- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.381
Aynen doktor normal dıyor ama bende endıse war . tskler :)Hissiz kalması bu ameliyatın olası sonuçlarından biri geri gelebilir de gelmeyebilir de doktorunuz söylemiştir.
Izlerınız nslKIZLAR BENİM AMELİYAT 2-3 SENE OLDU AMA SOL GÖĞSÜM HALA ÇOK AĞRIYOR SÜTYEN FALAN GİYİNCE. YAŞAYAN VAR MI?
Bence bir kontrole gidin. Bana normal gelmedi.KIZLAR BENİM AMELİYAT 2-3 SENE OLDU AMA SOL GÖĞSÜM HALA ÇOK AĞRIYOR SÜTYEN FALAN GİYİNCE. YAŞAYAN VAR MI?
fotoğraflarınız var ise görmem mümkün mü acaba?büzüşme olmuştu dikişlerde. 7-8 ay sonra 2. ameliyatı yaptı. yinede düzgün olmadı işte.
Off bir gece önceki gerilimim geldi aklıma :) kafandan atmaya çalış sanki ameliyat olan sen değilmişsin gibi yap, oluruna bırak. Herşey güzel olacak inşallahhhYarın ameliyata giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
hadi hayırlısı inşallah , allah yardımcın olsun, herşey güzel olacak,Yarın ameliyata giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
Yarın ameliyata giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
Dikislerin ustunde mi his kaybiniz yoksa ucunda mi, doktorunuz bu durumun gecici olmasina mi, yoksa geri gelmemesine mi normal dediDikiş izlerinde his kaybı olan var mı ?
Gecıcı olabılecegını dıle getırdı gogus ucunda da ve alt dıkıslerde de varDikislerin ustunde mi his kaybiniz yoksa ucunda mi, doktorunuz bu durumun gecici olmasina mi, yoksa geri gelmemesine mi normal dedi
İyisindir inş... Çok geçmiş olsunYarın ameliyata giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
Epıderm sılıkon tabakayı bende kullandım controbex ıde ama fayda saglamadı skaraBende 10’gun once 2. Ameliyati keloid scar ameliyati oldum lokal yapti birazda duzeltti contractybex 2 sene kullandim
Hic bir etki yapmadi ameliyat sonrasi sutyene onem verin yara izlerine kenar kisimlari gelmesin bu sefer silikon tabaka alicam epiderm kulanan fayda ne derece caglar scar icin ne ypmli ne onlem almaliyin
Scar ameliyatın faydalı oldumu izlerinin öncesi sonrası resmi varmı acaba..Bende 10’gun once 2. Ameliyati keloid scar ameliyati oldum lokal yapti birazda duzeltti contractybex 2 sene kullandim
Hic bir etki yapmadi ameliyat sonrasi sutyene onem verin yara izlerine kenar kisimlari gelmesin bu sefer silikon tabaka alicam epiderm kulanan fayda ne derece caglar scar icin ne ypmli ne onlem almaliyin
Selam resimleşmişmiydik scar izlerin ne durumdaEpıderm sılıkon tabakayı bende kullandım controbex ıde ama fayda saglamadı skara
Mrb Ewet resım atmıstık daha da artmaya basladı sılıkon tabaka da kasıntı yaptı bır sure sonra ptesı tekrar gıtcem doktora farklı bır onerısı olursa haber werırım sızın ne durumdaSelam resimleşmişmiydik scar izlerin ne durumda
Benim aynı duruyor ne ileri ne geri.. senin arttı derken nasıl oldu yayıldımı kızarmalar mı arttı.. aynen silikon tabaka iyi gelmiyor bizim gibilere.. dr bana bişey enjekte etmişti. Bir dozu daha vardı ben gitmedim. Zaten bu da işe yaramazsa kabulleneceksin demişti bana. Sanırım kabullendim. Ama dr ne diyecek yaz bana da merak ediyorum. Son halini de resim çektiysen bakayım..Mrb Ewet resım atmıstık daha da artmaya basladı sılıkon tabaka da kasıntı yaptı bır sure sonra ptesı tekrar gıtcem doktora farklı bır onerısı olursa haber werırım sızın ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?