Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ödem tabi vardı ama fotoğraflardan çok belli değil ilk günler tam bandajliydi benim dokununca sertlik vardi. Fotoğraf ekleyeyim
Şimdi tekrar baktım foto koydum ama belli değil dediğim gibi. Ama odem sanırım az oldu çünkü ödemsiz haliyle hiç fark yoktu biraz sertti okadar. Direnler 4 gün kadar kaldı onla alakalımidir ki bilmiyorum Evr38

:)))) yerimmmmm ..tesekkur ederim bu yaziyi ss yaptim saklicam okadar hosuma gitti Allah razi olsun bukadar destekden ve hevesden sonra yapamassam yuh bana zaten :) insallahhh guzel haberler vericem ...optummmm

Bitane aksini söyleyen yok bunlarla yaşlanmicam yeterrrr artik :)
Aynen cnm valla yaşama keşke daha önce yapsaydım diyor insan ama şartlar işte kısmet 42 yaşında oldu iyikide oldu
Benim koltuk altımdaki bezeler gögüsüme sarmıştı bir tek koltuk altım çok acıyor ama ona bile razıyım 6 saat sürdü ) yoksa memelerde az bir sızı var oda çok normal olda kurtul kutlayalım tatlım:))

Bendede kist dolu yaglanma var altlari delindi ve delik yerler mosmor ben bile bakmak istemiyorum o derece insallah sorunsuz iyilesirsin canim ben bi oluyum hayirlisiyla bi kutlama organize edecem kizlar bendensiniz buda sözüm size ...

Bendede kist dolu yaglanma var altlari delindi ve delik yerler mosmor ben bile bakmak istemiyorum o derece insallah sorunsuz iyilesirsin canim ben bi oluyum hayirlisiyla bi kutlama organize edecem kizlar bendensiniz buda sözüm size ...

Bende bide mantar oldu ilaçlardan ama fitille hallettim inş sağlıkla iyi olalım
Bodrum’a gelirseniz haberim olsun

BENİDE izler misin

Ama şükürler olsun sorun yok 11.gün sadece sağ Meme ucundan aşağıya olan dikişte kızarma oldu pansuman var diğer yerler ve koltuk altımın pansumanları açık artık en güzeli duşu istediğin kadar yapabilirsin dedi doktor serbest artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…