- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.961
Yok bu halini aramazsın kimse aramaz artık çünkü tıp bu konuda fena ilerlemiş durumda baksana bir gün kaldık evimize yolladılar. Bir de fotoma baktınmı, sütyeni o kadar güzel ve kullanışlı yapmışlarki önden fermuarlı ve görüntüsü bile hoş, gören almak istedi arkadaşlarımdan. Yani tıp, teknoloji bu kadar ilerlemişken hiç korkma
Bunlar kacmak icin bahaneler :) bilirim herseye bi kulp bulucan illa ama o ameliyat olunacakkkk :)
Ahhh o sutyenler :))) bigün bakirkoy de ic camasirci loya, kompedan herkez bilir onunde oturup ne agladim yokbana gore ic camasiri yokkk niye bende normal memelere sahip drgilim diye cokk agladim buldugum yer sadece kom dan ve bi sutyen 150 tl ama normal memeye sahip olsam bu paraya kac sutyen alirim rengarenk hemdeee ayyy dusuncesi bile harikaaa ...Sutyenleri bende cok beğeniyorum :)) surekli sutyen bakiyorum zaten :) yok ya bu yil kesin olucam insallah güzel olur pisman olmaktan korkuyorum
Evet oyle bi dunya para ama benim ennn rahatsiz oldugum durum gozlerin sadece memelerimde olmasi kadinlar bile :)kendim minyon citi piti ama memeler devasaaaa :) cok ciddiyim kafamdan buyuk benm memelerimsırf bu sene iki sütyene toplam 250 tl verdim. Parayı geç görüntü yine istediğm gibi olmadı göya toparlayıcılardı hepsini atmak istiyorum çöpe
49 :):)) peki kaç kilosun, ben 64:)
Herkezin soyledigi bu cevremde bi olsan 15 yas genclesicen :) yasim 39 olcam nisanda 1 tane 22 yasinda kizim var bu arada yan yana goren bile kimse inanmiyo bizi tanimayan minik anne ben :)Ayy ne güzel ya, hemen hallet şu işi valla ne güzel zayıfsında
Vayy çok genç anne olmuşsunuz benim büyük daha 9 yaşında :) madem böyle inceciksiniz hiç vakit kaybetmeyin yazın ne rahat edersiniz sütyen takmak zorunda bile kalmadan :)Herkezin soyledigi bu cevremde bi olsan 15 yas genclesicen :) yasim 39 olcam nisanda 1 tane 22 yasinda kizim var bu arada yan yana goren bile kimse inanmiyo bizi tanimayan minik anne ben :)
Ahhh o sutyenler :))) bigün bakirkoy de ic camasirci loya, kompedan herkez bilir onunde oturup ne agladim yokbana gore ic camasiri yokkk niye bende normal memelere sahip drgilim diye cokk agladim buldugum yer sadece kom dan ve bi sutyen 150 tl ama normal memeye sahip olsam bu paraya kac sutyen alirim rengarenk hemdeee ayyy dusuncesi bile harikaaa ...
Beni de izlermisinizFoto yükledim buarada
Beni de izlermisinizEvet ben de geldim evdeyim cay iciyorum.suan :) 4 tane dren vardi bende..Sırtım.cok agriyor evet gece de uyuyamadim sirtimi dinlendirmek icin oturuyorum artik bir sure sikintilara katlanacagiz.Fakat inanamiyorum hala nasil.oldu da ameliyat oldum sasiyorum kendime mutluyum Guzel oldular buyuklugu tam istedigim gibi hic korktugum gibi olmadi sukur insallah bundan sonraki surec te iyi gecer..Olmak isteyenler korkmasinlar diyorum.ben de :)
:)) benimde gelinlğim straplezdi bedenime uyan tek gelinlk oydu çok hoşuma gitmişti ama resmen çeneme kadar çekmiştşm o da ayrı bir rezillikti :)Inanirim bende cok agladim ayni sekilde.. dugun fotograflarimda bile benden cok memelerim on planda.. Turk markalarindan bi yeni inci beni kurtariyordu o da 1 ay dayanmazdi. Triump bulabildim buyuk arastirmalar sonucu o da 389 TL olmuş.. ayy yazarken bile elim titriyor sinirden :)) zaten en son zamli fiyatini duydum 1 yıllık sutyen ihtiyacim fiyatina ameliyat olurum daha iyi dedim :))
Canım hiç sorun değil, kesinlkle hassas bir konuArkadaslar fotograf paylasmak isterdim ama bazi sebeplerle mumkun degil anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum sonucta bu gönulluluk işi ve kisisel tercih ..baska bir hesap acip ilerleyen gunlerde paylasmayi dusunuyorum
Genc degilde aslinda cocuk gelin oldumVayy çok genç anne olmuşsunuz benim büyük daha 9 yaşında :) madem böyle inceciksiniz hiç vakit kaybetmeyin yazın ne rahat edersiniz sütyen takmak zorunda bile kalmadan :)
Ben iki kere genel anestezi aldm ve hep korktum bilinç altım dışarı çıkacak diye ama şükür olmadı:))Merhaba hanımlar. Ben de önümüzdeki Salı ameliyat olacagım. Tek endişem hayatimda hiç genel anestezi almadim. Uyanma sürecinden cok endişe duyuyorum. Uyanamamaktan değil saçmalamaktan korkuyorum. Biraz morale ihtiyacım var sanırım
Iste bu yaaa olcan kurtulcan ...senide yaptirayimda sira bana gelsin dimi :) insallah saka biyanada aglamalar boyle olsun Allah saglik versin aksi halde ne meme kaliyo ne sac ne kaş ne moral saglikliyken olalim gitsin ...Inanirim bende cok agladim ayni sekilde.. dugun fotograflarimda bile benden cok memelerim on planda.. Turk markalarindan bi yeni inci beni kurtariyordu o da 1 ay dayanmazdi. Triump bulabildim buyuk arastirmalar sonucu o da 389 TL olmuş.. ayy yazarken bile elim titriyor sinirden :)) zaten en son zamli fiyatini duydum 1 yıllık sutyen ihtiyacim fiyatina ameliyat olurum daha iyi dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?