• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar
Ben gögüs ameliati düsünüyorum
Bana meme diklestirme lazim
Etrafimdaki bazi kizlar yaptirdi fakat memelerinde cok iz var
Bu meme diklestirme sadece meme ucundan yapmak mümkünmü ?
Ben daha hic ameliat olmadim
Bu konudada bilgisizim
Yardiminiza ihtiyacim var
Suan ilk gözüme carpan dr.haldun kamburoglu oldu
Eger özel bi gurubunuz varsa benide alin araniza lütfen
Burnumu arastirmadan yaptirdim
3 ameliata kadar cikti
Ayni hatayi gögsümde yapmak istemiyorum
Yardim lütfeeeen !!!

Merhaba,
Burun icin gecmis olsun talihsizlik olmus
Doktor secimi gercekten onemli, ozel bi grup yok burdan konuşuyoruz hepimiz
Bildigim kadariyla meme diklestirme sadece gogus ucundan olmuyor. Silikon olabiliyor sadece
Diklestirme ve kucultme yapilacaksa izsiz mumkun degil. Ama kucuk ve sarkmissa silikonla toparlanabir diye düşünüyorum tabi ki karar doktorun. Burda buyuk bir cogunlugumuz d ve ustu cuplarda oldugumuz icin kucultme ve diklestirme yaptirdik ve saglam izlere sahibiz :) ama iz onemli degil en azindan bircogumuz icin oyle :KK66:
İstanbul da misin? Doktoru nerde ariyorsun?

Memelerin için tamamen boşalmış yani tabiri caiz sünmüşlerse; lolipop kesi dediğimiz kahverengi çevresi ve aşağı inen düz çizgi olarak dikleştirme yapılıyor, tabi bu esnada fazlalık deri ve alınacak durumdaysa doku falan da alınıyor. Yani hem küçültme hem dikleştirme olmuş oluyor. Zaten areola çevresi (kahvrengi) ve aşağı inen çizgi aşırı güzel iyileşiyor. Pek belli olmuyor.

Yani kısacası meme yapınız uygunsa az izli olabilirsiniz ameliyatınızı. Ama sırf izim az olsun diye size uygun olan ters T kesili ameliyata karşı çıkıp lolipop kesi ameliyatında diretirseniz istediğiniz sonucu alamazsınız..

Gerçekçi ve işinin ehli bir doktor öneririm. Çok medyatik ya da illa özel hast. olma gereği yok bence.

Şimdiden geçmiş olsun...

1 seneyi gecenler yazsa keske , yine mi sarkiyor bu memisler yaa :KK43:( ne yapmak lazim acaba? Spor mu ? Ben mesela surekli ustune yatiyorum engel olamiyorum kendime, her uyandigimda kendimi yüzüstü buluyorum. Acaba bu sarkmasi icin bi neden mi? Doktorum sutyensiz 3-4 saatten fazla gecirme dedi mesela, baska ne yapmak lazim sizce?
Merhaba uzun zamandır bakmıyordum. Bir baktım konu epeyce ilerlemiş. Benim nerdeyse 9 ay oldu. Şükür şikayetlerimin hiçbiri kalmadı. Ameliyattan sonra biraz kilo verdiğim için ufak tefek sarkma oldu ama bu rahatsızlık verici boyutta değildi. Zaten o kadar iri memelerden sonra sarkma kavramı benim için başka bir anlama büründü. Rahatlık kısmını anlatmam gerçekten mümkün değil. Alışveriş bi başka keyifli, açıl renkleri giymek ve almak daha başka bir keyif. Ameliyata dair şikayetlerim elbette oldu bunlar 2. Aydan sonra azalmaya başladı. Özellikle meme altındaki kesiler 2 ay gerginlik hissi verdi ve bu beni çok zorladı. Ama iyi ki diyorum karar verdim ve uyguladım. İzler konusunda şanslıyım sigara kullanmadığım için hızlı bir iyileşme süreci geçirdim ve yan taraflar haricinde izler çok silik durumda. Sadece sağ meme başında his kaybı var yeni yeni his artmaya başladı sanırım tam his olmayacak ama bu da ameliyatın risklerinden biriydi. Bazı şeyleri göze alıyorsunuz ama psikolojik açıdan tarifi imkansız bir başlangıç yapıyorsunuz. Ameliyat olanlara acil şifa olmayı düşünenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum sevgiler.....

Merhaba uzun zamandır bakmıyordum. Bir baktım konu epeyce ilerlemiş. Benim nerdeyse 9 ay oldu. Şükür şikayetlerimin hiçbiri kalmadı. Ameliyattan sonra biraz kilo verdiğim için ufak tefek sarkma oldu ama bu rahatsızlık verici boyutta değildi. Zaten o kadar iri memelerden sonra sarkma kavramı benim için başka bir anlama büründü. Rahatlık kısmını anlatmam gerçekten mümkün değil. Alışveriş bi başka keyifli, açıl renkleri giymek ve almak daha başka bir keyif. Ameliyata dair şikayetlerim elbette oldu bunlar 2. Aydan sonra azalmaya başladı. Özellikle meme altındaki kesiler 2 ay gerginlik hissi verdi ve bu beni çok zorladı. Ama iyi ki diyorum karar verdim ve uyguladım. İzler konusunda şanslıyım sigara kullanmadığım için hızlı bir iyileşme süreci geçirdim ve yan taraflar haricinde izler çok silik durumda. Sadece sağ meme başında his kaybı var yeni yeni his artmaya başladı sanırım tam his olmayacak ama bu da ameliyatın risklerinden biriydi. Bazı şeyleri göze alıyorsunuz ama psikolojik açıdan tarifi imkansız bir başlangıç yapıyorsunuz. Ameliyat olanlara acil şifa olmayı düşünenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum sevgiler.....
Çok güzel açıklamışsın ne güzel ...bizdende sevgiler

Meraba arkadaslar yillardir bu sayfayi takip ediyorum bende bu ameliyati olmayi cok istiyorum ankarada oturuyorum ankara tipta olan bi arkadas vardi gecenlerde ondan ayrintili bilgi alabilirmiyim saglik guvencem yok ne kadar masrafim olur acaba

İz için hangi kremi kullanıyorsunuz ben Allscar kullandım 1 ay ama eczanelerde bulamadığım için noskar yazdırdım doktora doktor allscar daha etkili dedi ama kafam karıştıı

Doktorum iz kremlerinin %2 3 başarısı olur istersen al kullan demişti. Ben de hiç koku ve vıcıklık sevmediğimden almadım. Zaten sigarasız güzel iyileşiyo. Kantaron yağı denedim ama onun da kokusu çok kötü baya kıyafete falan siniyo yıkamakla da gitmiyo, bıraktım kullanmayı. Bi şey kullanmıyorum şu an.

Kaç kilo kadar verdiniz benimde 5 kilo fazlam var korkuyorum vermeye

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum bugün Ankara Dışkapı hastanesine gittim doktor hiç bana bakmadı yanındaki hemşire mevzuat gereği 20 kilo vermezsem ameliyat yapılmayacağını söyledi kilo fazlam var evet ama bu ameliyatı olmayı çok istiyorum zaten göğüslerim çok büyük ve yaygın banada bir çözüm önerebilirmisiniz

:( benim şuan 6-7 kilo fazlam var ama göğüslerimi küçülttürünce motive olurum kilo veririm diyordum, şuan hiç o modda değilim

Çok rahatsız edici boyutta değil ama oluyor sarkma kilo verince :KK43:

Birkaç santim mi sarkıyor yoksa 5 6 santim falan mı? 10 kilo fazlam var şu an, aralıkta ameliyat olmayi düsünüyorum. Şu an biri 27 cm diğeri 29 cm meme uçlarım, doktor 20 cm senin için ideal dedi, kilo verirsem yeniden şimdiki yerlerine mi inerler yani

Slm kizlar
Cevaplar icin cok sagolun
Ben almanyada yasiyorum
Benim gögüslerim büyüktü
Emzirdikten sonra kücüldü sanki ici bosaldi
Zaten benim gögüslerim hic bi zaman güzel degildi yani form olarak
Su ters T olmadan olmuyormus bende
Yani güzel sonuc alinamazmis
Benim boy 1,62
Kilom 50
Gögüs bedenim 75 B
Kizlar numeranizi yazinda bi gurup olusturim