Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Belkide hiç izlemeyeydin çoktan olurdun:) ben korku filmide izleyemem mesela, gece ruyama girer :)
Yok zevkle izliyorum oyle korku tiksinme hic olmaz zaten ben ameliyat kesi agri olasi komplikeler hiccccc korkmuyorum takmiyorum sadece narkoz uyurda uyanamazsam olay bu tek sebep narkozzzzz... deselerki narkoz vermeden yaparim saniyede yatarim o masaya hicde korkmam ..

Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))

:))) ilahi, amelyt videosuda izlemişsindir sen
Ooo ne Videolar hemde gece gündüz doktorum da çok güldü bana herşeyi de biliyorsun diye
Ee koca 2 yıl sürekli teknikler modeller memişler ama banada 2 ayrı işlem yaptı doktorum ol adar izledim hepsi mevcut memişlerimde biri lolipop diğeri ters T ;()

:) ilgi meselesi birazda. İzledikçe alışabilirde insan ama gerek yok almayım :)

Narkozla ilgili bi istatistik gördüm bugün, risk o kadar az ki. O kunuyuda araştırıyonmu :) birde öyle güzel bi kafa yapıyorki bana deseler yine alırım anestezi ooh miss:)))
Yok onu arastirsanda bisi cikmiyo :))) neymis o istatistik .. yaa o kafayi hep diyolar ee bende alkol aliyim geliyim ozaman onun kafadida iiyi diyom :)))

Cok gecmis olsun gercekten zor zamanlar atlatmissiniz.. siz nerede ve kime oldunuz ?

Nekadar ücret ödedin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…