Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Silikon tabakaları kullanmakta zor ve baya pahalo ıse yarayacak markalar eger kabarma yoksa almayın ız kremlerıne dewam edın

Cok gecmis olsun, gule gule kullan canim, 2. Ayda cok daha guzel olacak. Meme ucu kotu olmus ama toparlanmis allahtan. Ne guzel ay boyle motivasyon oluyor valla birbirimize

Cok gecmis olsun, gule gule kullan canim, 2. Ayda cok daha guzel olacak. Meme ucu kotu olmus ama toparlanmis allahtan. Ne guzel ay boyle motivasyon oluyor valla birbirimize
Evet biraz kötü oldu ama tahminimden çabuk toparlanıyo çok şükür zorlamadı. Evet inşallah daha iyi olucak, çok sağ ol canım. Hepimizinki çok güzel olsun :)

Merhabalar, ben de ameliyat oldum ve 4. Haftam bitmek üzere, aslında uzun uzun bir ara tüm gelişmelerimi yazmak istiyorum vakit olunca,
Yine de sizin bu mesajınızı görünce öneride bulunmak istedim. Benim doktorum da iz için herhangi bir merhem, krem vermedi, silikon bir bant var ismi Siltape onu verdi. En iyi sonucu artık silikon bantlarla aldıklarını iletti. Bant biraz fiyatlı. Sanırım sadece medikalcilerde var. Yaklaşık 200 tl civarı. Ben ingiltere seyahetine denk geldiği için burdan aldım. Yarı fiyatına denk geldi. Yine de 200 tl bile olsa sizin dediğiniz markadan daha uygun fiyatlı. Bir de yıkanıp tekrar tekrar kullanıyor. İsterseniz araştırın. Aslında bendeki markanın silikon bandının yara iyileştime gibi bir mottosu yok ama araştırdığım kadarıyla silikonun yara izlerine iyi geldiği anlaşılmış bu yüzden de silikon bantlar izler için kullanılmış. Yani illa o şekilli banttan almanıza gerek yok. Bendekini de kesip kesip istediğin şekilde kullanabiliyorsun

Kızlaar kaçıncı haftalarda başladınız iz krem ya da silikon bantlarına?
Benim ameliyattan sonra 10 gün bandajlı kapalı kaldı, 10. Gün dikişlerimi aldırdım ve doktor 4-5 gün sonra bantlara başlamamı söyledi. Açık yara varsa onun üstüne kullanamıyorsun tabi. Benim sol memede hala bir kısımda yara var maalesef. O kısım hariç heryerde silikon bantları devamlı kullanıyorım

Ne

Hangi doktora ameliyat oldunuz

Fiyat olarak ne ödediniz bende olmayı düşünüyorum da istanbuldayım çocuğumu anne sütünden keseli 1 ay oldu bir an önce yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da

Emzirme bittikten sonra en az 6 ay beklemelisiniz. Bazı doktorlar 2-3 ay yeterli diyor ama bence en az 5 ay kesinlikle olmalı. Emzirmem bittikten 2-3 ay sonra bile banyodan sonra sıktığımda süt geliyordu. Yani bebeği memeden kestim. Sütüm zaten azdı, çekildi-bitti-gitti olmuyor. 9 ayda oluşup gelen süt 1 ayda gitmiyor yani.
Ben de sırt ağrısı, görüntü ve ağırlık olarak çok çektim inanın.anlıyorum sizi. Benim ameliyatım emzirmeyi kestikten 1 yıl sonra oldu. O kadar beklemek aklımda yoktu tabi ama ben doktoru bekledim. çok yoğundu. (devlet hast.)
Neyse umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Böyle olduğunu bilmiyordum bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Memnun kaldınız mı herhangi bir problemle karşılaştınız mı
Size tavsiyem kafanızda birkaç doktor belirleyip hepsiyle en az bir kere tüm detaylarıyla görüşüp karar vermeniz. Kimisinin çok memnun kaldığı doktordan bi başkası hiç memnun kalmayabiliyo tamamen bireysel bir süreç. Doktora güven duymanız çok önemli. Burda ben de öncesinde sayfalarca okudum aynı doktordan çok farklı şekillerde bahsedenler oldu. En iyisi birkaç seçeneğe düşürüp sizin karar vermeniz. Umarım en hayırlısı olur. Kolaylıklar ve bol şans diliyoruum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…