Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ne oldu daha sonra biraz açıklayabilir misin
Benim daha önceki yazılarımı bilmiyorum okudunuz mu ben Haziran'da göğüs küçültme ameliyatı oldum ama bahtsizliklar yakami bırakmadı göğsümde sutbezlerim iltihap topladı hala tedavi görüyorum yani sıkıntı benden kaynaklanıyor goguslerimin bosaltiasini istiyor doktorlar ama ben hala yok diyorum ama eğer öğle bir şey hissediyorsunuz kuru dutu suyla kaynatıp için iyi geliyor iltihapsa gitmesini sagliyor ben geç kaldım içmek için ama sizin için zamanı

Okudum biraz gecmiste yazdiklariniz oncelikle cok gecmis olsun umarim gecer iltihabiniz. Yalniz okuduklarim arasinda nasil bi agri olduguna dair bir bilgi alamadim benim tek bir noktada dokundukca oluşan bir aci var sizinde mi boyle basladi

Okudum biraz gecmiste yazdiklariniz oncelikle cok gecmis olsun umarim gecer iltihabiniz. Yalniz okuduklarim arasinda nasil bi agri olduguna dair bir bilgi alamadim benim tek bir noktada dokundukca oluşan bir aci var sizinde mi boyle basladi
Benim tek bir noktada ağrı ve hemen sonrasında yumurta kadar bir şişlik olustu

Benim tek bir noktada ağrı ve hemen sonrasında yumurta kadar bir şişlik olustu
Bende agri seklinde degilde dokundukca sadece aci var o bolgede ve gercekten tedirgin oldum baya bi carsamba gunu doktorumla gorusucem insallah bisey yoktur. Umarim sizin sıkıntılarınız da bir an once biter

Alala_2

Ben veririm hatta cok mutlu olurum süper fikir bence

Kızlar ameliyat olalı 1 ay oldu doktora sormayı unuttum yürüme bandında hafif tempolu yürüyüş yapabilirmiyim veya bisiklet cevirebilirmiyim siz ne zaman basladiniz

selam arkadaşlar 3 buçuk ay oldu ameliyat olalı.yarın da yandaki potluklar için operasyon geçircem.bu operasyonu geçiren oldumu aranızda.bilgi verirmisinşz

Kızlar ameliyat olalı 1 ay oldu doktora sormayı unuttum yürüme bandında hafif tempolu yürüyüş yapabilirmiyim veya bisiklet cevirebilirmiyim siz ne zaman basladiniz

Gecmis olsun .. ben henuz olmadım ama görüştüğüm doktorlara sorduğumda 15 gun sonra hafif tempolu yürüyüşlere baslayabilecegimi söylemişti.. siz kime oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…