Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ennn fazla saydirirsin nolcak :) ama sonucu hafiflemeyi guzel sutyenleri elbiseleri badileri v yaka beyaz tisortleri düşün ve rahatla lutfen :) sevgiler guzel haberler ve resimler bekliyoruz

Ben uykudan uyanır gibiydim hiç sorun yaşamadım midem bile bulanması. Sadece çok çişim var diyip durmusum. Normalde de hep oyleyimdir :)

Arkadaslar fotograf paylasmak isterdim ama bazi sebeplerle mumkun degil anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum sonucta bu gönulluluk işi ve kisisel tercih ..baska bir hesap acip ilerleyen gunlerde paylasmayi dusunuyorum
Ben kendi adima burdaki herkezin kendim gibi samimiyetine inaniyor saygi ve sevgi gosteriyorum ama yinede hep merak ediyorum :) cok ameliyat olma meraklisi olarakdan ...
Siz hayatinizin en guzel gorevini yaptiniz kendinize bizdende saygi tabiki seve seve ...

Menunmusunz surec nasildi bende 5 subata randevu aldim gidip gorusucem kendisiyle.bir de beni izlermisinz resimlerinize baksam cok korkuyorum

Bende Hasan fındığın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama kendisiyle görüşmeye gittiğimde hiç ısınamadım ama bence eli çok iyi adamın gerçekten.

Bende Hasan fındığın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama kendisiyle görüşmeye gittiğimde hiç ısınamadım ama bence eli çok iyi adamın gerçekten.
H Hazel4 hasan findikda oldu ve memeleri muhtesem ..masallahhh
Birde benim izlemledigim bire bir gorustugum isinde gercekten iyi hatta medyatik olmus doktorlar fazla ozguvenlerindenmi olsa gerek itici geliyolar samimi bulmuyosun ... benim gibi dusunen veya deneyim yasayan oldumu heee genelleme degil bu bazilari .. :)

Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk
Teşekkür ederim :)

Yani yaptığı işlere bakmak çok önemli bence olmak isteyenler Hasan Fındık veya Mustafa Keskini araştırsınlar. Hazelin göğüslerinden daha iyisini görmedim bu forumda, ama benim doktorumun ameliyat ettiği M Minerva86 adlı arkadaşın göğüsleri de çok güzeldi sağolsun benimle paylaştı deneyimlerini görsellerini bende kararımı verdim. Sonuçta kişinin yapısıyla da alakalı olabiliyor herkesin memişi farklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…