- 21 Ocak 2010
- 126
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.121
himmm bendemi cift dikis attirsam,,acaba acilmasini önlemek icin hic yerimde durmuyorumda bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat oldunuzmu bende yakın bir zamanda düşünüyorum ama halada korkuyorum bilg,ilendirirseniz sevinirim
Kızlar neden ameliyattan sonra göğüs yine büyür,zaten istediğim gibi küçük olmadılar sadece dikleştiler o kadar,ne yapmalıyım,doktora ne söylemeliyim,ben ona 80 beden olsun diye ameliyattan önce söylemiştim,şimdi büyüdü ve zaten istediğim gibi küçük olmadılar diye doktorla konuşmalımıyım?O bana kilo oldın diye büyümüşler diyor yani kabahati bende arıyor,ama 1-1,5 kiloda göğüsler büyür mü?Yardım edin moralim çok bozuk.
merhaba arkadaslar benim 20 aylık bir bebegim var ve emzirmeden gögüslerimde sarkma çatlak ve büyüme oldu bende sütten kestikten sonra ameliyat olmayı düsünüyordum ama asırı ağrılı olacağını duydum geçenlerdede gögüs küçültme kremi oldugunu duydum sizce hangisi iyi ve garantili
slm canim gögüs kücültme kremlerine güvenme derimm, operasyon en iyisi bence cok agri falan olmuyormus.. alti üstü 1 hafta sizlar ayyy canin cokmu kiymetli kizz ..kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
yok canım ya canım kıymetli degilde 2. bebekten sonra süt veremem diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmıeyvahedigeldismile