliyo estetik cerrahiyla beraber yapiyolar ameliyati cok optum tesekkurlerHarika :) Bekliyoruz Serap . Doktorun Elazığ da görünüyor eski bilgiler sanirim
Beni de izlermisinizMerhaba kızlar
Bende kasım ayında meme küçültme ameliyatı oldum Ankara medikal park hastanesinde. Çok çok memnunum ne bi ağrı ne akıntı ne kanama hiçbir sıkıntım olmadı.
Beni de izlermisinizMerhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
Sizledim sizde beni izleyinBeni de izlermisiniz
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Haldun hocayı düşünüyorum ben de. Sonucunuzu merak ettimSuan ya haldun kamburoglunu yada mehmet yazari düsünüyorum
Nerde ve hangi doktora ameliyat olucaksiniz hayirli olsun ilk ameliyatinmi daha once baska bi operasyon oldunmuSelam hanımlar ben de ameliyat için gün aldım 21 Şubat beni neler bekliyor çok merak ediyorum forum çok karışık ameliyat sonrası deneyimini yazacak kimse yok mu ??? Ne yapmalı ne yapmamalı hastaneye neler götürmeliyim.2 gün kalınacak dedi doktor hem heyecanlı hem meraklıyım.
Nerde ve hangi doktora ameliyat olucaksiniz hayirli olsun ilk ameliyatinmi daha once baska bi operasyon oldunmu
Bende F takiyorum sabah doktor gorusmem var heyecanliyim bende umarim hersey cok guzel olur senin icinde kurtuluruz bu yuklerden optum iyi gecelerEvet ilk ameliyatım olacak Kayserideyim.Yıllardır muzdaribim büyük göğüsten 85 d cup takıyorum.Doğumdan sonra daha da büyüdü ara sıra F bile takıyorum ve deforme oldu biri 33 öteki 31 cm çıktı
Ayhado hayırlısı darısı bana insallahBende F takiyorum sabah doktor gorusmem var heyecanliyim bende umarim hersey cok guzel olur senin icinde kurtuluruz bu yuklerden optum iyi geceler
Benimde izlermisnizSelam kızlar ameliyatım 1 ay oldu bugün foto koydum
Beni de izlermisinizAldım izlemeye
Kime karar verdiniz görüşmek için fikir olur banada belki ?Tesekkurler bende pazartesi gorusmeye gidicem .. heyecanliyim yine :)
Beni de izlermisinizO evlenirkenki foto ondan ustune 3 bebe ekledim 1 bucuk kilo cıktı
Selam hanımlar ben de ameliyat için gün aldım 21 Şubat beni neler bekliyor çok merak ediyorum forum çok karışık ameliyat sonrası deneyimini yazacak kimse yok mu ??? Ne yapmalı ne yapmamalı hastaneye neler götürmeliyim.2 gün kalınacak dedi doktor hem heyecanlı hem meraklıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?