• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim aynı duruyor ne ileri ne geri.. senin arttı derken nasıl oldu yayıldımı kızarmalar mı arttı.. aynen silikon tabaka iyi gelmiyor bizim gibilere.. dr bana bişey enjekte etmişti. Bir dozu daha vardı ben gitmedim. Zaten bu da işe yaramazsa kabulleneceksin demişti bana. Sanırım kabullendim. Ama dr ne diyecek yaz bana da merak ediyorum. Son halini de resim çektiysen bakayım..
Aksam msj atarım ewet daha da yayıldı kortızonlu ıgne enjekte ediyorlar . P.tesı sanada haber verırım ama kabullenılceo gıbı degıl sutyen kullanamıyorum sureklı kasınıyor

Yara izleriniz derken neyden bahsediyorsunuz acaba? Örnek resimler varsa paylaşabilir misiniz?
Benim ameliyat 2,5 ay oldu hala kızarık izlerim ama 1 seneden önce beyazlaşmaz diye düşünüyordum ben..
Kızarıklığın 1-1,5 yıla kadar bile kalabileceğini söylemişti bana doktorum.

Olan oldu napalım :)
İz konusunu zaten Türkler takıyormuş genelde ki bence de önemli, yabancılar dıştan görünüşe önem veriyorlarmış genelde
Yani ben de öyle çok önemsemiyorum açıkçası. Nolucaksa olucak zaten illa ki silikleşicek iz kalıcanı biliyoduk sonuçta :) en sonunda çatlak gibi kalıyo.

Yani ben de öyle çok önemsemiyorum açıkçası. Nolucaksa olucak zaten illa ki silikleşicek iz kalıcanı biliyoduk sonuçta :) en sonunda çatlak gibi kalıyo.
Boşverin kızlar sarkık torba gibi gezmekten iyidir.Evet bence de dıştan görünüş daha önemli,özellikle de yazın rahat rahat mayo bikini giyebilmek..

selam bayanlar, elimden geldiğince bende durumumu aktarmaya çalıştım burada (ameliyat öncesi ve sonrası hep burayı takip etmiştim faydasını gördüm)6.ay kontrolümü oldum, her şey yolunda çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım, rahat atlattım , oldu bitti, darısı yeni ameliyat olmuş ve olacak olanlara....

Merhaba kızlar cuma günü 12 gibi ameliyata girdim 3 gibi çıktım çıktığımda sütyenim giydirilimişti doktor iyi geçtiğini söyledi.Drenlerim vardı.Ertesi günü çıkabileceğimi söyledi fakat ben kalkamadım tansiyonum çok düştü bana hasta kontrollü analjezik takılmıştı pca denen çünkü ağrı eşiğim düşük demiştim doktora,ağrı olarak dayanılmayacak bir şey yok gerçekten.Kusamadığım için anesteziyi zor attım dün baya iyidim kalktım yürüdüm.bu sabahta drenlerim çekildi,taburcu oldum.Çok hafif sızlama var dren bölgelerinde.Çok şükür iyiyim şimdi.Benim kadar nazlı biri bile atlatabiliyorsa herkes yapabilir bence hepsine değer.Bir an önce iyileşmek dileğiyle :)

Bu forumu takip eden arkadaşlardan Gaye Filinte adlı doktoru duyan varsa bana bilgi verebilirmi

Merhaba kızlar cuma günü 12 gibi ameliyata girdim 3 gibi çıktım çıktığımda sütyenim giydirilimişti doktor iyi geçtiğini söyledi.Drenlerim vardı.Ertesi günü çıkabileceğimi söyledi fakat ben kalkamadım tansiyonum çok düştü bana hasta kontrollü analjezik takılmıştı pca denen çünkü ağrı eşiğim düşük demiştim doktora,ağrı olarak dayanılmayacak bir şey yok gerçekten.Kusamadığım için anesteziyi zor attım dün baya iyidim kalktım yürüdüm.bu sabahta drenlerim çekildi,taburcu oldum.Çok hafif sızlama var dren bölgelerinde.Çok şükür iyiyim şimdi.Benim kadar nazlı biri bile atlatabiliyorsa herkes yapabilir bence hepsine değer.Bir an önce iyileşmek dileğiyle :)
oh maşallah, her gün daha da iyi olacaksın ilk haftayı atlattın mı tamamdır, güzel iyleşmeler...

Boşverin kızlar sarkık torba gibi gezmekten iyidir.Evet bence de dıştan görünüş daha önemli,özellikle de yazın rahat rahat mayo bikini giyebilmek..
aynen canım izler falan benim için de önemli değil.ağırlıktan kurtulduğuma şükrediyorum valla.2 kgya yakın ağırlık kolay değildi.şimdi 200 300 grma düştü.çok şükür:)))

Geçmiş olsun ağrısız sorunsuz sürecin olsun inşallah canım

Back