Bebek Beslenmesi Göğüs kalkani kullanimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kuyruk yağını ilk defa duydum tamam onuda deneyeyim aslında sağıyordum sütümü belki ondan dolmuyordu iki gündür acısı çok arttığındam sağamıuorumda

merhaba ben burda yeniyim
Yazınızı okudum göğüs kalkanı ben bebeğim 20 günlük olana kadar hep taktım ve göğüs uçlarım yara olduğu için çok işime yaradı
Sonra bir süre takmadım yaralarım tekrarladı ve bebeğim emerken hep acı çektim... Tekrar takmaya başladım ve hala daha kullanıyorum
Çok memnum fkt bazen içindeki sütler dökülebiliryor... Gün içerisinde de gecede hep takıyorum.. Geçenlerde göğsüm çok büyümüş sanırım göğüs kalkanı baskı yaptığı için ağrı oldu bende hemen sütümü sağdım..
Sanırım çok uzun yazdım kusura bakmayın

Sürekli takmayın.. Özellikle gece hiç takmayın. . Kanallara baskı yapacağından o da ağrı yapar. .

Dört aylık bir bebek annesi olarak söylüyorum, içerisinde süt biriktiği için göğüs uçlarımı kocaman bir alanında mantar yapan çok kullanışsız aletler. Takarsın ilk anda bir rahatlama gelir ama sonra sürte sürte bütün sütünü boşuna akıtır bu aletler. Ayrıca içerisinde biriken süt ayaktayken göğüs pedi olsa bile kıyafetinizden içeri sızar, uyurkense daha beteri boynunuza ve ensenize kadar ulaşır. Allah

Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…