Göğüs kafesimin hemen üstünde gerilme hissi

umutsuzvakaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
2
0
1
37
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır panik atak krizleri yaşıyorum, başımda şimşek cakmalari , göğsümde daralmalar ölüm korkusu vs, ama dünden beri gogusumun ortadaki kemiğin üstündeki yer boğazın hemen altı boşluk kısımda anı oluşan baskı gerilme sanki iki taraftan çekiyorlar gibi , yaklaşık 1 saat sürüyor geçiyor, başına böyle birşey gelen oldu mu bu arada geçen hafta BT anjiyo çekildim kardiyoloji ye gidip sonuç bekliyorum, şimdiden teşekkürler herkese

Merhaba,2 seneye yakındır bende çekiyorum anksiyete panik atak vs.Ben de bu mayıs ayında bt anjiyo çekildim çok şükür önemli birşey çıkmadı.bi haftadır bende de göğsüm altında baskı var önceden uzun bir süre göğüs bölgem de de olurdu.Yediklerimizle de çok alakası var.İnşallah sizin bt niz de temiz çıkar.

Ah insalalh çok teşekkür ederim o ağrılar bende de başladı dünden beri,göğüs altında ya ,demekki herkeste hemen hemen aynı şeyler, Rabbim hepimizin şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…