- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.301
Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.Sanki siz ozel e karar vermeden önce bir devlet hastanesi serüveninin olmuştu dogrumu hatırlıyorum kime gitmistiniz?
Evet ya simdinoturdum doktor listesi cikariyorum hepsiyle goruscem sanırım ay benim ssk da yok her gittiğim hasteney birde doktor muayene parası veriyorum özel sigortaliyim ama police muayeneyi bile karsilamiyor9000 bindense atla otobuse ol ameliyati burda bin taksiye git evine en fazla masrafin bu olsun nacizane son zamanlardaki gorduklerim devlet hastaneleride super ilgili konforlu ve harika sonuclar benimde onceligim devlet ...
Ay evet bende bugün ozan beye gittim bana devletteki fiyattan bahsetmedi bile cunku amelyathane yok aynen size sunduğu gibi bana da önerdi size söylediğinin 1000 tl daha usutunu soyledi e o limiti veren özelde heryere yaptırabilir yani devlette olmasının bir artisi olmadi benim icin kendisini sevdim ama çok pozitif ve tatlı bir doktordu işini bende bilmiyorum gormedim form teklifinden bulunmadım fiyat bana çok dü cunku bu sebepledir ki istnabulda devlette calisa yeni doktor arayisina girdim bakalim nurettin bey ve bilgehan hanımların degerlenireyim ustelik taa anadolubyaksindan kalkip karsilara doktorlara gitme plani yapıyorum ayrıca ozan beyinde yeri değişmiş kalktım buralardan taaa sariyere gittim kendime şaşıyorum ama kurtulmak herşeye değer.Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.
Neyse gelelim istanbula, numunede ozan beyle iki kere görüştüm onun hakkında (doktor sitelerinden) birkaç olumlu yorum okumuştum çünkü, gittiğimde amelytın 2 bin lira oldugunu söyldi bir birbuçuk yıl beklersin sıra var dedi en son gittiğmde çengelköyde bi hastanede 8 bine istedğm tarihte yapabileceğini söyledi. Foto görmek istedim elimde yok dedi. Bir de gatada mahmut özgülle görüştüm bu amelytı çok sık yaptıklarını bir kaç ay sonra beni alabilecklerini söyledi ama ne yalan söyleyim doktor çok genç geldi gözüme ama kesinlkle işine hakim oldugunu düşündürtmüştü bana. Ozan bey de öyle. Sonra baktım ne foto ne de amelyt olan birinin buarada yorumu yada görseli olmayınca dedim paraya kıyayım. Mustafa beye gittim direk slayt gösterisi yaptı, istediğn kadar kücültebilirim dedi. Bir de Medipol pazarlık az çok yapılan bi hastane. Tabi savsak bir hastane bana kalırsa aynı zamanda.
Yaptir devletde gecen sigorta varya gss yaptirsana obur turlu astari yuzunden pahali olur Allah kolaylik versinEvet ya simdinoturdum doktor listesi cikariyorum hepsiyle goruscem sanırım ay benim ssk da yok her gittiğim hasteney birde doktor muayene parası veriyorum özel sigortaliyim ama police muayeneyi bile karsilamiyor
Helal olsun valla evet insallah cabalarinin sonu hayr olsunAy evet bende bugün ozan beye gittim bana devletteki fiyattan bahsetmedi bile cunku amelyathane yok aynen size sunduğu gibi bana da önerdi size söylediğinin 1000 tl daha usutunu soyledi e o limiti veren özelde heryere yaptırabilir yani devlette olmasının bir artisi olmadi benim icin kendisini sevdim ama çok pozitif ve tatlı bir doktordu işini bende bilmiyorum gormedim form teklifinden bulunmadım fiyat bana çok dü cunku bu sebepledir ki istnabulda devlette calisa yeni doktor arayisina girdim bakalim nurettin bey ve bilgehan hanımların degerlenireyim ustelik taa anadolubyaksindan kalkip karsilara doktorlara gitme plani yapıyorum ayrıca ozan beyinde yeri değişmiş kalktım buralardan taaa sariyere gittim kendime şaşıyorum ama kurtulmak herşeye değer.
Benide izlermisiniz?İzleyim sizi bakın resımlere süreç olarak paylaştım bıcok resım var
Çok geçmiş olsun . Dr unuz kimdiAmelyt oldm saat 11:30, da girdim 14:40 da ciktim iyiyim suan.dikis yerlerim aciyor uyuyamadim sirtim agriyor bulantim var biraz..anrstrziden uyanmak sandigim gibi zor o olmadi bu kez bilincim acik geldim üşuyordum.. birinde 200 gr. Digerinden 450 grm cimarilmis boyle orantisizdi benimki..kollarimi hareket ettirebiliyorum..masallah deyin..suan iyiyim agri var elbette ama ölmedim yani ölurum diye cok korkmustum..Doktorum cok iyi son derece nazik ilgili sabirli..insallah sonuc guzel olur bunu hem kendim hem doktorum icin istiyorum..simdilik bu kadar
Kızlar forumu hareketsiz görüyorum:) baştaminikkkkkkk olmak üzere riseros @mer_res @Ateszehra93 ameliyat için yaklaşan arkadaşlarımız yada olmak isteyip henüz olamayan, hatırlamadıklarım kendilerini listeye eklesinler ve ellerini çabuk tutsunlar lütfen :) kaç gündür @Estel34 @Eylulxxx ve benim dışımda ameliyt olan yokk
Ayin 4 ünde kardesimin kontrolu var bende o gün meme cerrahiyla gorusecegim ...ilk adim :)
Çok geçmiş olsun dr unuz kimdiHepinize merhaba kızlar. Dün sabah ameliyatımı oldum cok sukur su an evdeyim. Anestezi doktorum da, cerrah dr.um da dünya iyisiydi. Uyanmam vs cok sorunsuz oldu. Ameliyat 3.5 saat sürmüş. Toplamda 900 gr gitmiş. Bende olumsuz diyebileceğim tek sey gece sırt ağrım oldu yatmaktan. Sabah pansumanımı yaptı Dr bey ve 3 ay sonra kontrole cagırdı. Direnleri çıkardı ve 48 st sonra banyo yapabilirsin dedi. Ameliyat olmus arkadaslarıma gecmiş olsun diyorum, olmayı düşünenler de olup rahatlasinlar tez zamanda . Sorularınız olursa elimden geldiğince cevap vermeye calısırım.
Insallah hersey istedigin gibi olsun ..guzel haberlerini bekliyoruz babanda iyidirumarim..Valla ben sayenizde oyle gaza geldim ki allah izin verirde baska bi sorun yasamazsam koşa koşa gidicem hastaneye.. zaten dunden beri gogus altimda dehşet bir pişik oldu ve inanilmaz can yakiyor. Sinirimden agladim butun gece. O kadar kızgınım ki kendime yillardir erteledigim için
Tesekkur ederim ilk adimi aticam bakalim yok yok sen beni bekleme yinede :))))Yaaa cok sevindim devami gelsin insallah.. bu gazla benden once olursun diye umuyorum :))
Neden Ankara?Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.
Neyse gelelim istanbula, numunede ozan beyle iki kere görüştüm onun hakkında (doktor sitelerinden) birkaç olumlu yorum okumuştum çünkü, gittiğimde amelytın 2 bin lira oldugunu söyldi bir birbuçuk yıl beklersin sıra var dedi en son gittiğmde çengelköyde bi hastanede 8 bine istedğm tarihte yapabileceğini söyledi. Foto görmek istedim elimde yok dedi. Bir de gatada mahmut özgülle görüştüm bu amelytı çok sık yaptıklarını bir kaç ay sonra beni alabilecklerini söyledi ama ne yalan söyleyim doktor çok genç geldi gözüme ama kesinlkle işine hakim oldugunu düşündürtmüştü bana. Ozan bey de öyle. Sonra baktım ne foto ne de amelyt olan birinin buarada yorumu yada görseli olmayınca dedim paraya kıyayım. Mustafa beye gittim direk slayt gösterisi yaptı, istediğn kadar kücültebilirim dedi. Bir de Medipol pazarlık az çok yapılan bi hastane. Tabi savsak bir hastane bana kalırsa aynı zamanda.
Yaptir devletde gecen sigorta varya gss yaptirsana obur turlu astari yuzunden pahali olur Allah kolaylik versin
Valla gel bence beraber olsun bizde mutlulugumuzu paylaşıp olmak istuenlere hem fikir verelim hem yardimci olalim bizde küçük memisliler kervanina katilalim bak size ne onericem hayatın değişti çok dan telkin cd alın panik atak için ben telkinlerin etkisine cok inanmıyorum ve kendimde dinliyorum tavsiye ederim korkuyu yenmemiz içinHelal olsun valla evet insallah cabalarinin sonu hayr olsun
Amin insallah gel beraber basaralim ve bizde katilalim küçük memisliler kervanına sonrasinda da tecrubelrimiz yeni olacaklara aktaralimHelal olsun valla evet insallah cabalarinin sonu hayr olsun
Insallah hersey istedigin gibi olsun ..guzel haberlerini bekliyoruz babanda iyidirumarim..
Tesekkur ederim ilk adimi aticam bakalim yok yok sen beni bekleme yinede :))))
Cok tesekkür ederim. Doç.Dr. Cihan Şahin’ e ameliyat oldum. Gata’ dan emekli epey tecrübeli bir hekim.Çok geçmiş olsun dr unuz kimdi
İstanbul Ataşehir Memorial’ da oldum. 10000 TL ödedik. Devlet için 1,5 sene bekledim haber gelmeyince artık bu sene de beklemek istemedim doğrusu. : )Nerde ameliyat oldunuz acaba ozel devlet ucreti ne kadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?