- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.781
Birkaç santim mi sarkıyor yoksa 5 6 santim falan mı? 10 kilo fazlam var şu an, aralıkta ameliyat olmayi düsünüyorum. Şu an biri 27 cm diğeri 29 cm meme uçlarım, doktor 20 cm senin için ideal dedi, kilo verirsem yeniden şimdiki yerlerine mi inerler yani
Öyle bişey yok yahu.. Korkutmayın kendinizi..
Benim de 27 ve 28cm idi memeler.
Ameliyattan sonra 20,5cm civarıydı.
6 ayım doldu. (hatta bugün 6.ayım bitti) Meme yapım aşırı yumuşak olduğu sebebiyle ve de zaman durumuyla tam yerlerine oturdular ve sarktılar. ama sarkmadan kastım 21,5cm. hadi olsun olsun 22cm civarı.
Bu "sarktı" dediğimiz hali yani.. Bu arada ameliyatla küçültülmüş meme 50 yaşını geçmeden ya da 15-20kg civaırı kilo alıp verme olmadan o kadar sarkmaz.. Sütyen kullanılmazsa bile o kadar sarkmaz...
Ben de dahil buradaki insanların "ilk olduğum gibi değil, sarktılar" söylemi aslında şu; ilk 2 ay neredeyse direkt dimdik (ki bence yapay) olan memeler yerine oturup, ödemler gidip, yumuşamaya başladığı için eski memelerin sarkıklığı travması sebebiyle böyle söylenmesi.. Halbuki ameliyat öncesine göre şahane oluyorlar. Ama ilk 2 ay durum o kadar ütopik geliyor ki insana sonrasında olan doğal süreç korkutuyor bizi. ya yeniden sarkarsa, ye yine büyürse..
Benim büyüdü gibi duruyor ama büyüme değil bu. Vücut ödemi attı, memeler yumuşadı ve yerine indi..
Hiç korkmayın yani...
Merhabalar Ben ameliyat olali 3 ay oldu benimkiler çok büyüktü altı buçuk kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
Merhaba uclar henüz tam iyileşmesi ama epey toparladı dokunduğum zaman his var aslında bu yöntemde his kaybı kesin
Dikişler çizgi şeklinde benim yana kadar var doku çok büyük alındığı için iz tabiki olacak ama çok belirgin olacak gibi durmuyor
ne kadar zaman geçti canım hiç bir açıklık falan var mı ?Kızlar selam, bugün kalktıgımda sutyenimde 3-4 damla kan gördüm göğsümün alt kısmına denk geliyorNormal mi sizce varmı böyle basına gelen
75B büyük olmuyor aslında ben mi yanlış biliyorumSlm kizlar
Cevaplar icin cok sagolun
Ben almanyada yasiyorum
Benim gögüslerim büyüktü
Emzirdikten sonra kücüldü sanki ici bosaldi
Zaten benim gögüslerim hic bi zaman güzel degildi yani form olarak
Su ters T olmadan olmuyormus bende
Yani güzel sonuc alinamazmis
Benim boy 1,62
Kilom 50
Gögüs bedenim 75 B
Kizlar numeranizi yazinda bi gurup olusturim
Buradan zor oluyor
Burunda öyle yapdik
Hala kopamadik birbirimizden
Tabi isterseniz
Bugün 10 gün oldu, dikişlerimin uzerinde bantlar var göremiyorum malesef acıklık varmı yokmune kadar zaman geçti canım hiç bir açıklık falan var mı ?
B kap zaten normal standart sutyen kabı75B büyük olmuyor aslında ben mi yanlış biliyorum
Canim bana cok normal geldi acikcasi benimde oluyordu hani sonucta dikis var orda ve bende de gelmisti korkma bence bisey yokturBugün 10 gün oldu, dikişlerimin uzerinde bantlar var göremiyorum malesef acıklık varmı yokmuama sutyenimde 3-4 damla kan gördüm işin garip yani gögsumun altına baktıgımda kan görulmuyor anlamadim bende cumartesi kontrolum var Allahtan
İcim rahatladı resmenCanim bana cok normal geldi acikcasi benimde oluyordu hani sonucta dikis var orda ve bende de gelmisti korkma bence bisey yoktur
Rahat ol canim gecmis olsun bu arada doktoruna sor tabiki yine deİcim rahatladı resmenTesekkur ederimmm
Yok o kadar da değil ama kiloyu ameliyattan önce verseniz sanki daha iyi olur. Sonuçta memeler yapıldıktan sonra kilo verince biraz sarkabiliyor. Yani benim durumum bundan ibaret biraz da olsa sarkma oluyor.Birkaç santim mi sarkıyor yoksa 5 6 santim falan mı? 10 kilo fazlam var şu an, aralıkta ameliyat olmayi düsünüyorum. Şu an biri 27 cm diğeri 29 cm meme uçlarım, doktor 20 cm senin için ideal dedi, kilo verirsem yeniden şimdiki yerlerine mi inerler yani
Kizlar bu durumu yasamis olan yok mu ya cok merak ediyorumkızlar size bir şey daha sorucam yaşadınız mı çok merak ediyorum. benim sol göğsümün alt kısmında dişilerimin oldugu yer de(lolıpop şekilde oldum) tek bir nokta var ve dokundukça canım çok yanıyor neden olur böyle bişey yada yaşamış olan var mı 1 ay oldu ameliyat olalı daha yeni oldu böyle bi durum hiç ağrım sızım yoktu bundan önce.
İltihap topluyor olabilir o kısımda benimde öyle baslamistiKizlar bu durumu yasamis olan yok mu ya cok merak ediyorum
Ne oldu daha sonra biraz açıklayabilir misinİltihap topluyor olabilir o kısımda benimde öyle baslamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?