- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.561
Canımmm doktor hiç beğenmediği memeye güzel der mi? Sonuçta ameliyata gidiyorsun ona. Bence güzeldir moral olsun diye dememiştir sana.Çünkü benimkiler çok iyi değil ve dürüstçe dedi bunu bana.delikafadulden
kızlar yarın göğüs küçültme ameliyatı olucam çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz almak beni tedirgin yapıyor ve tabiki ameliyat sonrası ağrılar ameliyat olanlardan destek bekliyorum dua edin hayırlısıyla bitsede kurtulsam tşk.......
kızlar yarın göğüs küçültme ameliyatı olucam çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz almak beni tedirgin yapıyor ve tabiki ameliyat sonrası ağrılar ameliyat olanlardan destek bekliyorum dua edin hayırlısıyla bitsede kurtulsam tşk.......
canm benım anlatılanlara göre hıçte korkulacak bısey yokmuşş bence ıçın rahat olsun bende olucam ama 6 ayın gecmesını beklıyorumm ınsallah bende kurtılcam allahın ıznıyle ...ınsallah cok ıyı gecer dualarım senınle rabbım yardımcın olsun :1hug:
canım bende hiç ameliyat olmamıştım aynen narkoz korkusu bende de vardı ama ne zaman girdim ameliyata ne zaman çıktım farkında bile değilim....ameliyat sonrası agrılar ise tahmin ettiğin kadar fazla değil inan korkulacak bişey yok 2 3 gün kollarını çok rahat hareket ettiremiyosun sadece....şimdiden geçmiş olsun..
bende duymuştum ve herşeyi göze alarak oldum bu ameliyatı ama bende böyle bişey olmadı aksine eskisinden daha iyi hissedebiliyorum tabi benim sözümle olcak iş değil neler neler yaşamış arkadaşlar var burda onlarıda göze alman lazım doktorunla herşeyi konuşup öle olmalısın bu ameliyatı
selam. senin sitedeki yazılarını okudum gerçekten çok memnunmuşsun diğer yazılanlar bana sanki biraz bazı doktorların adlarını bu sitede duyurmak istedikleri kanısını uyandırdı ama seni samimi buldum bende gerçekten çok rahatsızım ama etrafımdaki insanlar dikkat çekici bir boyutu olmadığını bu ameliyatı yapmaya gerek olmadığını söylüyor bu durumda benimkini ssk karşılar mı acaba ben de senin yaptırdığın hastanede yaptırmayı istiyorum karşılamasa bile ücretli olarak orada yaptırabilir miyim ne kadara yaparlar bu durumdavereliniortak
baskan canım ben ne yaşadıysam bu site de onları anlattım çünkü bende evde sadece merak edip girdiğim zaman öğrenmiştim böyle bi imkanımın olduğumu ve herksinde bundan faydalanmasını istiyorum taysun reti nevana89 da benden öğrenip gitmiş birbirimize yardımcı olursak herşey daha güzel olmazmı :vereliniortak
bander canm amelıyat oldunmu nasıl gectı ınsallah ıyısındır ..
Gülsel sen bizim kanatlı meleğimizsin canım :Saruboceq:
İyiki bu sitede araştırma yapmışım; seni ve Macide Hanımı tanımama vesile oldu. sayenizde manken gibi geziniyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile2
canım podyumda fazladan yer varsa bende niyetliyim cuma gununden sonra beraber mankenlik yapalım:)
tşk ederim cnm ameliyatım iyi geçti inanın korkulucak birşey yokmuş ben iğneden korkan biriydim ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı sadece ayağa kalkınca başım dönüyordu bu sabah kalktım biraz yürüdüm açıldım saat 11 de eve geldim kaç senedir düşünüyordum bu site sayesinde cesaret buldum şu an bayağı küçük duruyorlar bu arada göğüslerimde su keseleride varmış onlarıda aldı doktorum hafta içi pansumana gidicem yine yazarım sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?