Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

KIZLAR BENİM AMELİYAT 2-3 SENE OLDU AMA SOL GÖĞSÜM HALA ÇOK AĞRIYOR SÜTYEN FALAN GİYİNCE. YAŞAYAN VAR MI?

Bende 10’gun once 2. Ameliyati keloid scar ameliyati oldum lokal yapti birazda duzeltti contractybex 2 sene kullandim
Hic bir etki yapmadi ameliyat sonrasi sutyene onem verin yara izlerine kenar kisimlari gelmesin bu sefer silikon tabaka alicam epiderm kulanan fayda ne derece caglar scar icin ne ypmli ne onlem almaliyin

Epıderm sılıkon tabakayı bende kullandım controbex ıde ama fayda saglamadı skara

Scar ameliyatın faydalı oldumu izlerinin öncesi sonrası resmi varmı acaba..
Birde epidermi bana da önerdi dr aldım ama alerji yaptı kullanamadım daha da kötü oluyordu yapıştırdıkça

Mrb Ewet resım atmıstık daha da artmaya basladı sılıkon tabaka da kasıntı yaptı bır sure sonra ptesı tekrar gıtcem doktora farklı bır onerısı olursa haber werırım sızın ne durumda
Benim aynı duruyor ne ileri ne geri.. senin arttı derken nasıl oldu yayıldımı kızarmalar mı arttı.. aynen silikon tabaka iyi gelmiyor bizim gibilere.. dr bana bişey enjekte etmişti. Bir dozu daha vardı ben gitmedim. Zaten bu da işe yaramazsa kabulleneceksin demişti bana. Sanırım kabullendim. Ama dr ne diyecek yaz bana da merak ediyorum. Son halini de resim çektiysen bakayım..

Yara izleriniz derken neyden bahsediyorsunuz acaba? Örnek resimler varsa paylaşabilir misiniz?
Benim ameliyat 2,5 ay oldu hala kızarık izlerim ama 1 seneden önce beyazlaşmaz diye düşünüyordum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…