Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aslında sütün şimdi en fazla olması zamanlar... bebek fazla ememediği için göğüslerin dolu dolu olması lazım.. ama canını sıkma.. bebeğin kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur. Bi sağlık ocağına git bebeğini tarttır. O zaman anlarsın.
Bu arada kalkanın amacı göğüslerin hava alıp kuru kalması.. sen hiç bişi kullanmıyorsan problem yok. Ama sütyendense yarım atlet daha rahat. Ben onu kullanıyorum. Pedi de kalkanı da tutuyor.
Ayva çekirdeğini bende duydum. Ama sana çok etkili bir yöntem sölicem. Benim ilk bebeğimde hemen iyileştirmişti yarayı. Ama bu sefer iyileştirdi ama sürekli tekrarlıyor.
Kuyruk yağını alacaksın. Yeterli boyutta iki parça.. tavada iki tarafını da kızart. Sonra ılıkken göğsünün üstü.ne koy. Sonra da pedi ve yarım atlet. . Her emzirmeden önce pamukla sil. Bir gecede farkedicek inşallah. Tava da kalan yağıda parmağınla sür. Ben hayatta yapmam diyodum ama insam çaresiz kalınca. .
Gunaydin hanimlar benim bi sorunum var emzirirken yada normal zamanda goguslerimden cok sut siziyor gogus pedi cok islandigi icin koku ve tahriş yapıyor.bu yuzden dun gogus kalkani aldim ama bu gece taktigimda sabah gogsumun birinde agri hissettim.agir bi duzenegi var bu sebepten mi agri yapti yada gece takilmamasi mi gerekiyo yoksa kullanmayi mi beceremedim bilmiyorum gogus kalkani kullananlar var mi
merhaba ben burda yeniyim
Yazınızı okudum göğüs kalkanı ben bebeğim 20 günlük olana kadar hep taktım ve göğüs uçlarım yara olduğu için çok işime yaradı
Sonra bir süre takmadım yaralarım tekrarladı ve bebeğim emerken hep acı çektim... Tekrar takmaya başladım ve hala daha kullanıyorum
Çok memnum fkt bazen içindeki sütler dökülebiliryor... Gün içerisinde de gecede hep takıyorum.. Geçenlerde göğsüm çok büyümüş sanırım göğüs kalkanı baskı yaptığı için ağrı oldu bende hemen sütümü sağdım..
Sanırım çok uzun yazdım kusura bakmayın
merhaba ben burda yeniyim
Yazınızı okudum göğüs kalkanı ben bebeğim 20 günlük olana kadar hep taktım ve göğüs uçlarım yara olduğu için çok işime yaradı
Sonra bir süre takmadım yaralarım tekrarladı ve bebeğim emerken hep acı çektim... Tekrar takmaya başladım ve hala daha kullanıyorum
Çok memnum fkt bazen içindeki sütler dökülebiliryor... Gün içerisinde de gecede hep takıyorum.. Geçenlerde göğsüm çok büyümüş sanırım göğüs kalkanı baskı yaptığı için ağrı oldu bende hemen sütümü sağdım..
Sanırım çok uzun yazdım kusura bakmayın
Dört aylık bir bebek annesi olarak söylüyorum, içerisinde süt biriktiği için göğüs uçlarımı kocaman bir alanında mantar yapan çok kullanışsız aletler. Takarsın ilk anda bir rahatlama gelir ama sonra sürte sürte bütün sütünü boşuna akıtır bu aletler. Ayrıca içerisinde biriken süt ayaktayken göğüs pedi olsa bile kıyafetinizden içeri sızar, uyurkense daha beteri boynunuza ve ensenize kadar ulaşır. Allah
Ben almıştım ama kullanamadım benimde çok süt sızıyo göğüs pedi yetmiyor hatta birazdan bununla ilgili bir topic açacam. Göğüs kalkanı 45dk dan uzun süre kalmaması gerekiyor deniyor süt kanallarına baskı yaptığı için. Ben kullanamadım çünkü içinde biriken süt hareket edince alt kısmından akıveriyor daha fena ıslanıyor üstüm siz nasıl kullanıyorsunuz sızdırmıyor mu?
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?