• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

lütfen duyun beni çok heyecanlıyım.lokalle yapılcakmış ama korkuyorum.

Canım benim de kenarlarda minik potluk var. Lokal anestezi ile hallederim dedi doktorum. Haftaya gidicem doktora. Ne zamana yapar bilmiyorum.

Hatta o sırada biraz şekilsiz ve tekinsiz bir benim var, onu da alacak. "Ameliyathanede yapıcam ama lokalle belki sedasyonla "falan dedi.

O zaman yazar, haber veririm.

Geçmiş olsun.

Merhaba uzun bir aradan sonra yine geldim ben ameliyat sonrasi 5 aydan fazla oluyor spora basladim iyi guzel hersey fakat sag mememde meme basinin altinda kist olustu ve sol memede de bir sertlik farkettim ameliyattan sonra oldu hep bunlar caba boyle durum yasayan varmi ? Dagilir dedi dr ama digerinde de var ultrasonla baktirdim kist dedi ama korkmaya basladim bilemiyorum basina gelen varmi? Ve ne yaptiniz dr ne dedi?

Merhaba uzun bir aradan sonra yine geldim ben ameliyat sonrasi 5 aydan fazla oluyor spora basladim iyi guzel hersey fakat sag mememde meme basinin altinda kist olustu ve sol memede de bir sertlik farkettim ameliyattan sonra oldu hep bunlar caba boyle durum yasayan varmi ? Dagilir dedi dr ama digerinde de var ultrasonla baktirdim kist dedi ama korkmaya basladim bilemiyorum basina gelen varmi? Ve ne yaptiniz dr ne dedi?
Canim cok gecmis olsun benim de ameliyat olasi 45 gun falan oluyor boyle bi olay yasamadim ama korkma bence kötü bisey degildir doktorun kistle ilgili bisey demedi mi baska

Kizlar bende bisey sorucaktim aranizda hic iz kremi kullanmamis olan var mi doktorum senin kullanmana gerek yok dedi bana ama 45 gun oldu hala kizariklik fazlaymis gibi geliyor bana sizin nasildi acaba

Merhaba bende uzub bir aradan sonra yine geldiim :) benimde sol memem de bu sıkıntı var. Ameliyat olalı 5 buçuk ay oldu. Sol meme başımın hemen üstünde nohut büyüklüğünde bir sertlik geliyor elime. Ve son 1 aydır ciddi ağrı yaşıyorum her iki göğsümde. Doktorum hepsine normal dedi. Hatta meme altlari ve koltuk altına doğru hafif yanma ve bıçak batması hissi olacak korkma dedi harbiden de oluyor. Birde izlerim sanki hiçbir gelişme olmuyor gibi :/

Benim de 5bucuk ay oldu, sag gogsumde kist degil ama sivri bisey geliyor elime agrisi yok biraz bekleyecegim belki gecer, benim iki gogsumde de yuzde yuz his kaybi oldu, kist de sertlikte olsa nihayetinde gececek birsey sakin kafana takma, benim durumum gecer mi bilmiyorum en ufak bir umut kirintisina bile muhtacim

Merhaba bende uzub bir aradan sonra yine geldiim :) benimde sol memem de bu sıkıntı var. Ameliyat olalı 5 buçuk ay oldu. Sol meme başımın hemen üstünde nohut büyüklüğünde bir sertlik geliyor elime. Ve son 1 aydır ciddi ağrı yaşıyorum her iki göğsümde. Doktorum hepsine normal dedi. Hatta meme altlari ve koltuk altına doğru hafif yanma ve bıçak batması hissi olacak korkma dedi harbiden de oluyor. Birde izlerim sanki hiçbir gelişme olmuyor gibi :/

Agri arada bana da oluyor sanki icerde biseyler geriliyor, doktor yuz ustude yatabilirsin dedi bende agrilari gece baskilarina bagladim, insallah gecer gecmis olsun

Bende de kist olmuştu ve 6 ay bekledik geçmeyince tekrar aml oldum. Kistler geçmiyor genelde üzgünüm.. ele gelmiyorsa kafaya takmayabilirsin benim iriceydi..

Kizlar bende bisey sorucaktim aranizda hic iz kremi kullanmamis olan var mi doktorum senin kullanmana gerek yok dedi bana ama 45 gun oldu hala kizariklik fazlaymis gibi geliyor bana sizin nasildi acaba
45 güne kırmızılıkların solması gerekirdi eğer hala baştaki gb kırmızımsı pembemsi ise hipertrofik skar olabilir ve geçmiyor :( netten araştırıp kendininkiyle karşılaştırabilirsin yada dr sor bu olabilirmi diye.. yada özelden foto atarsan yorumlayabilirim benim öyle çünkü..

Kızlar benim annemde meme kanseri var ben de bu ameliyatı düşünüyorum ama kontrollerde sıkıntı olur mu yaptırmam ne dersiniz doktorum bişey olmaz desi ama işte

Agri arada bana da oluyor sanki icerde biseyler geriliyor, doktor yuz ustude yatabilirsin dedi bende agrilari gece baskilarina bagladim, insallah gecer gecmis olsun

Valla hiç yüzüstü yatmıyorum ama yinede ağrı oluyor ama doktor normal dedi. Vallahi ameliyat kolay hiçbir zorluğu yokta sonraki süreç biraz yıpratıcı oluyormuş. Sağol canım hepimize geçmiş olsun.

Az önce Nurgül Yesilcay'ı gördüm , moralim yerlerde. O da bu ameliyatı yaptırmıştı, eski görüntüsünü almış yine. Boşa kürek sallamışım hissi , Off of :KK42:

Kızlar benim annemde meme kanseri var ben de bu ameliyatı düşünüyorum ama kontrollerde sıkıntı olur mu yaptırmam ne dersiniz doktorum bişey olmaz desi ama işte
Benimde kardeşim meme kanseri:( annenize Allah şifa versin bütün hastalara kardeşime genetik testi yapıldı sonuca göre bütün aile taramadan geçilicek ve olasılık yüksek çıkan ameliyat kanser olmadan isterseniz olacak... Mesela örneği varya angelina joline olduya hem o testi ve ameliyatı ..yani diyeceğim oki annenize genetik test yapılsın önce sonra sizlere olasılığa göre erken önlem almak çok iyi çünkü beni sen daha iyi anlarsın çokkk zor bi hastalıkmış bu kanser :((( Rabbim herkeze şafi adıyla şifalar versin... Hayırlı geceler

Benimde kardeşim meme kanseri:KK43: annenize Allah şifa versin bütün hastalara kardeşime genetik testi yapıldı sonuca göre bütün aile taramadan geçilicek ve olasılık yüksek çıkan ameliyat kanser olmadan isterseniz olacak... Mesela örneği varya angelina joline olduya hem o testi ve ameliyatı ..yani diyeceğim oki annenize genetik test yapılsın önce sonra sizlere olasılığa göre erken önlem almak çok iyi çünkü beni sen daha iyi anlarsın çokkk zor bi hastalıkmış bu kanser :KK43:(( Rabbim herkeze şafi adıyla şifalar versin... Hayırlı geceler
Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin ablana seninde annene canim bu hastalik ne yazik ki cok artmis durumda her kadin icin bir risk bence kimsenin ihmal etmemesi gerek bu durumu. Bu hastaligi olan herkese rabbim sifa versin insallah :dua::dua::dua:

45 güne kırmızılıkların solması gerekirdi eğer hala baştaki gb kırmızımsı pembemsi ise hipertrofik skar olabilir ve geçmiyor :KK43: netten araştırıp kendininkiyle karşılaştırabilirsin yada dr sor bu olabilirmi diye.. yada özelden foto atarsan yorumlayabilirim benim öyle çünkü..
Senin kac gün oldu canim ya nasil anlatıyim bilemedim acaba banami cok kizarik geliyor cozemedim ozelden atiyim sana olurmu sende bana atarsan cok sevinirim cok merak ettim de canim ben bu durumu

Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin ablana seninde annene canim bu hastalik ne yazik ki cok artmis durumda her kadin icin bir risk bence kimsenin ihmal etmemesi gerek bu durumu. Bu hastaligi olan herkese rabbim sifa versin insallah :dua::dua::dua:
Aminnnnn Allah razı olsun .. Grip gibi neredeyse ..evet 6 ayda bir kontrolleri ihmal etmeyin arkadaşlar kardeşimin tesadüf çıktı hiçbi belirti dahi vermedi :( Allah korusun çok zorrrr çok :(

Back