• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs hassasiyeti , alt karinda ağri

Ahsenayy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
73
66
18
30
Arkadaşlar Merhaba
Neredeyse iki hafta olacak iki göğsümde de çok fazla hassasiyet var uçlarında arada sızlama vs Aras sırada ise alt karnıma ağrı giriyor evde idrar testi yapıyorum fakat hep negatif bu şekilde özellikle geçmeyen göğüs hassasiyeti yaşayan var mı aranızda ?
Yarın kan testi vereceğim emin olmak için ama bu göğüs hassasiyetinin başka bir sevebi olabili mi ?

Arkadaşlar Merhaba
Neredeyse iki hafta olacak iki göğsümde de çok fazla hassasiyet var uçlarında arada sızlama vs Aras sırada ise alt karnıma ağrı giriyor evde idrar testi yapıyorum fakat hep negatif bu şekilde özellikle geçmeyen göğüs hassasiyeti yaşayan var mı aranızda ?
Yarın kan testi vereceğim emin olmak için ama bu göğüs hassasiyetinin başka bir sevebi olabili mi ?
Adetin geçtiyse kan ver canım. Ama geçmediyse bekle adetle hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde

İdrar teslerinde negatifte pek yanılma olmaz ama yinede kan verip emin olmak en iyi

Arkadaşlar Merhaba
Yumurtlama donemindemisiniz

Back