- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.121
Şimdi tekrar baktım foto koydum ama belli değil dediğim gibi. Ama odem sanırım az oldu çünkü ödemsiz haliyle hiç fark yoktu biraz sertti okadar. Direnler 4 gün kadar kaldı onla alakalımidir ki bilmiyorumÖdem tabi vardı ama fotoğraflardan çok belli değil ilk günler tam bandajliydi benim dokununca sertlik vardi. Fotoğraf ekleyeyim
Çok sıkıntı vericek kadar mı ödem var? Ağrı mı yapıyor? İlk birkaç gün normal canım daha çok yeni. Fazla düşünme kıyaslama dinlenmene bak. Fotoğraflarin gayet güzel üstten bak bak gülümse :)Benim dr diren takmadı diye bunu yaşıyorum belki de
Tamam :)Çok sıkıntı vericek kadar mı ödem var? Ağrı mı yapıyor? İlk birkaç gün normal canım daha çok yeni. Fazla düşünme kıyaslama dinlenmene bak. Fotoğraflarin gayet güzel üstten bak bak gülümse :)
:)))) yerimmmmm ..tesekkur ederim bu yaziyi ss yaptim saklicam okadar hosuma gitti Allah razi olsun bukadar destekden ve hevesden sonra yapamassam yuh bana zaten :) insallahhh guzel haberler vericem ...optummmmValla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)
Vallahi cevval çıktı :))Benim hakkimdan gelirdi kesin burda olsaEylulxxx ❤⚘
Derlerya çeken bilir diye birbirimizi en iyi anliyoruz ayni dertden muzdaripiz ... kurtulan ferahligi yasiyan digeride kurtulsun istiyo ne guzel bi destek ben pesss etmem gidecek bu koca memelerrrr :)Vallahi cevval çıktı :))
Diren takmaması garip bazıları takmıyormuş ondan dolayı olmuş olmalı cnm benim direnler 3 gün bekletip sarı sucu çıkana kadar bıraktıBenim dr diren takmadı diye bunu yaşıyorum belki de
Valla gitsin cnm hiç korkma valla Harika bir duygu :))Derlerya çeken bilir diye birbirimizi en iyi anliyoruz ayni dertden muzdaripiz ... kurtulan ferahligi yasiyan digeride kurtulsun istiyo ne guzel bi destek ben pesss etmem gidecek bu koca memelerrrr :)
Bitane aksini söyleyen yok bunlarla yaşlanmicam yeterrrr artik :)Valla gitsin cnm hiç korkma valla Harika bir duygu :))
Aynen cnm valla yaşama keşke daha önce yapsaydım diyor insan ama şartlar işte kısmet 42 yaşında oldu iyikide olduBitane aksini söyleyen yok bunlarla yaşlanmicam yeterrrr artik :)
Bendede kist dolu yaglanma var altlari delindi ve delik yerler mosmor ben bile bakmak istemiyorum o dereceAynen cnm valla yaşama keşke daha önce yapsaydım diyor insan ama şartlar işte kısmet 42 yaşında oldu iyikide oldu
Benim koltuk altımdaki bezeler gögüsüme sarmıştı bir tek koltuk altım çok acıyor ama ona bile razıyım 6 saat sürdü) yoksa memelerde az bir sızı var oda çok normal olda kurtul kutlayalım tatlım:))
Bendede kist dolu yaglanma var altlari delindi ve delik yerler mosmor ben bile bakmak istemiyorum o dereceinsallah sorunsuz iyilesirsin canim ben bi oluyum hayirlisiyla bi kutlama organize edecem kizlar bendensiniz buda sözüm size ...
Insallahhhhh ⚘Bende bide mantar oldu ilaçlardan ama fitille hallettim inş sağlıkla iyi olalım
Bodrum’a gelirseniz haberim olsun
BENİDE izler misinAynen cnm valla yaşama keşke daha önce yapsaydım diyor insan ama şartlar işte kısmet 42 yaşında oldu iyikide oldu
Benim koltuk altımdaki bezeler gögüsüme sarmıştı bir tek koltuk altım çok acıyor ama ona bile razıyım 6 saat sürdü) yoksa memelerde az bir sızı var oda çok normal olda kurtul kutlayalım tatlım:))
Foto yok sende dimi ..Bende bide mantar oldu ilaçlardan ama fitille hallettim inş sağlıkla iyi olalım
Bodrum’a gelirseniz haberim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?