Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cnm her doktorun stili farklı,doktorunu seçtikten sonra onlar seni gerekli şekilde yönlendirir.Ben daha ameliyat olmadım doktorları geziyorum,herbiri farklı farklı şeyler söylüyor.

sütyeni sen alıyor ameliyat a girerken doktora veriyorsun ameliyat bitimi sütyenini takıyorlar.

Benim ameliyat kasımdaydı normalde ama doktor bugün aradı bu cuma oluyorum Allah’ın izniyle de aceleye geldi hazırlıksızım yarın tetkiklere gideceğim.Sütyeni hastaneden alıyoruz değil mi.Bir de ameliyattan 10 gün sonra yüksek lisansım başlıyor siz ne zaman ayaklandınız kızlar ?

Hep ayaklısın zaten öyle sürekli bi yatma halin olmuyo. Doktorum bana kullan kollarını hareket et demişti tabii abartmadan, kolay iyileştim. 10. gün gayet gidersin istediğin yere endişelenme.

Durum güncellemesi:Bugün tetkiklerim yapıldı perşembe günü anestezi doktoruyla görüşüp Cuma ameliyat oluyorum kızlar çok hızlı gelişiyor her şey heyecan korku mutluluk hepsi bir arada Doktorum medikal sütyene gerek olmadığını likralı önden fermuarlı bişey alabileceğimi söyledi.Siz ne yaptınız ?

Ben ameliyattan çıktığımda üzerimde medikal sütyen vardı, ama ben özel hastanede olduğumdan her şeyim zaten ayarlanmıştı. giyeceğim şeyler dışında yanımda bir şey götürmem gerekmedi. terliğine kadar her şey hastanede mevcuttu
devlet hastanelerinde süreç farklı oluyor.

Kızlar sizin minik bantlarınızı doktor mu aldı yoksa kendi mi çıktı? Kendi çıktıysa ne zaman çıktı?
Duş alabilmem için şu geçirmez bant yapıştırmışlardi benim o küçük bantların üstüne . 4. Hafta o bantlarla birlikte çıktı. Onlar ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorlar sanırım.

Dermatix silikon jel kullanan var mı ? Doktorum bu kremi tavsiye etti izler icin
Güzel bir ürün ama fazla pahalı yüzümden ben alındı , onların izi için önerdi doktor. Meme dikişleri için daha ekonomik bişeyler kullan dedi.
Dermatixsi'nin kıvamı daha yoğun o yüzden daha çok tavsiye ediliyor sanırım

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. 40 gün oldu hala bi yerlerden iplerin ucu fırlıyor :)
Haha :) cevaplarınız içın tesekkur ederim. Ben dus alirken ellerimle koruyorum dedim. Doktor ise hayir hayir su degmesi daha iyi drdi. Kendin cikarma ama cikan bantlari al dedi. Bir gun durup bir gun dus aliyorum ben de. Hasta olmayayim diye. Ankara soguk :)

Son düzenleme:
Pentiye uğramanı tavsiye ederim ordaki ince sütyenleri kullanmıştım ben de bi haftadan sonra. Fotolarımın birinde var benim.

Pentiye uğramanı tavsiye ederim ordaki ince sütyenleri kullanmıştım ben de bi haftadan sonra. Fotolarımın birinde var benim.
Fotolarınız görünmüyor bugün Koray’dan aldım doktora göstereceğim bir gün önce beden konusunda emin değilim çünkü s beden aldım olmazsa değiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…