- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.921
Gözün aydın. Sıkma canını, keyfini çıkar elinden geldiğince. Kötü bir şey olmamış Allahtan.Kızlar eve geldim ben. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama şöyle söyleyim koşuyolu medipol hastanesinden memnun kalmadım işlerini çok ciddiye almıyorlar ama doktorum Mustafa Keskin'den memnunum şimdilk bir sorun yaşamadım iki kere yanıma geldi gayet rahatlatıcı ve kendinden emin bir doktor. Diren takmadım, cuma günü sargılarla birlkte duşunu al gel dedi. Sütyenimi takmadan gidecekmişim. Hastanede beni rahatsız eden asıl konu doktor eşime dediki 12.30 gibi alırım ameliyata 16 gibi odaya gelir sen kantine falan gidip bekleyebilirsin istersen dedi. Sonra beni aldılar eşimde dışarıda oyalanmaya çıktı. Beni 14.30 da odaya geitirp bıraktılar gittiler. Hemşire eşimin telefonunu almıştı ama arayip odaya gelmesini söylemediler bile. Yapayalnız mide bulanısı ve korkuyla kaldm orda kıpırdayamıyorumda, allahtan eşim aldığı suları getirmek için odaya bi çıkıyor ben oradayım. Neyse detay tabi bunlar ama hastaneye sinir oldum. Burada önemli olan doktor tabi ama bakalım süreci paylaşacağım nasıl gidecek.