- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.541
Canım seninde az kaldı ameliyatına bende hala şaşkınım gerci ama ilk defa planladıgım birşey erken traihte yaşayabileceğim.Bugun macide hanımla görüştüm tektikler yapıldı bu gun daha bi heyecanlandım ve korkum biraz daha arttı hatta aglayabilirim:):).Umarım burdaki herkes itediği sonucu alır.
şimdiden geçmiş olsun canım tahliller hastaneye yattığın gün yapılıyor. kan alıyolar anestezi doktoru gelip konuşuyo kendi doktorun gelip çizimler yapıyo ve sorularını yanıtlıyo ve sonrası özgürlük:) genç yaşlarda meme ultrasonu çekilmiyo zaten canım 40 tan sonrası için çekiliyo. meme röntgeni olabilir belki ama benden onu da istemedi aylin hanım. sadece gece 12 de yemek yemeyi bırakıyosun hepsi o başka hiçbişi yapmıyosun sakin olmak dışında
Ameliyattan sonra sevinçten ağlarsın :) Hiç korkma. Ameliyattan sonra ağrı olmuyor hiç. Sanki günlerce uyumuşsun da hala uykuya doyamamışsın gibi geliyor. ben uyanınca narkozun etkisiyle yarım saat zıngır zıngır titredim. titrerken hep 'Umarım buna değer diyordum. sonra kendime geldim, baktım benimkiler tenis topuna dönmüş kaydirigubbakcemile3 işte bu herşeye değer dedim. yarım saat titremişim üşümüşüm ne ki. yıllardır bu ağırlıklarla yaşıyordum. ikisi kıyaslanamaz bile.
Canımm hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile3 bugun keşke benim işyerimede uğrasaydın.Aklımdan geçtin hep.Geldin mi gittin mi diye. Nasıl içine sindimi macide hanım? Bende tenis topu istiyorummm
:) İyiki varsın yoksa kendi kendime konuşmaktan deliricem.Cuma gunu ameliyat olucam ama persembeden yatış yapmamı istedi birde 3 gun hastanede kalıcakmışım öyle dedi Macide hanım Dren mi ne çyle birşey takılacakmış.Birde bana ameliyatını tek giricem dedi normalde iki doktor mu giriytorlar ameliyata.Seni de boguyorum ama inan senden duyduklarım içimi rahatlatıyor çok.
Taysun tenis topu demişsin ya bayıldım.kaydirigubbakcemile3 darısı başıma allahım allahımmm. :)
kilomuda veremedim daha 90 kiloyum hem belki zayıflarım o zamana kadar hem kilo hem kocaman memeler of of sıkıldım valla hamilelikten sonra o kadar çok değişim olduki bende çok moralim bozuluyo ve daha adet te görmüyorum.evlendiğim zaman 57 kiloydum bennn ahh ahhhh
canim bilmem hatirlarmisin sana sormustum nasil yaptiracan sigorta karsiliyormu diye sende cvp vermistin bende aile doktoruna gittim oda mektup yazdi estetisyene yonlerdidi 20 mayisda randevum var bakalim ne diyecek aile doktorum ameliyatlik diyor ama ben tup bebek tedaviside goruyorum cocugum yok ama omuzlarimda cok agriyor yoruluyorum hepimiz icin hayirlisi olsun
Saol canım. daha çok varmış ameliyatına ya tedirgin olma şimdiden o kadar kasılacak bişi deil. ben ameliyattan bir hafta sonra değil 3 gün sonra işe başladım perşembe ameliyat oldum cuma hastaneden çıktım pazartesi işe başladım. 10 gün çok uzun bi zaman çok rahat başlarsın ama belki yolda dikkat etmen gerekir. hareketlerin daha çabuk iyileşmek istiyorsan yavaşlıyor kendine dikkat ediyosun onun dışında zor bişi ya da kısıtlayacak bişi yok rahat ol canım.
Diren çok garip bişey ya. her göğüse 1 tane takılıyor. kanın içerde toplanmasını engelliyormuş. hortumlarını memenin içine yerleştiriyorlar. taburcu olmadan önce onları çıkarıp pansuman yapıyor. göğüslerini ilk o zaman görebiliyorsun. direnleri çektikçe içinden bişeyin kayıp gittiğini hissediyorsun çok garip ama hiç acımıyor. benim ameliyatıma da tek girmişti. Kaç beden kullanıyorsun?
hiç sorun değil. sorularına elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım :) önünde 2 cebi olan ve önden düğmeli bi pijama üstü almayı sakın unutma!!!
95 ama macide hanım inanmadı yoktur okdr dedi :)hatta ilk önce beni vazgecirmek istedi gerek yok bence guzel gögüslerin var dedi ilk defa duydum bunu çok hoşuma gitti ama moral olsun diye demiş olabileceği aklıma gelince gecti mutluluğum.Beni 3 gun hastanede tuttacak olması cok korkutuyor.neden acaba die.Pijamamı da unutmmak gerek dogru söyluyorsun.Bu arada refakatcı kabul ediliyor değilmi cunki ablamın bensiz durmk gbi bir niyeti yok :)
yok canım öyle korkulacak bişi Aylin Hanım ın adını soyadını internetten yazarsan hemen çıkıyo zaten ordan alabilirsin iletişim bilgilerini. bebiş sağlıklı olsun da benim kocamı annem 3,5 yaşına kadar emzirmiş:))))
boyum 1,64 kilom 65 benim seninkinden biraz daha büyüktür herhalde şuanda 85 kullanıyorum tabi ki sporcu olanından kullanıyorum. ve gayet iyi hissediyorum sanırım normal iç çamaşırları kullanacağım zaman daha iyi anlayacağım gerçeği:)))
kızlarr 10 martta ameliyat oldum ama şimdide hamile olduğumu ögrendim napcam yaa.... bi sorun olurmu acaba:sinifsinif:
kızlarr 10 martta ameliyat oldum ama şimdide hamile olduğumu ögrendim napcam yaa.... bi sorun olurmu acaba:sinifsinif:
95 ama macide hanım inanmadı yoktur okdr dedi :)hatta ilk önce beni vazgecirmek istedi gerek yok bence guzel gögüslerin var dedi ilk defa duydum bunu çok hoşuma gitti ama moral olsun diye demiş olabileceği aklıma gelince gecti mutluluğum.Beni 3 gun hastanede tuttacak olması cok korkutuyor.neden acaba die.Pijamamı da unutmmak gerek dogru söyluyorsun.Bu arada refakatcı kabul ediliyor değilmi cunki ablamın bensiz durmk gbi bir niyeti yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?