- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.981
Ennn fazla saydirirsin nolcak :) ama sonucu hafiflemeyi guzel sutyenleri elbiseleri badileri v yaka beyaz tisortleri düşün ve rahatla lutfen :) sevgiler guzel haberler ve resimler bekliyoruzMerhaba hanımlar. Ben de önümüzdeki Salı ameliyat olacagım. Tek endişem hayatimda hiç genel anestezi almadim. Uyanma sürecinden cok endişe duyuyorum. Uyanamamaktan değil saçmalamaktan korkuyorum. Biraz morale ihtiyacım var sanırım
Ben uykudan uyanır gibiydim hiç sorun yaşamadım midem bile bulanması. Sadece çok çişim var diyip durmusum. Normalde de hep oyleyimdir :)Merhaba hanımlar. Ben de önümüzdeki Salı ameliyat olacagım. Tek endişem hayatimda hiç genel anestezi almadim. Uyanma sürecinden cok endişe duyuyorum. Uyanamamaktan değil saçmalamaktan korkuyorum. Biraz morale ihtiyacım var sanırım
Ben kendi adima burdaki herkezin kendim gibi samimiyetine inaniyor saygi ve sevgi gosteriyorum ama yinede hep merak ediyorum :) cok ameliyat olma meraklisi olarakdan ...Arkadaslar fotograf paylasmak isterdim ama bazi sebeplerle mumkun degil anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum sonucta bu gönulluluk işi ve kisisel tercih ..baska bir hesap acip ilerleyen gunlerde paylasmayi dusunuyorum
izler misiniz benibende fotograf yükledim arkadaslar .
bende fotograf yükledim arkadaslar .
izledimBende ameliyat olalı
izler misiniz beni
Teşekkür ederimizledim
Benim enn favori doktorlarim Ayaz Aslan ve Hasan Findik bi bakin derim iyi gecelerMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum buraya meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum istanbulda dr tafsiye edecek biri varmı acaba
Çok teşekkür ederim ameliyatları nekadara yapıyorlar fiyat hakkında bilginiz varmı ?Benim enn favori doktorlarim Ayaz Aslan ve Hasan Findik bi bakin derim iyi geceler
Kime randevu aldınız ?? Bende araştırıyorumdaMenunmusunz surec nasildi bende 5 subata randevu aldim gidip gorusucem kendisiyle.bir de beni izlermisinz resimlerinize baksam cok korkuyorum
Muayneler ucretsiz isleme gore biraz pazarlik olur biraz o yuzden en mantiklisi bire bir gorusmeniz ama genel ortalama 8 _10 binÇok teşekkür ederim ameliyatları nekadara yapıyorlar fiyat hakkında bilginiz varmı ?
Gunaydin hayirlisi olsun insallahKizlar bbenide izlemeye alirmisniz bende uyandm hastaneye gidicem bakalim ne olck gunmu alirim hemen olurmuyum
H Hazel4 hasan findikda oldu ve memeleri muhtesem ..masallahhhBende Hasan fındığın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama kendisiyle görüşmeye gittiğimde hiç ısınamadım ama bence eli çok iyi adamın gerçekten.
Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.Bende Hasan fındığın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama kendisiyle görüşmeye gittiğimde hiç ısınamadım ama bence eli çok iyi adamın gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?