Şuan iyiyim filmmizliyorum biseyler yiyorum oturuyorum dolasiyorum vs. sadece sırtim agriyor.goguslerde minik bir gerginlik hissi var dikis yerlerinde sızı okadar.Sırtima kas gevsetici surduk biraz masaj falan rahatladim biraz.agri kesici alacagim sırtim icin yani Allah uzun sure yatan hastalara kolaylik versin bir gunde helak oldum ben.Gercekten dedikleri gibi kolaymis..Fakat buyuk gogusler daha zor oluyormus.Ben de ameliyat oncesi cok korkular yasadim yazmistim buraya neredeyse vazgececektim ama korkumun beni teslim almasına izin vermedim tabi ameliyatla bitmiyor hersey... insallah iyilesme surecinde bir sıkıntı yasamam..Doktorumdan cok memnun kaldım elinden gelenin en iyisini yaptigina eminin özenliydi bu benim icin en önemli seydi..Gerisi biraz sans iyilesme surecim tamamlandiginda sonucu yazarim doktor arayisinda olanlar degerlendirir..Devlet hastanesinde oldum devlet hastanelerini daha guvenli buluyorun ekip profesyonel tecrubeli prosedurler tahlil sira bekleme vs yoruyor insanı o ayri konu ...boyle iste :)) olun yaa korkmayin bikac gun bi sikinti sezeryandan daha kolay :) sizin hikayenizi de dinleyelim 8 gun sonra ve sonra da
minikkkkkkk
nin ameliyat seruvenini dinleriz insallah :) Bu platforma yazarak deneyimlerini paylasan ameliyat olmak isteyenlere cesaret ve ilham veren herkese sevgilerimi gonderiyorum.