- 30 Ağustos 2008
- 776
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.601
bi arkadaşım için soruyorum canım
doktorunun adını söyleyebilirmisin?
doktorunun adını söyleyebilirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gggung sen devlet hastanesınde amelıyat olduğunu yazmışsın canm hangı ıldekı devlet hastanesı acaba herhangı bı ek üçret ödedınmı pekı..fisfisfis
canım benim ben samsun devlet hastanesinde ameliyat oldum ve hiçbir ek ücret ödemedim sadece özel odada yattığım için yatak parası verdim o kadar onun dışında doktora 1000 tl verdik bitti:)) sağolsun karın ve yan yağlarıma da hediye olarak liposuction yaptı..Alllah'ıma şükürler olsun hiç de problem yaşamadım sen nerede olmayı düşünüyorsun??:))
Hayall_06 merhaba aylin hanimi gormeye gidecektin nisan sonu ne oldu gittinmi canim dusuncelerini paylasirsan sevinirirm.
Annejim sen hala takiliyormusun bu sayfaya sen ne durumdasin dikisler falan tamamen iyilestimi sonuclardan memnunmusun?
canım benim ben samsun devlet hastanesinde ameliyat oldum ve hiçbir ek ücret ödemedim sadece özel odada yattığım için yatak parası verdim o kadar onun dışında doktora 1000 tl verdik bitti:)) sağolsun karın ve yan yağlarıma da hediye olarak liposuction yaptı..Alllah'ıma şükürler olsun hiç de problem yaşamadım sen nerede olmayı düşünüyorsun??:))
tatlımm ya ne güzel yağlarda gitmişş o ne güzel hedıyeydii öle her dr böle olsaa yerimseniben bu arda ben 6 ayın gecmesını beklıyorum ıst dıye düşünüyodum aylın karanlık fakat devlettede olanların hıçbır sıkıntısı olmadığını ve özelden bır farkı olmadığını okudum ayrıca bebegimde daha 1.5 yaşında gıdıp gelme söz konusu olcak dıye ıst aklımdan cıkardım rize dıye düşünüyorum ama rizede nasıl bı amelıyat olur oda ayrı bı düşünce acaba yaptıran varmıdır yanı aslına bakarsan cok kararsızım bilmiyorumkismile
ggug bence senden zaten almış liposuction parasını. :) Bıçak parası suçtur arkadaşlar.Devletin doktoru hastadan para alamaz. :) Gözümüz açık olsun. Şikayet etsen ggug açığa alırlar onu.hihoyyyt Özel hastane ise oo başka. laelaelaelaelae
canım benim seni çok ii anlıyorum.bebeğinde çok küçükmüş benim doktorum ameliyattan sonra ilk 1 hafta çok rahat hareket edemezsin demişti ama ben ameliyatımın 3.günü kendimi çok yormayarak ev süpürdüm:) ama tabi istanbul hem bebeğin hem senin için zor olacak die düşünüyorum.trabzonda falan da ii doktorların olduğunu duymuştum hani rizedesin sana yakın die söylüyorum çünkü okulda bi arkadaşım da trabzon da burun ameliyatı oldu doktorundan çok memnundu estetik açısından orayı da düşünebilirsin bence eğer ameliyat olmaya kesin kararlıysan sakın vazgeçme tatlımm sakın şiddetle olmanı tavsiye ediyorum rahatlığı göreceksin..öpüyorum:))
ya bana kimse destek olmayacak sanırım aranızdaki birliği görünce sevinmiştim buradan heyecanımı giderebilirim diye ama kimse cevap bile yazmıyor ben cuma veya cumartesi olacağım hastanenin durumuna bağlı ve çok heyecanlıyım artık sona sayıyorum allahım umarım benim yanımda olur ve bende sizler gibi buradan çok güzel geçti çok iyiyim derim lütfen dua edin bana çok korkuyorum
selamlar. bende dusun uyorum dogum yapalı..zaten buyuk olan goguslerım dahada buyudu ve sut doldugu ıcınde sarktı:çok üzgünüm:nefret edıyorum ya
bırde zaten sortım omuzlarım cok agrıyodu sımdı dahada dayanılmaz oldu ne olur yardım edın bırılerınımı onerırsınız ama acıl yardıma ıhtıyacım war
canm benım ben bu ara cocugumla ılgılenıyorum sobaya kolu carpttı ve yandı pansuman falan yapıyoz durmuyoo bıde küçük 1.5 yaşında ınan cok zor onunla meşkuldüm ama msj nı görünce hemen bende yazım dedım bebegım emzırmeyı yenı bıraktıgı ıçın bende 6ayın gecmesını beklıyom allah ın ıznıyle bende bu sırt agrımdan vede raht bı koşıcam bende ınan senın gıbıyım bı nebze burdakı arkdaşlardan kuvvet alıyorum yorumları okuyarak ıçım rahatlıyor korkacak bısey yok yanı butun mesajlar genelde amelıyatla ılgılı olumlu narkoz benı cok korkutuyodu ama korkacak bısey yokmuşş rabbım yanında olsun yardımcın olsun ben namazlarımda ınan sana dua etcem korkma tamammı pozıtıf düşün kötü şeyler aklından çıkar sadce bırgun dıger gunler senın ıçın artık güzel olucak emınım ınsanın kendıne bıle özgüvenı gelıyordur bu amelıyatı olduktan sonra ..allha emanet ol öptüm seni:1hug:
sağol canım ya öncelikle sana geçmiş olsun bebeğin için tamda yaza girerken soba kalkacakken talihsizlik olmuş çok üzüldüm miniğine allah şifalar versin inşallah. Benimde bir 7,5 yaşında kızım birde 1,5 yaşında oğlum var zaten ameliyattan onlar yüzünden korkuyorum onlar olmasa aman diyeceğim ama onları tekrar sevememek öpememek onları bensiz düşünmek beni çok hırpalıyor ama biliyorum allaha emanetim ve o gün birşey olacaksa zaten olur o yüzden teselli buluyorum. çünkü bu ameliyat yıllardır istediğim birşeydi ve bu kadar yaklaştım duanı eksik etme canım allahım senide tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın inşallah ameliyata giderken yazacağım ya cuma yada cumartesi bakalım artık en fazla pazar günü buradan size yazarım sanırım durumumu bende miniğini ve seni öptüm