- 9 Mayıs 2019
- 61
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi Chamomileee
-
Geldimmmm bileeeeKullandığınız esktra bir ilaç yoksa tamamen psikolojiktir. Ben de son aylarda böyleyim artan umutla doğru orantılı sanırım. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Kar perisi Gel sen de yorum yaz sen beni yakalamadan ben seni çağırdım.
Valla bilemiyorum canım ben geçen ay yaşadım göğüs ağrısı ama maalesef kimyasal gebelikti, bu ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine göğüs ağrım var. Göğüs hassasiyeti sebepleri değişiyor prolaktin yükselince de ağrır ve şişer göğüsler gebe kalınca da istersen bi test yap yarınArkadaslar lutfen cevaplayin.
Benim 4aydir ovulasyon doneminden adete kadar goguslerim agriyor ve sisiyor .onceleri boyle bisey yoktu.4aydir var.nedeni ne ola bilir? Boyle olan varmi? Hep hamileyim diye umutlaniyorum adet oluyorum.simdi adete1hafta var yine aciyor.hormon dengesizligi falan olurmu acaba?
Benim de aynı oluyor prolaktine de kaç defa bakıldı gayet normal. Bizim adet belirtimiz de bu demekkiArkadaslar lutfen cevaplayin.
Benim 4aydir ovulasyon doneminden adete kadar goguslerim agriyor ve sisiyor .onceleri boyle bisey yoktu.4aydir var.nedeni ne ola bilir? Boyle olan varmi? Hep hamileyim diye umutlaniyorum adet oluyorum.simdi adete1hafta var yine aciyor.hormon dengesizligi falan olurmu acaba?
Benimde 1 aydir süregelen bi hassasiyet var bende anlayamadim benimde 1 hafta var bat aArkadaslar lutfen cevaplayin.
Geldimmmm bileeee
Valla bilemiyorum canım ben geçen ay yaşadım göğüs ağrısı ama maalesef kimyasal gebelikti, bu ay da klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine göğüs ağrım var. Göğüs hassasiyeti sebepleri değişiyor prolaktin yükselince de ağrır ve şişer göğüsler gebe kalınca da istersen bi test yap yarın
Hayir canim hicbir ilac kullanmiyorum malesef gercekten agriyor psikolojik oldugunu sanmiyorumKullandığınız esktra bir ilaç yoksa tamamen psikolojiktir. Ben de son aylarda böyleyim artan umutla doğru orantılı sanırım. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Kar perisi Gel sen de yorum yaz sen beni yakalamadan ben seni çağırdım.
Aynen canim prolaktin de degil bilemedimBenim de aynı oluyor prolaktine de kaç defa bakıldı gayet normal. Bizim adet belirtimiz de bu demekki
Evet canim insani dusunduruyor bu durum.acaba ne diye.test yaptinmi hic?Benimde 1 aydir süregelen bi hassasiyet var bende anlayamadim benimde 1 hafta var bat a
Tabi ne kadar ağrıdığını bilemem hormonlara baktilar mi yakinda?Hayir canim hicbir ilac kullanmiyorum malesef gercekten agriyor psikolojik oldugunu sanmiyorum
Yapmadım canım daha var günüme. göğüsler başlayınca adete hazırlıyorum ben kendimi çok uzun zamandır böyle oluyorAynen canim prolaktin de degil bilemedimyeni adet belirtisi olabilir cunku onceleri boyle olmuyodu testler de negatif.sen test yaptinmi canim?
Prolaktin yuksekti 2ay once .dostinex kullandim.daha sonra hic baktirmadimTabi ne kadar ağrıdığını bilemem hormonlara baktilar mi yakinda?
Off yaa bendede adettir kesinYapmadım canım daha var günüme. göğüsler başlayınca adete hazırlıyorum ben kendimi çok uzun zamandır böyle oluyor
Canım ihmal etme tekrar ölçtürmelisin. Yüksekse ondan kaynaklanıyordur zatenProlaktin yuksekti 2ay once .dostinex kullandim.daha sonra hic baktirmadim
Herkeste aynı olmaz hem çoğu kişi gebelik belirtisi olarak yaşamış göğüs hassasiyetiniOff yaa bendede adettir kesin
Süt hormonlarin yüksek olabilir canımArkadaslar lutfen cevaplayin.
Amman amman yapmam gecen ay yaptim 3 gun kala pozitif silik sekilde iki kere snra adet oldumEve
Evet canim insani dusunduruyor bu durum.acaba ne diye.test yaptinmi hic?
Canim dogal bir sey bazen bendede oluyorArkadaslar lutfen cevaplayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?