Gogus hassasiyeti lutfen yardimm

Chamomileee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
61
13
8
32
Arkadaslar lutfen cevaplayin.
Benim 4aydir ovulasyon doneminden adete kadar goguslerim agriyor ve sisiyor .onceleri boyle bisey yoktu.4aydir var.nedeni ne ola bilir? Boyle olan varmi? Hep hamileyim diye umutlaniyorum adet oluyorum.simdi adete1hafta var yine aciyor.hormon dengesizligi falan olurmu acaba?

Kullandığınız esktra bir ilaç yoksa tamamen psikolojiktir. Ben de son aylarda böyleyim artan umutla doğru orantılı sanırım. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Kar perisi Gel sen de yorum yaz sen beni yakalamadan ben seni çağırdım.

Geldimmmm bileeee
Valla bilemiyorum canım ben geçen ay yaşadım göğüs ağrısı ama maalesef kimyasal gebelikti, bu ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine göğüs ağrım var. Göğüs hassasiyeti sebepleri değişiyor prolaktin yükselince de ağrır ve şişer göğüsler gebe kalınca da istersen bi test yap yarın

Benim de aynı oluyor prolaktine de kaç defa bakıldı gayet normal. Bizim adet belirtimiz de bu demekki

Benimde 1 aydir süregelen bi hassasiyet var bende anlayamadim benimde 1 hafta var bat a

Hayir canim hicbir ilac kullanmiyorum malesef gercekten agriyor psikolojik oldugunu sanmiyorum

Aynen canim prolaktin de degil bilemedimyeni adet belirtisi olabilir cunku onceleri boyle olmuyodutestler de negatif.sen test yaptinmi canim?
Yapmadım canım daha var günüme. göğüsler başlayınca adete hazırlıyorum ben kendimi çok uzun zamandır böyle oluyor

Benimde böyleydi yumurtlamadan adete kadar prolaktin hormonum yüksek çıktı

Süt hormonlarin yüksek olabilir canım

Kizlar benimde böyle 1haftadr çok.aciyor hiç böyle olmamıştım normalde böyle olmaz adet zamanimdada ama sistiler balon gibi anlamadm neden adetimde gecikti test yaptm negatif çıktı ama acaba hamilemiyim anlamdm bende

Canim dogal bir sey bazen bendede oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…