- Konu Sahibi PilatesGuru
sende bana yazarmısın başka doktorlarla görüştüğündeEvet yanlış bir karar vermemek lazım hakkımızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bana yazarmısın başka doktorlarla görüştüğündeEvet yanlış bir karar vermemek lazım hakkımızda hayırlısı olsun
Yazarım tabiki. Ben şu an ultrason çektirdim her şey yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi çeken doktor. Üzerimden büyük bir yük kalktısende bana yazarmısın başka doktorlarla görüştüğünde
ohh iyi sevindim senin adına canım daha yeni 2 yıl olması senin için avantajYazarım tabiki. Ben şu an ultrason çektirdim her şey yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi çeken doktor. Üzerimden büyük bir yük kalktı
Teşekkür ederim canım. Sen hiç allergan ile iletişime geçtin mi? Dr iki gündür bi numarayı bulup veremedi bana. Netten aradım ama kullanılmıyor galiba. Ömür boyu garanti ile satıldı bunlar bize yüklü bi miktarda ödeme yaptık. Bir kısmını kurtarabilir miyiz acaba ?ohh iyi sevindim senin adına canım daha yeni 2 yıl olması senin için avantaj
ben mail atmıştım numara bulamadım. ama dönüş olmadıTeşekkür ederim canım. Sen hiç allergan ile iletişime geçtin mi? Dr iki gündür bi numarayı bulup veremedi bana. Netten aradım ama kullanılmıyor galiba. Ömür boyu garanti ile satıldı bunlar bize yüklü bi miktarda ödeme yaptık. Bir kısmını kurtarabilir miyiz acaba ?
bence biz o yüklü miktarda ödemeyi protezin kendine yapmıyoruz ben şöyle düşünüyorum 7000₺ ye ameliyat olmuştum bunun silikon ücreti 1000₺ si falandır ancak. yani allergan sana deseki tamam ben sana tekrar bedava silikon verecem yeniletmek istiyorsan allerganın diğer silikon modellerinden diye hiçbir işime yaramaz bu. hekim yine ameliyat ücreti vs 10-12 bin para alır.Teşekkür ederim canım. Sen hiç allergan ile iletişime geçtin mi? Dr iki gündür bi numarayı bulup veremedi bana. Netten aradım ama kullanılmıyor galiba. Ömür boyu garanti ile satıldı bunlar bize yüklü bi miktarda ödeme yaptık. Bir kısmını kurtarabilir miyiz acaba ?
Hadi ya haldun kamburoğlunı aradım 21 binden başlıyo dedi. Belki bir kısmını alırım diye düşünmüştüm ama bu kadar azsa çok da uğraşmaya gerek yok.bence biz o yüklü miktarda ödemeyi protezin kendine yapmıyoruz ben şöyle düşünüyorum 7000₺ ye ameliyat olmuştum bunun silikon ücreti 1000₺ si falandır ancak. yani allergan sana deseki tamam ben sana tekrar bedava silikon verecem yeniletmek istiyorsan allerganın diğer silikon modellerinden diye hiçbir işime yaramaz bu. hekim yine ameliyat ücreti vs 10-12 bin para alır.
bence biz o yüklü miktarda ödemeyi protezin kendine yapmıyoruz ben şöyle düşünüyorum 7000₺ ye ameliyat olmuştum bunun silikon ücreti 1000₺ si falandır ancak. yani allergan sana deseki tamam ben sana tekrar bedava silikon verecem yeniletmek istiyorsan allerganın diğer silikon modellerinden diye hiçbir işime yaramaz bu. hekim yine ameliyat ücreti vs 10-12 bin para alır.
[/
bu konuda pek bir bilgim yok yine de araştır istersen. ben tahmini konuşuyorum bu konuyla alakalıHadi ya haldun kamburoğlunı aradım 21 binden başlıyo dedi. Belki bir kısmını alırım diye düşünmüştüm ama bu kadar azsa çok da uğraşmaya gerek yok.
normal meme büyütme mi o fiyat mış yoksa revizyon mu?Hadi ya haldun kamburoğlunı aradım 21 binden başlıyo dedi. Belki bir kısmını alırım diye düşünmüştüm ama bu kadar azsa çok da uğraşmaya gerek yok.
evet kendisiyle telefonda görüştüm. ben antalyada yaşıyorum ankaraya gitme imkanım şuan yok. antalyada bulamazsam birilerini ameliyatımı yapacak ozaman sühan beyle görüşüp ona gidip olabilirim ameliyat.teşekkür ederim sizemerhaba,
ben kendisiyle hic gorusmedim ama prof. dr. suhan ayhan hem meme protezlerinin potansiyel riskleri hem de lenfoma konusunda web sayfasinda cok detayli bilgi vermis. kendisi Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği baskani. ama ankara'da. belki gorusmek isteyebilirsiniz: Prof. Dr. Sühan Ayhan | Plastik Cerrahi | Ankara
Websitesini kontrol ettim. Dediğiniz gibi Sühan Bey de BII demese de (zaten türkçe bir ismi yok diye biliyorum henüz) bahsetmiş bunun da bir yan etki olarak ihtimal dahilinde olduğunumerhaba,
ben kendisiyle hic gorusmedim ama prof. dr. suhan ayhan hem meme protezlerinin potansiyel riskleri hem de lenfoma konusunda web sayfasinda cok detayli bilgi vermis. kendisi Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği baskani. ama ankara'da. belki gorusmek isteyebilirsiniz: Prof. Dr. Sühan Ayhan | Plastik Cerrahi | Ankara
Ben bunun istatistiklerine ulaşmaya çok çalıştım hem türkçe hem ingilizce kaynaklardan ama düzgün bir rakama ulaşamadım. Sanırım bu sistemik hastalıklar henüz "Göğüs İmplantı Hastalığı" olarak resmi bir şekilde sağlık kuruluşları tarafından tanınmadığı için, daha resmi rakamları ve istatistiği tutulmuş değil. Bununla beraber, bir kamuoyu farkındalığı da yaratılmadığı için protezli insanlar da bu semptomları yaşasa bile bu hastalığı bilmediği için doktor raporlarına yansımıyor. Ama internette onbinlerce kadın kendi şikayetlerini paylaşıyor ve sanırım milyona yakın destek grupları kurmuşlar kendi aralarında.Hastalık hakkında bilgim yok hatta ilk defa duyuyorum, ancak o bulduğunuz kaynaklarda bunun kaç bin kişide bir görüldüğü yazıyor mu? Forumda ben de silikon yaptırdığına pişman olan çok üye gördüm ama bu (benim fikrime göre) vücudun yabancı maddeyi kabul etmiyor olmasından kaynaklı. Vücut, protezi dışarı atamadığı için çeşitli komplikasyonlarla kendini savunmaya çalışıyor. Hastalık olabileceğini düşünmemiştim
Ek olarak, bu hastalıktan korkup da silikon yaptırmamazlık etmem. Başıma geleceğinin kesinliği bile yok.
Net hatırlayamasam da mide bulantısı ishal baş dönmesi gögüslerde morarma belirtilerini okuduğumu hatırlıyorum hatta bir üye vardı aşırı sıkıntılı bi iyileşme süreci geçirmiş hatta iyileşememişti çıkarttırmıstıWebsitesini kontrol ettim. Dediğiniz gibi Sühan Bey de BII demese de (zaten türkçe bir ismi yok diye biliyorum henüz) bahsetmiş bunun da bir yan etki olarak ihtimal dahilinde olduğunu
Ben bunun istatistiklerine ulaşmaya çok çalıştım hem türkçe hem ingilizce kaynaklardan ama düzgün bir rakama ulaşamadım. Sanırım bu sistemik hastalıklar henüz "Göğüs İmplantı Hastalığı" olarak resmi bir şekilde sağlık kuruluşları tarafından tanınmadığı için, daha resmi rakamları ve istatistiği tutulmuş değil. Bununla beraber, bir kamuoyu farkındalığı da yaratılmadığı için protezli insanlar da bu semptomları yaşasa bile bu hastalığı bilmediği için doktor raporlarına yansımıyor. Ama internette onbinlerce kadın kendi şikayetlerini paylaşıyor ve sanırım milyona yakın destek grupları kurmuşlar kendi aralarında.
Ama sana katılıyorum bence de bu silikon meme protezinden de öte, vücudun herhangi yabancı bir medikal proteze verdiği tepkime sanırım estetik olsun olmasın.
Forumda başka insanların şikayetlerini pek görmemiştim. Genelde ne gibi şikayetlerden bahsediyorlar hatırlıyor musun?
Ay bilmiyorum bende de böyle gelgitler oluyor sürekli 1 gün karar veriyorum yapayım diyorum ertesi günü vazgeçiyorum. Dediğiniz gibi hastalığın görülme ihtimalini paylaşsalar belki içim daha rahat edecek
Yaa... Ben bu yorumlara hiç denk gelmemişim... Peki siz implant taktırdığınızdan beri bahsi geçen herhangi bir sistemik problemi yaşadınız mı? Benim bu sitede paylaşılanlardan anladığım, çok kadın yaşamıyor bunu, ya da yaşasa bile muhtemelen nedenini buna yormuyorNet hatırlayamasam da mide bulantısı ishal baş dönmesi gögüslerde morarma belirtilerini okuduğumu hatırlıyorum hatta bir üye vardı aşırı sıkıntılı bi iyileşme süreci geçirmiş hatta iyileşememişti çıkarttırmıstı
Benim aşırı derecede ağrı ve göğüslerdeki baskı dışında şikayetim olmadı. O da herkesin yaşadığı şeyler 15 günde toparlandım.Yaa... Ben bu yorumlara hiç denk gelmemişim... Peki siz implant taktırdığınızdan beri bahsi geçen herhangi bir sistemik problemi yaşadınız mı? Benim bu sitede paylaşılanlardan anladığım, çok kadın yaşamıyor bunu, ya da yaşasa bile muhtemelen nedenini buna yormuyor
Ağrı sanırım ameliyattan yeni çıkmayla ve derinin yeni forma uyum sağlamasıyle ilişkili problemler.Benim aşırı derecede ağrı ve göğüslerdeki baskı dışında şikayetim olmadı. O da herkesin yaşadığı şeyler 15 günde toparlandım.
Önceki mesajımda bahsettiğim anormal belirtiler psikolojik de olabiliyor baş dönmesi/ağrısı, mide bulantısı ishal kabızlık vs.
Sanırım dikkat edilmesi gereken nokta bunların ne kadar sürdüğü.
Bu arada buradaki mesajları okumadım ama yorumlarda silikonlari çıkarttıran üyelerden neden çıkarttıkları hakkında bilgi alabilirsiniz
Meme silikon çıkartanlar buraya
Kızlar içinizde meme silikon çıkartan varmı varsa fiyat nedir ben çıkartmak istiyorum agırlık yapıyor bir türlü alışamadımwww.kadinlarkulubu.com
Hangi doktor bukafayı yicem gerçekten..bugün bir hekimle daha görüşmem vardı. ilk olarak doldurmam için bir form verdiler orda işte görüşmek istediğiniz konu vs yazan yer vardı orayıda doldurdum Bia alcl yazdım. neyse doktorun odasına geçtik bana şey dedi bia alcl??? ne? benim laflarım hep ağzımda yarım kala kala bi konuşma geçti. işte dedim bendeki protezler toplatılmış lenfomaya sebep olduğu için falan diye başladım konuya allergan çok iyi marka fda onaylı falan filan diye konuşuyor. meme kanseri riski yok protezlerin zaten yaşınız genç daha falan diyo. bende dedim zaten meme kanseri yaptığını söylemedim o konuda değil endişelerim lenfoma falan dedim. yok yok bi sıkıntı olmaz diyip durdu. siz arada elinizle kontrol edin memenizi mamografi çektirin 2 yılda bir falan dedi ben şok! yani nasıl bu konuya bukadar uzak ve bilinçsiz olabilirler aklım almıyo. bende dedim sıvı birikimi falan olursa diye soruyodum tam lafımı kesip yok sıvı birikmez diyo şaka gibi ağlayacam artık. koltuk altından yapıldıysa zaten pürüzsüz konulmuştur size ordan geçmez çünkü pürtüklü falan da dedi. içimden he he tamam deyip teşekkür edip çıktım. benimki koltuk altından ve pürüzlü takıldı yani. Offff görüşmelere devam bi hata daha yapmak istemiyorum çünkü