Aslında sütün şimdi en fazla olması zamanlar... bebek fazla ememediği için göğüslerin dolu dolu olması lazım.. ama canını sıkma.. bebeğin kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur. Bi sağlık ocağına git bebeğini tarttır. O zaman anlarsın.
Bu arada kalkanın amacı göğüslerin hava alıp kuru kalması.. sen hiç bişi kullanmıyorsan problem yok. Ama sütyendense yarım atlet daha rahat. Ben onu kullanıyorum. Pedi de kalkanı da tutuyor.
Ayva çekirdeğini bende duydum. Ama sana çok etkili bir yöntem sölicem. Benim ilk bebeğimde hemen iyileştirmişti yarayı. Ama bu sefer iyileştirdi ama sürekli tekrarlıyor.
Kuyruk yağını alacaksın. Yeterli boyutta iki parça.. tavada iki tarafını da kızart. Sonra ılıkken göğsünün üstü.ne koy. Sonra da pedi ve yarım atlet. . Her emzirmeden önce pamukla sil. Bir gecede farkedicek inşallah. Tava da kalan yağıda parmağınla sür. Ben hayatta yapmam diyodum ama insam çaresiz kalınca. .
Kuyruk yağını ilk defa duydum tamam onuda deneyeyim aslında sağıyordum sütümü belki ondan dolmuyordu iki gündür acısı çok arttığındam sağamıuorumda